Cateringarrangementen

Eenhoorn Amersfoort heeft een eigen keukenbrigade. Onze chef-kok en zijn team staan klaar om het uw gasten naar de zin te maken en om de catering tijdens uw vergadering, congres of evenement smaakvol te verzorgen. “In overleg met u stemmen we de keuze van de gerechten af op de wensen van uw gasten. Het is onze uitdaging om uw gasten te verrassen. Gastvrije service staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben een superteam en daar ben ik trots op!” We hebben vele jaren ervaring in het cateren van grote en kleine evenementen en we bieden u graag de keuze uit een aantal arrangementen. Specifieke wensen? We horen het graag!

eten en drinken

Culinair maatwerk

Eenhoorn Amersfoort heeft veel ervaring met de catering van congressen, vergaderingen en evenementen. Smaken verschillen, dat weten wij als geen ander. Onze keukenbrigade denkt graag met u mee. De combinatie van kwaliteit en persoonlijke benadering, waarbij uw wensen de leidraad zijn, staan garant voor een geslaagd en smakelijk resultaat. Speciale wensen? Onze chef-kok gaat de culinaire uitdaging graag en geeft zijn creativiteit graag de ruimte om iets moois voor u samen te stellen.

IMG_7218

DINER BUFFET

In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van verschillende diner buffetten die wij speciaal voor u hebben samengesteld. Onze diner buffetten bieden volop variatie en voor iedereen is er iets te genieten.

Neem gelijk een kijkje in onze kaart met dinerbuffetten.

Bekijk onze Food Map

Japans arrangement

JAPANS ARRANGEMENt

Iets heel anders. Lekkere Japanse kruidenthee, noodles, sushi en een verrassende yakatori break. Vers, gezond en licht verteerbaar. Dit uitgekiende menu past uitstekend bij een energieke bijeenkomst en is speciaal ontwikkeld voor het 8-uurs vergaderarrangement. Zodat u na deze lunch weer vol energie verder kunt. Wilt u meer informatie over dit arrangement of een reservering maken? Neem dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op nummer 033 – 467 37 30 of per e-mail op welkom@eenhoornamersfoort.nl

Gezond arrangement

Gezond arrangement

U bent de hele dag aan het werk. Of u bent te gast bij een congres. Geconcentreerd bezig zijn vraagt veel van uw energie. Onze chef heeft daarom een supergezond arrangement voor u samengesteld. Heerlijke en eerlijke producten zorgen voor een energieboost. Wilt u meer informatie over dit arrangement of een reservering maken? Neem dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op nummer 033 – 467 37 30 of per e-mail op welkom@eenhoornamersfoort.nl.

Lokaal arrangement

Lokaal arrangement

Laat u verrassen door lokale en biologische producten. Alle ingrediënten zijn geselecteerd op kwaliteit, versheid, smaak en oorsprong. Goed voor de lokale producenten en lekker voor u. Met recht een authentieke en culinaire belevenis. Dit arrangement is speciaal ontwikkeld voor het 8-uurs vergaderarrangement. Wilt u meer informatie over dit arrangement of een reservering maken? Neem dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op nummer 033 – 467 37 30 of per e-mail op welkom@eenhoornamersfoort.nl.

Meer weten? Neem dan contact op met Eenhoorn Amersfoort via telefoonnummer 033 – 467 37 30 of stuur een e-mail naar welkom@eenhoornamersfoort.nl. Vraag direct een offerte aan.