Flexwerken

Tijd over tussen twee afspraken? Zoekt u een sfeervolle locatie voor uw zakelijke afspraak? Eenhoorn Amersfoort geeft u de ruimte! U kunt gratis gebruik maken van een van onze flexplekken en Wi-Fi. U bent van harte welkom en kunt zonder reserveren terecht. Ideaal voor flexwerkers en zzp’ers. Werken, ontmoeten en overleggen in een inspirerende omgeving die van alle gemakken is voorzien. De Eenhoorn in Amersfoort is een uitstekende locatie voor mobiel werken.

flexwerkenONTMOETEN EN WERKEN

Veel zzp’ers maken gebruik van de flexplekken bij de Eenhoorn Amersfoort. U kunt gewoon binnenlopen, inloggen op het Wi-Fi netwerk en aan de slag. Printer nodig? Geen probleem. Gast ontvangen? Onze receptiemedewerker staat voor u klaar. Toch een vergaderruimte nodig? We regelen het graag voor u.

 

_MG_1144 Vers en gezond BIJ HARTIG

Hartig, gevestigd in de Eenhoorn, biedt ambachtelijke lekkernijen die gemaakt zijn van producten van lokale leveranciers. De heerlijke broodjes, verschillende soorten kof­fie en verse sappen kunnen in de mooie lichte ontmoetingsruimte worden gegeten. We verzorgen ook verantwoorde tussendoortjes en drankjes voor de terugreis na een dag lang vergaderen.

 

Zaal Gratis en gastvrij

Flexwerken is gratis bij de Eenhoorn Amersfoort. U hoeft niet te reserveren. Ideaal als u thuis aan het werk bent en behoefte heeft aan een andere werkomgeving. U bent van harte welkom; binnenlopen, inloggen op het Wi-Fi netwerk en u kunt aan de slag. Dat is handig!

 

Coaching arrangement Coaching arrangement

Ruimte nodig voor uw één op één gesprek? We bieden afgesloten ruimtes zodat u in alle rust en ongestoord uw (coaching)gesprek kunt voeren. Dit coaching arrangement kost slechts € 17,50 per persoon per uur. Koffie, thee en water zijn uiteraard inbegrepen. Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze faciliteiten.

 

Wilt u meer informatie over flexwerken? Neemt u dan contact met ons op via mail welkom@eenhoornamersfoort.nl of bel naar 033 – 467 37 30. Of wilt u toch liever een privé ruimte? Vraag dan nu een offerte aan!