Allround AV-specialist
Eenhoorn & STUDIO33

Jij wordt onze nieuwe Allround AV-specialist! (per 1 december 2022). Waarom weten wij dat zeker? Jij vindt het fijn en belangrijk om helemaal jezelf te kunnen zijn. Je werkt zelfstandig maar je bent ook betrokken bij het team vanaf dag één. Wij nemen jou vanaf je eerste dag dan ook serieus. Je bent gek van audio en video maar je bent ook graag gastheer. Je kijkt elke keer weer uit naar de gasten die je ontvangt in STUDIO33 om er samen met hen een topdag van te maken. En zo kijken wij naar jou, we kijken uit naar je komst!

Maar wat ga ik dan doen?

Je taak als Allround AV Specialist bestaat uit het bieden van audiovisuele ondersteuning in onze unieke congres- en eventzaal STUDIO33. Je helpt bij het opbouwen van congressen en evenementen. En je bent natuurlijk aanwezig bij het congres of event voor de nodige ondersteuning. Daarnaast verleen je assistentie bij het oplossen van AV hulpvragen en eventuele storingen van de AV middelen in de 25 vergaderzalen van De Eenhoorn.

Om je werk goed te kunnen doen en op de hoogte te blijven van actuele AV ontwikkelingen onderhoud je het contact met onze AV leveranciers en partners. De bijbehorende administratieve taken voer je accuraat uit. Je vindt het leuk om onze gasten volledig te ontzorgen en te helpen met je expertise op AV gebied. Je bent communicatief vaardig. Er wordt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van je gevraagd maar je bent ook sparringspartner voor je team.

Wat vragen wij?

 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar;

 • Je bent echt allround ervaren (minimaal 2 jaar) in een soortgelijke functie;

 • Je kunt overweg met een geluidstafel, lichttafel, een beamer en videoschakelaar;

 • Je vindt contact met klanten leuk;

 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken maar je bent ook graag onderdeel van een team;

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • Je kan goed omgaan met dynamiek, presteert goed onder (tijds-)druk, hebt een nauwkeurige werkwijze en bent niet vies van hard werken in combinatie met hard lachen!

De organisatie en cultuur

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort maakt onbezorgde bijeenkomsten mogelijk. Met onze centrale ligging op slechts 84 stappen van station Amersfoort brengen we zakelijk Nederland dichter bij elkaar. Met 32 zaaloplossingen en een restaurant hebben we altijd een passende oplossing voor een bijeenkomst. Of het nu gaat om een vergadering, training of een (product)presentatie. Daarnaast biedt STUDIO33 met haar 320 m2 ruimte aan congressen en events tot 350 personen. Op de begane grond van de Eenhoorn bevindt zich Bakery Cafe Hartig met een breed assortiment koffie- en theespecialiteiten, huisgemaakte lekkernijen en ambachtelijke sandwiches. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze websites: www.eenhoornamersfoort.nl, www.studio33.nl en www.hartig.nl.

De Eenhoorn is eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – klanten en collega’s – blij te maken.

Wat bieden wij?

 • Een hartelijk welkom dat jou meteen thuis doet voelen;

 • Je werkt af en toe een avond of zaterdag, maar hoofdzakelijk werk je overdag;

 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;

 • Een hartverwarmend familie/cultuurprogramma en ongekend goede werksfeer, met uitdagend en afwisselend werk in een hecht team;

 • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden;

 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt over deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van je motivatie om bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort te komen werken. Je sollicitatie kun je sturen via onderstaand sollicitatieformulier naar Maarten Geurtse, Directeur Eenhoorn Meeting Center Amersfoort.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 033 – 467 3730. Of kom gewoon even binnenlopen bij de Eenhoorn, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!