Stagiair Banqueting

Voor Eenhoorn Amersfoort zijn wij op zoek naar een Stagiair Banqueting. Ben jij niet vies van hard werken en word je blij van andere mensen blij maken? Dan is deze stage iets voor jou!

De stage

Als Stagiair Banqueting maak je deel uit van een hecht team dat maar één missie voor ogen heeft: er zorg voor dragen dat het onze gasten aan niets ontbreekt! Jij zorgt er mede voor dat onze zalen de juiste opstelling hebben, alle benodigde materialen klaargezet zijn voorafgaand aan de bijeenkomsten en dat onze zalen worden verschoond, tussentijds en achteraf. Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf!

Van voorbereiding tot ontvangst en vertrek en alle tijden die hier tussen liggen doe jij er alles aan om proactief en met flair onze gasten het thuisgevoel te geven. Het spreekt voor zich dat alle voorkomende werkzaamheden door jou verricht worden en dat, met jouw oog voor detail, alles er pico bello uit ziet.

Wat vragen wij?

  • Je volgt een opleiding op MBO niveau, bijvoorbeeld hotelschool of facilitaire dienstverlening;

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • Je hebt affiniteit met horeca en hospitality;

  • Je denkt in oplossingen, bent gastvrij en hebt oog voor detail!

De organisatie en cultuur

“Eenhoorn Meeting Center is natuurlijk dichtbij”. Met onze centrale ligging op slechts 84 stappen van station Amersfoort brengen we zakelijk Nederland letterlijk dichter bij elkaar. Met 32 zaaloplossingen en een restaurant is er altijd een passende oplossing voor een bijeenkomst op maat. Of het nu gaat om een vergadering, training of een (product)presentatie. Daarnaast biedt STUDIO33 met haar 320 m2 ruimte aan congressen en events tot 350 personen. Op de begane grond van de Eenhoorn bevindt zich Bakery Café Hartig met een breed assortiment koffie- en theespecialiteiten, huisgemaakte lekkernijen en ambachtelijke sandwiches. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze websites: www.eenhoornamersfoort.nl, www.studio33.nl en www.hartig.nl.

Ons mooiste product is onze hartverwarmende gastvrijheid. We zullen nooit vergeten hoe belangrijke onze service en gastvrijheid zijn voor onze klanten en gasten. We stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van onze klanten en gasten te overtreffen met als doel dat zij teruglustig worden. We vormen een hardwerkend, loyaal en betrokken team bij wie het woord ‘nee’ niet in het woordenboek voorkomt. De betrokkenheid bij elkaar geeft een familiegevoel weer. Korte communicatielijnen zorgen er bovendien voor dat er snel geschakeld kan worden.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en en brede stage, met een passende stagevergoeding;

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • Een gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam of Best Western Plus Berghotel Amersfoort;

  • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede drie kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden per jaar, geldig in een van onze eigen hotels;

  • Een kantoor op 33 stappen van Amersfoort Centraal Station.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt over deze stage? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van je motivatie om bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort stage te komen lopen. Je sollicitatie kun je sturen via onderstaand sollicitatieformulier naar Maarten Geurtse, Directeur Eenhoorn Meeting Center Amersfoort.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 033 – 467 3730. Of kom gewoon even binnenlopen bij de Eenhoorn, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!