Congres Amersfoort

RondeelzaalWilt u een congres organiseren in Amersfoort maar heeft u nog niet de juiste locatie gevonden? Kom dan eens langs bij Eenhoorn Amersfoort! Vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort is ontzettend goed te bereiken, heeft veel praktische, mooie vergaderzalen en werkt alleen maar met professionele medewerkers. Voor een congres bent u bij de Eenhoorn aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in de vergader- en hospitality branche is Regardz een van de meest vooruitstrevende bedrijven in deze branche. Wij zetten altijd een extra stap om uw bijeenkomst te laten slagen.  

Locatie

Eenhoorn Amersfoort is perfect gelokaliseerd. Amersfoort is het centrale punt van Nederland, handig voor congressen waar deelnemers uit heel Nederland bij elkaar moeten komen. De vergaderlocatie is 84 stappen verwijderd van het Centraal Station van Amersfoort. Daarnaast is Eenhoorn Amersfoort goed bereikbaar met de auto. Wij hebben een eigen parkeerplaats waar u voordelig kunt parkeren. In vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort zijn er 25 modern ingerichte vergaderzalen. Elke zaal krijgt voldoende daglicht, wat verfrissend en gezond is. Daarnaast heeft elk zaal Climate Control. Dit betekent dat elke zaal individueel airconditioning en verwarming heeft. Het is ook mogelijk om een aantal zalen te combineren met gebruik van mobiele muren. In de zalen heeft u gratis Wi-Fi tot uw beschikking.
congreslocatie amersfoortIn vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort hebben wij volledige technische assistentie voor de audiovisuele middelen voor congressen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid tot het geven van uitgebreide catering. Van een kopje koffie tot een uitgebreid 3-gangendiner, het is allemaal mogelijk in de Eenhoorn. Wanneer u een congres of bijeenkomst bij ons boekt, kun u de deelnemers het best ontvangen in onze foyer. Een sfeervolle open ruimte waar u de deelnemers lekker kunt ontvangen met koffie en thee. In de foyer is het ook mogelijk om een lunchbuffet neer te zetten en borrels aan het eind van de bijeenkomst.

Rondeelzaal

RondeelzaalVoor een groot congres hebben wij de Rondeelzaal: een 320 vierkante meter ruimte waar u in totaal 350 personen kunt plaatsen. En deze zaal is niet alleen geschikt voor congressen, ook bedrijfsfeesten en andere evenementen kunnen goed terecht in de Rondeelzaal. Wilt u de locatie eerst met eigen ogen zien voordat u het congres boekt? Neem contact op met een van onze locatiespecialisten voor een uitgebreide rondleiding. Wij laten u graag de vergaderlocatie zien.