Evenementen- en Feestlocatie Eenhoorn Amersfoort

U zoekt een geschikte locatie voor uw feest of evenement?

Rondeelzaal

Rondeelzaal

Een groots feest of evenement? In de Rondeelzaal kunt u alle kanten op. Met 320 vierkante meter is de zaal uitstekend geschikt voor evenementen tot 350 personen. Op basis van uw wensen verzorgt Eenhoorn Amersfoort graag een passend arrangement. Inspiratie nodig voor de styling en aankleding van uw event? We doen u graag een passend en verrassend voorstel. U zegt het maar. Wij regelen het.

Neem direct contact met ons op of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Vergaderzaal

MODERNE FEESTZALEN

De Eenhoorn heeft 25 zalen in diverse afmetingen. Stuk voor stuk modern ingericht. Onze lichte ruimtes hebben een sfeervolle inrichting voor de perfecte uitstraling van uw evenement of feest. De prettige inval van het daglicht en de extra mogelijkheden voor beheersing van het klimaat maken het verblijf tot een verademing. Onze zalen hebben mobiele wanden; ideaal om de ruimte aan te passen aan uw wensen. De Eenhoorn heeft altijd een geschikte zaal voor uw evenement.

Eenhoorn Amersfoort entree

 Multifunctionele feestruimtes

Feestruimte nodig? Eenhoorn Amersfoort is graag uw gastheer voor uw feest, event of congres. De mogelijkheden zijn groot en zeer gevarieerd. Onze 25 representatieve zalen bieden u de ruimte voor een geslaagde bijeenkomst. Eenhoorn Amersfoort telt vijf verdiepingen; de zalen op de parterre en eerste etage zijn voorzien van mobiele wanden. Ideaal om zalen te combineren. Flexibele mogelijkheden dus voor uw feest, event of congres. Dat is wat Eenhoorn Amersfoort u biedt.

eten

Lekker eten en drinken

Onze keukenbrigade maakt van elke hap een feestje. Op de tweede verdieping serveren we heerlijke menu’s, buffetten en diners in onze restaurant ‘De Ontmoeting’. Van lunchbuffet tot à la carte diner, onze chef-kok en zijn keukenbrigade werken met dagverse producten die zeker bij u in de smaak zullen vallen.

Bent u al in de stemming gekomen? Wilt u reserveren of heeft u een vraag?

Neemt u dan contact met ons op via mail welkom@eenhoornamersfoort.nl of bel naar 033 – 467 37 30. Offerte aanvragen? U vraagt een offerte aan via het offerteformulier.

Vraag direct een offerte aan