Supervisor Reserveringen

Ben jij hartelijk, commercieel gedreven en stuur je graag een klein en leuk team aan? En ga jij altijd voor een hoge klanttevredenheid? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor Eenhoorn Meeting Center Amersfoort zijn wij per 01-juli op zoek naar een Supervisor Reserveringen die ons enthousiaste team wil komen versterken.

Maar wat ga ik dan doen?

Als Supervisor Reserveringen ben jij verantwoordelijk voor alle reserveringsactiviteiten van Eenhoorn Amersfoort. Zo coördineer en optimaliseer je onze boekingsprocessen en draag je proactief bij aan de totstandkoming en realisatie van het groeiplan van Eenhoorn Amersfoort. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het operationele prijs- en aannamebeleid (Yield & Revenu) en het monitoren van de concurrentiepositie. Je volgt actief de trends en ontwikkelingen in de markt en praat je collega’s daar graag over bij! Op dagdagelijkse basis houd jij je bezig met – en word je dus ook blij van – klantcontact en het realiseren van een optimale bezetting en het behalen van de gestelde doelstellingen.

De afdeling reserveringen van Eenhoorn Amersfoort, bestaande uit één of meerdere commerciële Meeting & Congres Experts en/of stagiairs, wordt op enthousiaste wijze door jou aan gestuurd. Je zal zelf ook actief meewerken in de rol van Meeting & Congres Expert, waarbij je verantwoordelijk bent voor het behandelen van zakelijke aanvragen voor met name congressen en events. In de functie van Supervisor Reserveringen maak je onderdeel uit van ons Management Team (MT); hier lever je dan ook een actieve bijdrage aan.

Oké leuk! En wie zijn jullie dan?

“Eenhoorn Meeting Center is natuurlijk dichtbij”. Met onze centrale ligging op slechts 84 stappen van station Amersfoort brengen we zakelijk Nederland letterlijk dichter bij elkaar. Met 32 zaaloplossingen en een restaurant is er altijd een passende oplossing voor een bijeenkomst op maat. Of het nu gaat om een vergadering, training of een (product)presentatie. Daarnaast biedt STUDIO33 met haar 320 m2 ruimte aan congressen en events tot 350 personen. Op de begane grond van de Eenhoorn bevindt zich Bakery Cafe Hartig met een breed assortiment koffie- en theespecialiteiten, huisgemaakte lekkernijen en ambachtelijke sandwiches. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze websites: www.eenhoornamersfoort.nl, www.studio33.nl en www.hartig.nl.

Ons mooiste product is onze hartverwarmende gastvrijheid. We zullen nooit vergeten hoe belangrijke onze service en gastvrijheid zijn voor onze klanten en gasten. We stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van onze klanten en gasten te overtreffen met als doel dat zij teruglustig worden. We vormen een hardwerkend, loyaal en betrokken team bij wie het woord ‘nee’ niet in het woordenboek voorkomt. De betrokkenheid bij elkaar geeft een familiegevoel weer. Korte communicatielijnen zorgen er bovendien voor dat er snel geschakeld kan worden.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar;
 • Je hebt (minimaal) hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt (minimaal) 2 jaar werkervaring in een soortgelijke commerciële functie in de hospitality branche;
 • Je bent empathisch, in staat om een persoonlijke klik te maken en klanten aan je te binden;
 • Je bent organisatorisch sterk, kunt goed omgaan met deadlines, bent stressbestendig en hebt een nauwkeurige werkwijze;
 • Je bent hartelijk en wordt blij van andere mensen blij maken;
 • Je barst van de energie om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen en bent ervan overtuigd dat wij dit ook meteen voelen als we met je kennismaken!

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
 • Uitstekend inwerkprogramma;
 • Een ongekend goede werksfeer, gezellige teammomenten en uitdagend en afwisselend werk en voldoende doorgroeimogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een 38-urige werkweek;
 • Jaarlijks mega leuk zomer- en nieuwjaars event met alle collega’s;

Kijk jij er naar uit om bij ons aan de slag te gaan?

Ja? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Deze kan je sturen naar Maarten Geurtse, Directeur Eenhoorn Meeting Center Amersfoort.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 033 – 467 3730. Of kom gewoon even binnenlopen bij de Eenhoorn, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!