Hartig

TS-20170215-Regardz-257

Hartig Amersfoort

Hartig, gevestigd in de Eenhoorn in Amersfoort, biedt ambachtelijke lekkernijen die gemaakt zijn van producten van lokale leveranciers. De heerlijke broodjes, verschillende soorten koffie en verse sappen kunnen in de mooie lichte ontmoetingsruimte worden gegeten, maar ook worden afgehaald of bezorgd! Ideaal voor de bedrijven in de omgeving. Daarnaast verzorgt Hartig ook lunch catering! Voor meer informatie kunt u terecht bij www.hartig.nl.

Brood in oven

Eerlijke en heerlijke producten

In de keuze van onze leveranciers kijken we naar vernieuwend, biologisch, anders dan anders maar vooral eerlijke en heerlijke producten. Zo hebben we koffie van Bacchi, brood van Vroeg en (h)eerlijk beleg van Kaasboerderij de Kopermolen en Scharrelslager Jochem Diekerhof. We verzorgen ook verantwoorde tussendoortjes en drankjes voor de terugreis na een dag lang vergaderen. Laat u verrassen en inspireren, welkom in de Eenhoorn, welkom bij Hartig

Vergaderen, bijkletsen of flexwerken?

Vergaderen, even bijkletsen met een vriend(in) of flexwerken in een rustige omgeving? Dat kan! Wij beschikken over een gezellige en rustige lobby met ruime zitplaatsen en gratis Wi-Fi. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00u tot 16.00u. U bent van hartig welkom!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Eenhoorn Amersfoort via telefoonnummer 033 – 467 37 30 of stuur een e-mail naar welkom@eenhoornamersfoort.nl.