Maak kennis met de toppers van Hartig!

Wie zijn wij?

afbeelding team 2Beroemde broodjes

Mensen en eten, een perfecte combinatie. Eten is een belangrijk onderdeel van ons bestaan en brengt mensen samen, binnen en buiten het huis. De medewerkers van Hartig hebben passie voor eten. En als je passie hebt voor wat je doet, dan proeven de gasten dat ook. Dat resulteert in bijzondere broodjes zoals het alom bekende broodje van Beautje, Kai’s tuna melt en de tosti Appie. Vaak worden de lekkerste broodjes bedacht na de lunch, als we ons afvragen wat we zelf gaan eten. Dan worden diverse gedurfde combinaties gemaakt en geproefd. Hieruit ontstaat de magie, dat moment waarop we het proeven “ja, dat is het”. Zelfs onze gasten komen met combinaties die succesvol zijn en zien hun naam prijken op ons bord.

verrasvast

Onze gasten worden wekelijks verrast met een nieuw broodje van de week, maandelijks met een tosti van de maand, en tussendoor met van alles wat in ons opkomt. We hebben veel vrijheid in het bepalen van ons assortiment of het nou zoet of hartig is, eten of drinken. In de winter met zelfgemaakte soep, in de zomer met verse salades en smoothies en tussendoor met veel lekkers.

We hebben ook een persoonlijke benadering. Na een of twee keer weten we meestal welke koffie een gast drinkt of welk broodje hij of zij graag lust. Het contact met onze gasten is erg prettig en informeel. Ondanks het feit dat we niet altijd tijd hebben voor een praatje vanwege de drukte in de zaak of de vele bestellingen, vinden we het belangrijk dat gasten zich thuis voelen bij ons en graag terugkomen. Dat doen ze gelukkig, sommigen wel drie à vier keer per week. En dat bereiken we veelal met onze zelfgemaakte en ambachtelijke producten en door onze prettige service.

Behalve broodjes en zoetigheden hebben we ook heerlijke koffie en thee en andere drankjes. We doen ook aan catering en verzorgen ontbijt en lunch voor diverse particulieren en bedrijven in de omgeving. Wat vele mensen niet weten is dat we ook borrelhapjes maken. Kortom, we zijn van vele markten thuis!

Broodje hannan

Gasten vragen vaak of ik zelf ook een broodje heb, tussen alle broodjes in staat mijn naam niet op het bord. Die heb ik!
Een heerlijke tosti ham/kaas met tomaat. En voor degene die me een beetje kennen, die weten dat voor deze pittige dame de jalapeno mayonaise niet mag ontbreken! Simpel, maar lekker. Mijn naam is Hannan en samen met mijn collega’s Beau, Appie en Kai verwelkomen wij jullie graag bij ons!