Meeting Utrecht

U zoekt een geschikte vergaderzaal voor uw meeting?

MEETING UTRECHT

Meeting UtrechtDe Eenhoorn heeft 25 zalen in diverse afmetingen. Stuk voor stuk modern ingericht. Onze lichte ruimtes hebben een sfeervolle inrichting voor de perfecte uitstraling van uw meeting. De prettige inval van het daglicht en de extra mogelijkheden voor beheersing van het klimaat maken het verblijf tot een verademing. Onze vergaderzalen hebben mobiele wanden; ideaal om de ruimte aan te passen aan uw wensen. Eenhoorn Amersfoort ligt op maar 15 minuten van Utrecht. En op maar 84 stappen van Amersfoort Centraal Station, oftewel de perfect ligging voor een meeting binnen provincie Utrecht.

Neem direct contact met ons op of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.
Ook 24/7 online te boeken op Regardz.nl.

LEKKER ETEN EN DRINKEN

meeting utrechtOnze keukenbrigade maakt van elke hap een feestje. Op de tweede verdieping serveren we heerlijke menu’s, buffetten en diners in onze restaurant ‘De Eenhoorn’. Dit restaurant is dé ontmoetingsplek om even te ontsnappen aan de hectiek van een vergadering, training of congres. Van lunchbuffet tot diner, het is allemaal mogelijk. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade werken met dagverse producten die zeker bij u in de smaak zullen vallen.

 

 

 


 Wilt u reserveren of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op per mail via: welkom@eenhoornamersfoort.nl of bel naar 033 – 467 37 30.  Offerte aanvragen? U vraagt een offerte aan via het offerteformulier.