Bestekhuisjes

De Eenhoorn Amersfoort steunt het Ronald McDonald Kinderfonds

Een ziek kind kán niet zonder zijn ouders. Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. En als je kind een handicap heeft, wil je dat het zoveel mogelijk dezelfde dingen kan doen als zijn of haar leeftijdgenootjes. Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. 

Al meer dan 5 jaar steunt de Eenhoorn het Ronald McDonald Kinderfonds. Na het succes van diverse acties hebben wij een nieuwe actie om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds, namelijk: Een bestekhuisje met uw gesponserde logo op het dak! Deze bestekhuisjes staan op iedere tafel in ons restaurant en worden gebruikt om bestek en servetten in te bewaren. 

Uw bijdrage

Eén overnachting in een Ronald McDonald Huis kost € 60,- voor een heel gezin. Om zoveel mogelijk overnachtingen voor ouders met zieke kinderen te realiseren, geven wij u de mogelijkheid om één of meerdere dakjes van de bestekhuisjes te sponsoren in ruil voor promotie. Interessant om te weten is dat er dagelijks diverse gasten en bedrijven een bezoek brengen aan onze locatie. Het is dus een geweldige manier om voor een lage prijs uw merk aan een grote groep van onze bezoekers te laten zien, en het goede doel ook nog eens te steunen, dat is nog eens maatschappelijk verantwoord ondernemen! Onderstaand treft u de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

Een dakje delen à €30- = één overnachting in een Ronald McDonald Huis
- één nachtzoen
- op de andere zijde van het dakje kan de naam vermelding van een andere sponsor komen

Een eigen dakje à €60,- = één gezinsovernachting in een Ronald McDonald Huis
- twee nachtzoenen

Beleef uw eigen luxe dakje à €210,- = drie gezinsovernachtingen in een Ronald McDonald huis 
- zeven nachtzoenen
- v
ermelding via Social Media

Aanmelden als sponsor

U kunt zich aanmelden voor het sponsoren van één of meerdere bestekhuisjes via het onderstaande formulier. Na het invullen van het formulier zullen wij contact opnemen om alle details met u te bespreken.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer:

Bedrijfsnaam:

Selecteer uw dakje:
 Een dakje delen Een eigen dakje Beleef uw eigen luxe dakje

Het aantal dakjes dat u wilt sponsoren:

Voer deze code in: captcha