Evenementen Amersfoort

Evenementen Wilt u een evenement organiseren in Amersfoort? Regardz heeft twee mooie locaties en een partnerlocatie voor uw evenement in Amersfoort. de zakelijke en modern ingerichte vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort, de professionele evenementenlocatie Mariënhof met de charmes van het middeleeuwse klooster of het Berghotel met een prachtige groene omgeving.

Bereikbaarheid

Alle drie de locaties zijn perfect bereikbaar met elk soort vervoer. Evenementen in Amersfoort zijn erg handig wanneer u deelnemers uit delen van heel Nederland bij elkaar op een locatie moet krijgen. Vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort is maar 84 stappen verwijderd van het Centraal Station van Amersfoort. Het Berghotel is zeer goed bereikbaar met de auto, op nog geen 5 minuten van de A28. Mariënhof is bereikbaar met maar liefst 7 verschillende buslijnen en is 20 minuten lopen van het station. Daarnaast heeft elke locatie een parkeerplaats of parkeermogelijkheden naast het pand.

Evenementen zijn een groot begrip. Een evenement is een picknick voor 5 personen, maar wordt ook beschreven als een feest. Elke locatie geeft zijn eigen sfeer af aan de bijeenkomst. Elk evenement in Amersfoort kan helemaal tot zijn recht komen bij onze locaties.

Heeft u een zakelijk evenement met partners van uw bedrijf? Kom dan naar de Eenhoorn! Heeft u liever een bijeenkomst waar u een heerlijke authentieke sfeer aan meegeeft? Dan is het Mariënhof de juiste locatie voor u. Heeft u een activiteit waar u ook lekker wilt genieten in de bossen en de mogelijkheid hebben om te kunnen overnachten? Dan is het Berghotel de locatie die u zoekt. Bij Regardz weten wij als geen ander dat geen enkel evenement hetzelfde is. En daar spelen wij met onze locaties op in. Wij hebben voor elk soort bijeenkomst de juiste ruimte voor u.

Ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij al heel wat unieke evenementen voorbij zien komen. Inspiratie is ten top in de locaties van Regardz. Heeft u een bijeenkomst maar weet u niet zeker hoe u deze wilt invullen? Onze medewerkers helpen u graag met de invulling. Wij helpen u ook met het zoeken naar de juiste locatie in Amersfoort.

 Eenhoorn  Berghotel  Mariënhof Amersfoort