Congressen

U zoekt een geschikte ruimte voor uw congres?

Rondeelzaal

Congres in Eenhoorn Amersfoort

Wilt u een congres organiseren, maar heeft u nog niet de juiste locatie gevonden? Door onze centrale ligging is Eenhoorn Amersfoort de ideale locatie voor uw congres. Uitstekend bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Wij hebben al tientallen jaren ervaring in het organiseren en faciliteren van uw evenement.

Rondeelzaal

PERFECTE EN PROFESSIONELE CONGRESLOCATIE

U bent voor uw congres of seminar op zoek naar een geschikte congreslocatie? Eenhoorn Amersfoort heeft een aantal specifieke basisvoorzieningen en behoort daarom tot één van de meest multifunctionele congreslocaties van Nederland. En omdat wij over 25 zalen beschikken, kunnen wij al uw workshops tijdens uw bijeenkomst faciliteren. Centrale ligging, prima bereikbaarheid, uitstekende catering en gastvrije service: uw gasten ervaren kwaliteit.

Rondeelzaal

MULTIFUNCTIONELE FOYER

We heten uw gasten van harte welkom in onze sfeervolle foyer. De foyer kan voor u worden ingericht als aparte ontvangstruimte voor uw gasten of als standruimte. Lunchbuffet? Afsluitende borrel? De faciliteiten en mogelijkheden van de foyer zijn uitstekend geschikt. U kunt de foyer ook gebruiken voor bilaterale overlegmomenten voor of na uw congres of bijeenkomst.

Rondeelzaal

RONDEELZAAL

De bijzondere Rondeelzaal is met 320 vierkante meter dé ideale plek voor bijeenkomsten tot maximaal 350 personen. Professioneel geluid, een vast podium, projectiewand en een beamer maken de Rondeelzaal tot een gewilde ruimte voor congressen, evenementen en feesten. Wij maken ook voor uw congres of seminar graag een voorstel op maat.

Wilt u reserveren of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op via mail welkom@eenhoornamersfoort.nl of bel naar
033 – 467 37 30.

Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te maken voor een locatiebezoek of om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vraag direct een offerte aan