Extra Services

Catchbox: Vang en Vraag!

services

Bijeenkomsten standaard en saai? Niet bij Eenhoorn Amersfoort! Bij ons kunt u de Catchbox reserveren!

U heeft het waarschijnlijk zelf al wel eens meegemaakt, na de presentatie wordt er aan de aanwezigen gevraagd of iemand nog vragen heeft. Zodra het publiek erbij betrokken wordt, moet de microfoon doorgegeven worden en zal de aandacht gauw verslappen. De Catchbox, een microfoon die je het publiek in kunt gooien biedt de uitkomst! Door de Catchbox in te zetten tijdens uw bijeenkomst of congres wordt iedereen uitgedaagd mee te doen op een speelse en interactieve manier. Kortom, een leuke manier om uw vergadering, training of presentatie op te fleuren! 

 


  Notuleren: Schrijven maar!

notuleerservice

Een goed verslag verhoogt de waarde van een vergadering en een goede verslaglegging draagt bij aan een efficiënte werkwijze. Eenhoorn Amersfoort is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Notuleerservice Nederland om effectief en efficiënt vergaderen te optimaliseren.

Notuleerservice Nederland staat bekend om het aanbieden van een hoogwaardige service. Er wordt geluisterd naar uw wensen en u wordt geadviseerd welke verslagvorm het beste bij u past.

Iedereen die een locatie of ruimte zoekt, kan gebruik maken van een professionele, schriftelijke vastlegging tijdens de bijeenkomst. Door de samenwerking tussen Eenhoorn Amersfoort en Notuleerservice Nederland is er de mogelijkheid dat er altijd een deskundige, onafhankelijke notulist beschikbaar is. Daarnaast is het nu ook mogelijk uw bijeenkomst digitaal vast te laten leggen, waarna het beeldfragment zo nodig alsnog schriftelijk uitgewerkt wordt.

Wanneer u Notuleerservice Nederland inschakelt bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten. U ontvangt een verslaglegging van uw bijeenkomst van hoogwaardige en professionele kwaliteit. 


Kinderopvang: Tante Marloes

tante marloes

Tante Marloes verzorgt kinderopvang op locatie. Deze mobiele kinderopvang service kan ingezet worden tijdens elke mogelijke gelegenheid, denk aan: een beurs, congres, vergadering, bedrijfsfeest, cursus, familiefeest, reünie of bruiloft. Er zijn zoveel mogelijkheden!

Voor veel ouders is het steeds vaker een uitdaging om gepaste flexibele opvang te vinden voor hun kinderen als zij zelf aanwezig willen zijn tijdens een evenement. Door gebruik te maken van kinderopvang op locatie kan iedereen met een gerust hart deelnemen aan het event. 

De dienst wordt altijd naar de wensen en de situatie aangepast. Tante Marloes beschikt over een grote en veelzijdige inventaris waarmee ze elke ruimte moeiteloos inrichten tot kinderopvang. Samen met de professionele, ervaren pedagogisch medewerkers zullen de kinderen zich gedurende de opvang buitengewoon vermaken.


Hospitality Services: Goodday

goodday

Wilt u gebruik maken van hostesses, promotiemedewerkers of models tijdens uw bijeenkomst? Dit kan via de services van GoodDay. GoodDay staat voor een efficiënte, professionele en betrouwbare dienstverlening.

De hostesses van GoodDay zijn landelijk inzetbaar voor diverse activiteiten, zoals congressen, evenementen, verschillende promotionele activiteiten, (internationale) beurzen en sportevents. De hostesses zijn representatief, professioneel, stijlvol en beschikken over de juiste uitstraling. Hun dienstverlening gaat verder dan alleen een warm ontvangst voor de gasten. De hostess zal de gasten (VIP’s, sprekers, deelnemers en genodigden) persoonlijk begeleiden, antwoord geven op vragen, inspelen op ad hoc situaties en het bemannen van registratie- en informatiedesks.


 Haal meer uit uw vergadering: Take-a-break.nu

Take a breakHaal méér uit uw vergader momenten!
Uw vergadering of bijeenkomst moet vooral functioneel zijn, maar om het maximale er uit te halen heeft u een ontspannen break nodig. In deze tijd van hectiek en strakke schema’s verricht dat wonderen.

Een spreker, muzikant, goochelaar, workshop? Of wilt u liever iets sportievers vóór, tijdens of na uw meeting? U kunt kiezen uit 1000-en-1 mogelijkheden. Uw deelnemers zullen fris starten aan uw bijeenkomst, opgepept worden voor een tweede sessie of kunnen ontspannen na een lange vergadering. Zo haalt u het maximale uit uw vergadermomenten. Take-A-Break.nu regelt het voor u. Snel en efficiënt!

 


 Zin in een feestje: Amigo Produkties

amigo produktiesEntertainmentprofessionals die graag inspelen op veranderingen in de markt en steeds weer opnieuw zoeken naar andere mogelijkheden om meer klantgericht en efficiënt te werken.

Door onze bijna 20 jaar ervaring in de entertainmentbranche, goede contacten met gerenommeerde
locaties, artiesten en leveranciers, kunnen wij inspelen op iedere vraag of behoefte. Daarnaast ontwikkelen wij, in samenwerking met artiesten, muzikanten en andere partners, producten gericht op de evenementenmarkt.

Personeelsfeest? Uw relaties in de watten leggen? Uw product promoten? Kortom u wilt een feest. Voor bijna elk budget kunt u bij ons terecht.

Wij sleutelen aan het concept tot u tevreden bent. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het
boeken van de meest uiteenlopende muzikanten, artiesten en attracties.

Meer informatie?
U kunt u ons telefonisch bereiken via 033 – 467 37 30 of per mail welkom@eenhoornamersfoort.nl.