Rondeelzaal

U zoekt een geschikte ruimte voor uw congres?

Rondeelzaal

U heeft de ruimte

Een groots feest? Een formeel congres? In de Rondeelzaal kunt u alle kanten op. Met 320 vierkante meter is de zaal uitstekend geschikt voor bijeenkomsten tot 350 personen. Op basis van uw wensen verzorgt Eenhoorn Amersfoort graag een passend arrangement. Inspiratie nodig voor de styling en aankleding van uw congres? We doen u graag een passend en verrassend voorstel. U zegt het maar. Wij regelen het.

vergaderen

Sfeervolle foyer

Eenhoorn Amersfoort beschikt over een lichte en ruime foyer die dienst kan doen als receptie- of ontvangstruimte. Ideaal voor een koffiepauze, lunch, receptie en tentoonstelling. Onze foyer is de perfecte plek voor uw gasten om elkaar te ontmoeten of na te praten. Ook is deze ruimte onder de Rondeelzaal handig om te gebruiken als break-out room. De ruime entree van de foyer zorgt voor een ontspannen begin van elke zakelijke of feestelijke bijeenkomst.

Evenementen

Goed geregeld

Ondersteuning nodig? U kunt te allen tijde gebruik maken van onze faciliteiten: van audiovisuele middelen en technische ondersteuning tot catering, we regelen het graag voor u. Eenhoorn Amersfoort geeft u de ruimte die uw congres nodig heeft. Met de ideale ondersteuning voor een effectieve bijeenkomst. Het programma wordt geheel volgens uw wensen gerealiseerd. Exclusief en persoonlijk, tot in het kleinste detail. Uw congres: goed geregeld en tot in de puntjes perfect.  

Wilt u reserveren of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op via mail welkom@eenhoornamersfoort.nl of bel naar
033 – 467 37 30.

Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te maken voor een locatiebezoek of om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vraag direct een offerte aan