Bedrijfsuitjes Amersfoort

Bedrijfsuitje? Uw vergadering of bijeenkomst combineren met een uitstapje? In Amersfoort is altijd iets te doen en te beleven. De stad bruist van de activiteiten en mogelijkheden om iets te ondernemen. Samen met uw collega’s. Van dierentuin tot brouwerij, u heeft ruime keuze! We hebben vast een paar mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Meer weten? Neem dan contact op met Eenhoorn Amersfoort via telefoonnummer 033 – 467 37 30 of stuur een e-mail naar welkom@eenhoornamersfoort.nl.

Rondvaarten

Ontdekkingstocht op het water

De rondvaarten in Amersfoort zijn volgens de leden van de ANWB het leukste uitje van de provincie Utrecht. Stichting Waterlijn biedt een gevarieerd aanbod van rondvaarten in een geweldige setting. Een originele manier om de historische stad en de monumentale omgeving – vanaf het water – te ontdekken.

Mondriaanhuis 

In het huis van Mondriaan

Wist u dat de beroemde kunstenaar Mondriaan is geboren in Amersfoort? In 1872 stond zijn wieg aan de Kortegracht. Zijn geboortehuis is nu een museum waar bezoekers kennis kunnen maken met het werk en het leven van de wereldberoemde schilder Piet Mondriaan. Een echte aanrader.

De Drie Ringen   

Biertje?

In Stadsbrouwerij De Drie Ringen wordt op ambachtelijke wijze bier gebrouwen. Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen en tijdens de rondleiding worden de geheimen van Amersfoorts bier onthuld. Van huisnijverheid in 1323 tot een professionele brouwerij anno nu. U mag ook proeven van dit bijzondere gerstenat!

DierenPark Amersfoort 

DierenPark Amersfoort

Deze dierentuin is al vele tientallen jaren een populaire bestemming. Leeuwen, neushoorns, stokstaartjes of giraffen. In DierenPark Amersfoort wonen wel 150 verschillende diersoorten die u van dichtbij kunt bekijken. Park met een hoofdletter P: park en aangrenzend bosgebied vormen een geheel. Sinds de oprichting in 1948 een echte trekpleister.  

Museum Nederlandse Cavalerie 

Van paard tot pantser

De Nederlandse Cavalerie: het meest traditiebewuste onderdeel van de Koninklijke Landmacht. Het Cavaleriemuseum is niet toevallig in Amersfoort gevestigd. Sinds 1881 zijn de cavaleristen belangrijk in de economische en sociale ontwikkelingen in de stad. Fraaie collectie wapens, uniformen, schilderijen, er is van alles te zien in dit unieke museum.  

Boerderij Breevoort 

800 GEITEN

Op zoek naar een bijzonder uitje? Breevoort maakt van uw bedrijfsuitje een unieke ervaring. Van kanotocht en expeditie Robinson tot boogschieten, het kan allemaal. Geitenboerderij Breevoort is een wel heel originele ambiance; 800 witte melkgeiten vormen de basis van een unieke belevenis. Kom en ervaar het zelf.