Werken

Plezierige werkplek nodig? Kantoor aan huis maar de muren komen soms op u af? Loop binnen bij Eenhoorn Amersfoort, log in op het Wi-Fi netwerk en u kunt aan de slag. Handig voor een zakelijke afspraak buiten de deur. Of omdat u even wilt overleggen met een aantal collega’s of zakenrelaties. We bieden de oplossing voor wie zelfstandig en mobiel wil werken. U bent van harte welkom en u kunt zonder reserveren terecht. Werken, ontmoeten en overleggen in onze inspirerende omgeving.

Flexwerken

Flexwerken en ontmoeten

Flexwerken wordt steeds populairder. Werken waar en wanneer u maar wilt. En eens een keertje niet in de file staan. Zelf bepalen wanneer, hoelang en waar u gaat werken. Eenhoorn Amersfoort is de uitgelezen locatie voor mobiel werken. Onze flexwerkplekken zijn gratis!

Vergaderen

Ruimte om te vergaderen

Zaal nodig om te vergaderen? Het komt geregeld voor dat onze gasten tijdens hun overleg graag wat meer privacy willen hebben. Tegen een gereduceerd tarief huurt u een van onze vergaderzalen. Stuk voor stuk prettige ruimtes en natuurlijk van alle gemakken en faciliteiten voorzien.

Geïnteresseerd in een locatiebezoek of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met Eenhoorn Amersfoort via telefoonnummer 033 – 467 37 30 of stuur een e-mail naar welkom@eenhoornamersfoort.nl.