Nieuwe look & feel voor Eenhoorn Amersfoort

congreszaal amersfoortVergader- en congreslocatie Eenhoorn Amersfoort is deze zomer gerestyled. De complete benedenverdieping is omgetoverd tot een eigentijdse ontvangstruimte en ook de grote congreszaal heeft totale metamorfose ondergaan.

Welkom in een goede sfeer De Eenhoorn van Regardz heeft een nieuwe, meer eigentijdse uitstraling. Bij het design is ingespeeld op de wensen en behoeften van de hedendaagse gast. Door de ruime opzet met veel daglicht is het de ideale plek om elkaar te ontmoeten. “De vernieuwde ontvangstruimte is het middelpunt van de Eenhoorn en dé ontmoetingsplek voor de vergadergasten. Maar ook flexwerkers en gasten van buitenaf vinden hier een fijne plek om samen te komen onder het genot van verse koffie, ambachtelijke broodjes en gebak van Hartig. De medewerkers van de Eenhoorn en Hartig ontvangen u graag!”, aldus Agatha Kleis, directeur van Eenhoorn Amersfoort.

Moderne congreszaal
De grote congreszaal, die geschikt is voor zo’n 350 personen, heeft een moderne uitstraling gekregen en een nieuw projectiescherm over de hele breedte van de zaal om de gehele zaal te betrekken bij het congres. Naast het visuele aspect is de congreszaal qua akoestiek ook flink verbeterd. En door de mogelijkheid om de bijeenkomst te filmen of het inzetten van een notulist, kan het congres worden herbeleefd of schriftelijk worden vastgelegd. Met de opening van de vernieuwde Eenhoorn beschikt de stad Amersfoort wederom over een moderne en eigentijdse locatie om te vergaderen, congressen, trainen, ontmoeten, vieren en werken op loopafstand van station Amersfoort CS. Regardz is een landelijke organisatie van authentieke Meeting Centers waaronder La Vie in Utrecht, Buitensociëiteit in Zwolle, Zilveren Toren en Planetarium in Amsterdam en Eenhoorn in Amersfoort. Het Berghotel in Amersfoort en het Airport Hotel in Rotterdam maken ook deel uit van de Regardz groep. Het is de missie van Regardz om zakelijke en particuliere gasten te ontzorgen met hun (flex)werken, bijeenkomsten, opleiding en trainingen, vergaderingen, congressen of events. Regardz biedt gespecialiseerde locaties voor Trainingen & Opleidingen en is altijd dichtbij openbaar vervoer. Regardz geeft werknemers en werkgevers de ruimte.