Faciliteiten

AUTO

autoVijf minuten vanaf de A28, afslag Amersfoort-Zuid, richting de Utrechtseweg en volg daarna de wegaanduidingen met Eenhoorn Amersfoort. Voor uw navigatie: Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort.

OPENBAAR VERVOER

openbaarvervoerEenhoorn Amersfoort is op 84 stappen van het Centraal Station van Amersfoort. Wij bieden speciale treintarieven aan groepen vanaf tien personen.

PARKEERTERREIN

parkerenEenhoorn Amersfoort beschikt over een eigen parkeerterrein met 120 parkeerplaatsen. De parkeerkosten zijn € 15,- per dag of € 1,00 per 25 minuten. Parkeren op rekening van organisaties is na overleg mogelijk.

FIETSENSTALLING

fietsenstallingAchter ons pand op het parkeerterrein is voldoende gelegenheid om uw fiets te stallen.

BIJZONDERE LOCATIE

bijzondere locatieDe binnenstad van Amersfoort met middeleeuws karakter en ruim 400 rijksmonumenten op 5 minuten loopafstand.

Afhaalpunt de Buren

afhaalpuntEenhoorn Amersfoort is een afhaalpunt van afhaalcentrum de Buren. In de entree van de Eenhoorn staat een kluizenwand waarin u uw online bestellingen en aankopen kunt afhalen.

BEURS / CONGRES

congresWat Eenhoorn Amersfoort bijzonder maakt is de grote Rondeelzaal. De rondeelzaal heeft een oppervlakte van 320 m², geschikt voor 350 personen. Gasten kunt u ontvangen in de foyer.

FEEST

feestDe foyer, de Rondeelzaal en de vergaderzalen worden sfeervol aangepast en aangekleed naar verschillende thema’s voor bedrijfsfeesten en particuliere events. Er wordt gebruik gemaakt van mobiele wanden en cateringmomenten.

ZALEN

vergaderzaalEenhoorn Amersfoort beschikt over 25 modern ingerichte multifunctionele training- en vergaderzalen.

PLATTEGRONDEN

plattegrondHieronder vindt u de plattegrond van onze vestiging met alle vergaderzalen en faciliteiten. de vestiging heeft 6 etages en heeft ook nog een Foyer in het Souterrain. In totaal zijn er 25 vergaderzalen en 1 grote congreszaal. Plattegrond Eenhoorn Amersfoort.

CLIMATE CONTROL

climate controlElke zaal beschikt over koeling en verwarming. Zo kunt u zelf de temperatuur in de zaal instellen en beheersen.

RESTAURANT

restaurantEen vernieuwd restaurant als rustpunt binnen uw bijeenkomst. Met als hoofdingrediënten lekker en gezond eten & drinken, met veel liefde voor het vak vers bereid in een uitgebreid lunchbuffet en verschillende soorten diners.

DINER

dinerDe keukenbrigade van Eenhoorn Amersfoort verzorgt graag een diner voor u op maat gemaakt.

BAR

barU kunt op alle momenten van de dag genieten van een uitgebreid assortiment aan dranken en bittergarnituur. Er is een kleine kaart aanwezig.

Wi-fi

wifiIn Eenhoorn Amersfoort is gratis Wi-Fi aanwezig.

MINDERVALIDE TOEGANG

mindervalidenEenhoorn Amersfoort is rolstoeltoegankelijk. Er zijn liften, minder mindervalide toiletten en parkeerplaatsen aanwezig.

HUISDIEREN

huisdieren verbodenEr zijn geen huisdieren in Eenhoorn Amersfoort toegestaan. Uiteraard maken wij een uitzondering voor hulphonden.