Eten & Drinken

Van ontbijt tot diner en alles wat er tussen valt, onze chef-kok maakt van elke hap een feestje. In Eenhoorn Amersfoort kunt u naast alleen vergaderen ook genieten van een uitgebreid assortiment aan eten & drinken.

OntMoeting

Restaurant

Op de tweede verdieping serveren we heerlijke menu’s, buffetten en diners in ons restaurant. Onze keukenbrigade werkt altijd met dagverse producten die zeker bij u in de smaak zullen vallen. U kunt kiezen uit een aantal cateringarrangementen. Specifieke wensen? We maken graag een voorstel op maat.

eten

LUNCHBUFFET

In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van een uitgebreid gedekt buffet waarop uw lunch op u staat te wachten. Uw gasten kunnen kiezen uit een ruim assortiment van warme en koude gerechten en broodjes, aangevuld met verse vruchtensappen, fruit, melk, thee, koffie, yoghurt, zoet en hartig beleg. Voor iedereen is er iets om van te genieten.

drinken regeenhoorn

Gastvrije sfeer

Werken is een feest bij Eenhoorn Amersfoort. Een fijne ruimte, gratis Wi-Fi en natuurlijk maakt u tijdens het werk gebruik van een uitgebreid koffie- en theebuffet. Hier vindt u ook heerlijke, zoete lekkernijen, verse vruchtensappen, water, vers fruit en dagelijkse verrassingen. Voor onze gasten is er ook een speciale, zeer aantrekkelijke menukaart. Gebruik maken van ons lunchbuffet? Lekker dineren? Ons restaurant is een rustpunt; de warme uitstraling en de gastvrije sfeer zijn typerend.

Offerte aanvragen? U vraagt een offerte aan via het offerteformulier.