PARTTIME KEUKENMEDEWERKER

BEN JIJ EEN ENTHOUSIASTE DUIZENDPOOT DIE DE HANDEN UIT DE MOUWEN STEEKT EN  WIL JIJ BIJ HET AARDIGSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND WERKEN? DAN BEN JIJ DE GESCHIKTE PERSOON OM HET TEAM VAN EENHOORN MEETING CENTER TE VERSTERKEN.

DE ORGANISATIE

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort stelt uw bijeenkomst al 35 jaar centraal. Dat zegt eigenlijk alles. Het warme welkom, de persoonlijke zorg en de aandacht voor details zijn de beste garantie voor een blijvende herinnering. Op slechts 84 stappen van station Amersfoort bieden wij een uitstekend bereikbare locatie met 32 zaaloplossingen voor groepen tot 350 personen. Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is aangesloten bij Regardz. Voor meer informatie over Regardz verwijzen we je graag naar www.regardz.nl.

CULTUUR

De medewerkers van Eenhoorn Meeting Center stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen met als doel teruglustige gasten. Gasten noemen de Eenhoorn bijzonder vanwege het warme welkom, de persoonlijke zorg en de aandacht voor details. Wij hebben betrokken medewerkers die echt luisteren naar de wensen van de gast. Het woord ‘nee’ komt niet in ons woordenboek voor. We doen er echt alles aan om uw bijeenkomst tot een succes te maken en uw verwachtingen te overtreffen. We zijn een hecht team waarin niet alleen de gast altijd centraal staat, maar waar we ook voor elkaar zorgen. Het vieren van bijzondere momenten doen we graag samen. Korte, informele communicatielijnen zorgen er bovendien voor dat er snel geschakeld kan worden.

DE FUNCTIE

Jouw werk als keukenmedewerker bestaat uit het voorbereiden van de mise en place voor het lunchbuffet en het bereiden van broodjes. Daarnaast zul je bij ons take-away concept genaamd Hartig ingezet worden om tijdens de lunch onze gasten zo snel en efficiënt mogelijk van hun broodjes te voorzien. Je hebt dan ook direct contact met de gasten. Je hebt affiniteit met koken en weet je weg te vinden in de keuken. Je zult grotendeels maar niet uitsluitend in de ochtend werken en minimaal een zaterdag in de maand beschikbaar moeten zijn. Ook zul je bestellingen bezorgen waardoor een rijbewijs B een vereiste is. Je maakt deel uit van een klein maar hecht team. De functie is op 0-uren basis (oproepkracht) dus ook als je student bent en enkele uren in de week beschikbaar bent, ben je ook van harte welkom.

CONTACT & PROCEDURE

Ben jij een ochtendmens, flexibel, enthousiast en zelfstandig? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie waarin je ons overtuigt van jouw talent en motivatie. Voor de volledigheid vermelden we dat sollicitaties zonder motivatie niet in behandeling worden genomen.

Solliciteren kan door jouw motivatie en cv te mailen naar Hannan Tecla, via hannan.tecla@eenhoornamersfoort.nl.
De gesprekken zullen gevoerd worden in de periode van 12 t/m 23 september. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.