Servicemedewerker Catering & Hartig

Eenhoorn Meeting Center & Hartig.nl

Ben jij spontaan, een harde werker en wil je graag je gasten verrassen met heerlijk eten? Dan ben jij de geschikte persoon om ons team te versterken en zijn wij opzoek naar jou!

De functie

De gasten die de Eenhoorn bezoeken doen dit doorgaans met grote groepen en krijgen een lunch bestaande uit broodjes of een compleet lunchbuffet. In de functie van Servicemedewerker Catering werk je samen met onze collega’s om onze gasten van een lekkere lunch te voorzien. In de ochtend is het vaak topdrukte aangezien de werkzaamheden zich rond de lunch centreren. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het beleggen van broodjes, het maken van salades en soepen en het snijden van beleg, groente en fruit. Daarnaast zul je assisteren bij het lunchbuffet en kun je deze op termijn zelfstandig draaien.

Bij Hartig ondersteun je in de ochtend met het maken van bestellingen voor de catering en het bezorgen hiervan met één van de bestelauto’s. Ook tijdens de lunch bij Hartig ondersteun je jouw collega’s met het beleggen van broodjes en het draaien van de kassa. Kortom, je bent een vliegende keep die multi-inzetbaar is en die graag met gasten in contact komt.
De werktijden zijn wisselend, het zal voornamelijk een ochtenddienst zijn, maar kan ook een middagdienst zijn die doorloopt in de avond. En af en toe kun je ook op een zaterdag ingezet worden. De functie is op 0-urenbasis (oproepkracht).

De organisatie en cultuur

“Eenhoorn Meeting Center is natuurlijk dichtbij”. Met onze centrale ligging op slechts 84 stappen van station Amersfoort brengen we zakelijk Nederland letterlijk dichter bij elkaar. Met 32 zaaloplossingen en een restaurant is er altijd een passende oplossing voor een bijeenkomst op maat. Of het nu gaat om een vergadering, training of een (product)presentatie. Daarnaast biedt STUDIO33 met haar 320m2 ruimte aan congressen en events tot 350 personen. Op de begane grond van de Eenhoorn bevindt zich Bakery Cafe Hartig met een breed assortiment koffie- en theespecialiteiten, huisgemaakte lekkernijen en ambachtelijke sandwiches. Voor meer informatie over Eenhoorn Meeting Center & Hartig verwijzen we je graag naar onze website: www.eenhoornamersfoort.nl en www.hartig.nl

Wat bieden wij?

  • Een salaris conform Horeca cao;
  • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Horeca & catering;
  • Deelname aan onze ANW-Hiaatverzekering;
  • Collectiviteitskorting op aanvullende zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis);
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt over deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Je sollicitatie kun je sturen via onderstaand sollicitatieformulier naar Patrick van der Horst, Operationeel Manager Eenhoorn Meeting Center Amersfoort.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 033 – 467 3730. Of kom gewoon even binnenlopen bij de Eenhoorn, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!