Arrangementen

Vergaderzaal

Eenhoorn Amersfoort heeft 25 functionele vergaderzalen en een grote congreszaal van 320 m². De zalen zijn zeer functioneel voor elk soort bijeenkomst en zijn stuk voor stuk strak ingericht, met daglicht en comfortabel meubilair. Compleet met Wi-Fi, climate control en een meeting kit. Bij de Eenhoorn bieden we verschillende arrangementen aan, voor een kort overleg kunt u bij ons terecht voor het 2-uurs arrangement. Vergadering voor een dag? Dan boekt u gewoon het 8-uurs arrangement.  

Vergaderarrangementen

Bij Eenhoorn Amersfoort heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Uw focus ligt op de inhoud van uw bijeenkomst, alles daaromheen nemen wij u graag uit handen. Onze arrangementen kunt u geheel naar wens inzetten voor ieder soort bijeenkomst: van 2 tot 350 personen. Onze flexibele ruimtes staan voor u ter beschikking. En de catering wordt ook op maat verzorgd.

zaalprijzen

De meeste zalen hebben hun eigen zaalprijzen. Alle zalen zijn ook als subzaal te reserveren voor wanneer u extra opbergruimte of uitvalruimtes nodig heeft. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op het telefoonnummer 033 – 467 37 30 of via de mail op welkom@eenhoornamersfoort.nl.

Offerte aanvragen? U kunt  een offerte aan via het offerteformulier.