Bereikbaarheid

Amersfoort ligt in het hart van Nederland. Centraal gelegen dus een goede bereikbaarheid voor uw bijeenkomst, vergadering of congres. Per trein of auto is Amersfoort goed te bereiken. Komt u met de auto? Vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht of Zwolle (A1 en A28) heeft u een uitstekende verbinding naar Amersfoort. Bekijk hier onze routekaart en looproute vanaf Amersfoort CS.


PARKEREN

ParkerenKomt u met de auto? Dan kunt u achter onze vestiging parkeren. Hier hebben wij maar liefst 120 parkeerplekken. Zo kunt u gerust in de auto stappen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken waar u moet parkeren. Als u de Barchman Wuytierslaan 2 invult op uw navigatie komt u automatisch terecht bij onze parkeerplaats. Mocht er geen plaats meer zijn op onze parkeerplaats? Dan kunt u parkeren bij de Q-Park parkeerterreinen: Barchman Wuytierslaan en Argonaut, deze bevinden zich naast het station. Of u kunt van de parkeerhavens aan de Koningin Wilhelminalaan gebruik maken.

PARKEERTARIEF

Het tarief voor het parkeren bij Eenhoorn Amersfoort is €1,- per 25 minuten. Het maximale dagtarief is €15,-. Het is ook mogelijk om uitrijkaarten te reserveren voor trainers of belangrijke deelnemers.


 Eenhoorn amersfoort en de ns

Station amersfoortStation Amersfoort heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden. Het centraal station Amersfoort is 84 stappen verwijderd van Eenhoorn Amersfoort. De Eenhoorn werkt samen met NS om u en uw gasten optimale service te kunnen bieden bij de treinreis. U kunt als organisator van een event voordelige e-tickets bestellen. 

Tarieven 2017
E-ticket: dagkaart 2e klas    € 25,00
E-ticket: dagkaart 1e klas    € 40,00
*Deze prijzen zijn onder voorbehoud van onvoorziene prijsstijgingen.

Bestellen
U kunt namens uw organisatie voor uw gasten e-tickets bestellen per e-mail (receptie.eenhoorn@eenhoornamersfoort.nl). Dit kan alleen bij een minimale afname van tien stuks. Na bestelling ontvangt u een factuur voor de e-tickets. Na ontvangst van de betaling ontvangt u de e-tickets per mail. Houdt u rekening met een doorlooptijd van zo’n twee weken.


Reisplanner

Plan uw reis naar Eenhoorn Amersfoort gemakkelijk en snel via onze reisplanner.