Een kijkje in de keuken

blog hapjeHet culinaire brein binnen de Eenhoorn

Om te beginnen zal ik mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Jordi Kerkdijk, 28 jaar en werk met veel plezier als chef-kok bij de Eenhoorn in Amersfoort. Ik ben hier nu 2 jaar werkzaam en altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Koken is mijn lust en mijn leven. Al op 10 jarige leeftijd had ik de droom om kok te worden en deze droom is uitgekomen. Van niets iets maken, mensen verrassen en tevreden de deur uit laten lopen. Dat is toch geweldig om te mogen doen!

Het keuken team
Natuurlijk kan ik het niet alleen en heb ik een leuk, jong en enthousiast team om mij heen.
Onder mij heb ik twee keuken medewerkers: Kai en Niels en in de spoelkeuken werkt Alex. Zonder schoon servies zijn we nergens!

Wat kan je verwachten bij de Eenhoorn?
Elke dag weer proberen wij het onze gasten naar hun zin te maken dat is natuurlijk logisch want tevreden gasten betekent een tevreden keuken team. We werken met verse en lokale producten. Ook zorgen wij voor veel gezonde items op het buffet want vandaag de dag is dat iets wat onze gasten zeker kunnen waarderen. Zo wordt er ook veel gebruik gemaakt van onze pimp your salade bar met tal van diverse groente garnituren. Bij de dessert tafel staan ook diverse super-food producten. Maar naast al het gezonde lekkers kan het kroketje uiteraard ook niet ontbreken!

Het is natuurlijk niet alleen de lunch
Wij zouden ons als keuken team te kort doen om alleen over onze lunch te praten want op culinair gebied is er natuurlijk veel meer mogelijk. Wil je een lekker dinerbuffet, een vers gemaakte smoothie of zelfs een culinair 5-gangen diner alles kan bij de Eenhoorn!

blog jordy!

Zoek jij de perfecte plek?
Wil jij een congres, vergadering, feest of een ander evenement organiseren? Kom dan snel eens bij ons kijken en vraag naar alle mogelijkheden. Dan zal ik je op culinair gebied laten zien wat wij allemaal te bieden hebben.

Met culinaire groet,
Jordi Kerkdijk.