Faciliteiten

Eenhoorn Het centraal station Amersfoort is op 84 stappen afstand van Eenhoorn Amersfoort. Ideaal wanneer er grote groepen deelnemers van verschillende uithoeken naar een bijeenkomst moeten reizen. Door onze samenwerking met NS kunt u bij ons voordelig dagkaarten kopen.

Bereikbaarheid

Er is in het gehele bedrijf gratis Wi-Fi aanwezig. Daarnaast zijn er 120 parkeerplekken voor gasten op de parkeerplaats. De snelwegen A28 en A1 zijn nog geen 5 minuten verwijderd van de Eenhoorn. Kijk op de routeplanner voor een gedetailleerde route van uw locatie naar Eenhoorn Amersfoort.

_MG_1288Wij bieden complete technische assistentie tijdens bijeenkomsten en congres. Congressen zijn bij ons van goede kwaliteit. Voor een capaciteit van 350 personen kunt u terecht in de Rondeelzaal. Daarnaast kunt u de foyer gebruiken om stands te plaatsen en gebruiken als ontvangsten. Er zijn ook cateringmogelijkheden aanwezig zoals ontbijt, lunch, borrel en diner. Eenhoorn Amersfoort is toegankelijk voor mindervalide en heeft een mindervalide toilet aanwezig op de begane grond.

Flexwerkers

Flexwerken voor zzp-ers en reizigers die tijd moeten overbruggen; Vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort heeft flexwerk plekken, grote en kleine zalen: alles voor uw bijeenkomst. Natuurlijk is de Eenhoorn volledig voorzien van alle moderne middelen voor werk of vergadering. Wat u ook organiseert, een congres of een meeting: alles staat voor u klaar.

  • Rondeelzaal: 320 m2, 350 personen, ook geschikt voor feesten en evenementen;
  • sfeervolle foyer voor ontvangst van de gasten en cateringmomenten;
  • 25 vergaderzalen met alle moderne faciliteiten;
  • per zaal koeling en verwarming;
  • mogelijke combinaties door gebruik van mobiele wanden;
  • daglicht in alle zalen.
Rondeelzaal Offerte aanvragen? U vraag een offerte aan via het offerteformulier.