Over de Eenhoorn

Eenhoorn Amersfoort

Eenhoorn Amersfoort, een voormalige Citroën garage, vernoemd naar de Amersfoortse brouwerij Den Eenhoorn, is een moderne vergader- en congreslocatie. Eenhoorn Amersfoort heeft alles in huis om elke vergadering of bijeenkomst te laten slagen. Tegenover het Centraal Station en met voldoende eigen parkeergelegenheid. In 1982 zijn we begonnen, op 84 stappen van het Station Amersfoort Centraal. Dat is een gevleugelde kreet geworden. Nu is dat nog steeds handig. Op een aantal manieren. Want het is niet alleen effectiever, maar zorgt er ook voor dat u uw bijeenkomst duurzamer maakt. Traditioneel, maar ook juist het tegenovergestelde. Een vergader- en congreslocatie van deze tijd, en dat waren we al vóór deze tijd. Blijven slapen? Dat kan in het dichtbij gelegen Berghotel Amersfoort.

 Vergaderen in Eenhoorn Amersfoort

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in Amersfoort? Zoekt u de perfecte plek in Amersfoort voor uw vergadering, congres of feest? Voor twee of 350 personen, of iets daar tussenin. Eenhoorn Amersfoort is een moderne vergader- en congreslocatie, geschikt voor alle soorten bijeenkomsten. Bij ons zijn service, ervaring en aandacht vanzelfsprekend. Alle zalen in deze moderne vergaderlocatie zijn van alle gemakken voorzien.

Bijeenkomen in Eenhoorn Amersfoort

Hoe ziet uw volgende bijeenkomst eruit? Wordt het een kort overleg, uitgebreide brainstorm met vele gesprekspartners, zakelijke receptie of een informele avond voor uw relaties? Wat u ook organiseert, een goede voorbereiding en een prettige omgeving zijn bepalend voor een succesvolle meeting.  Eenhoorn Amersfoort heeft alles in huis om elke bijeenkomst te laten slagen. Offerte aanvragen? U vraag een offerte aan via het offerteformulier.