Zelfstandig Werkend Kok
Eenhoorn & Hartig Amersfoort

Een werkweek waarbij je niet alle weekenden en avonden werkt? Ben jij spontaan, een harde werker en wil je graag gasten verrassen met heerlijk eten? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor Eenhoorn Meeting Center & Hartig Amersfoort zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ons enthousiaste team wil komen versterken.

De functie

De gasten die de Eenhoorn bezoeken doen dit doorgaans in groepsverband en krijgen een lunch bestaande uit broodjes of een compleet lunchbuffet. Maar ook in de avond is een diner of een walkingdinner mogelijk. In de functie van zelfstandig werkend kok werk je samen met de keukenmedewerker en onze Operationeel Manager om onze gasten van een lekkere lunch of diner te voorzien. In de ochtend is het vaak topdrukte, aangezien de werkzaamheden zich rond de lunch centreren. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het beleggen van broodjes, het maken van samengestelde salades, verse soepen, het snijden van beleg, groente en fruit. Ook verzorg je het voorbereidende werk voor een diner of dinerbuffet om deze vervolgens zelfstandig mee te geven. Daarnaast draag je zorg tijdens het lunchbuffet voor de warme items doormiddel van live cooking.

Vanuit de keuken ondersteun je de collega’s van Hartig met het maken van bestellingen voor de catering. Ook kun je tijdens de lunch worden ingezet bij Hartig om hen te ondersteunen met het beleggen van broodjes en het draaien van de kassa. Kortom, je bent een allrounder die multi-inzetbaar is en graag met gasten in contact komt. In deze functie word je aangestuurd door de Operationeel Manager.

De werktijden zijn wisselend; het kan een ochtenddienst zijn, maar ook een middagdienst zijn die doorloopt tot in de avond. Daarnaast kun je af en toe ook op zaterdag ingezet worden. We zijn opzoek naar iemand die in ieder geval 4 dagen per week wil komen werken bij ons.

Wat vragen wij?

 • Je bent minimaal 4 dagen per week inzetbaar;

 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;

 • Je hebt de koksopleiding afgerond;

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

 • Je bent creatief, flexibel en een echte teamplayer;

 • Je bent stressbestendig en veerkrachtig;

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

De organisatie en cultuur

“Eenhoorn Meeting Center is natuurlijk dichtbij”. Met onze centrale ligging op slechts 84 stappen van station Amersfoort brengen we zakelijk Nederland letterlijk dichter bij elkaar. Met 32 zaaloplossingen en een restaurant is er altijd een passende oplossing voor een bijeenkomst op maat. Of het nu gaat om een vergadering, training of een (product)presentatie. Daarnaast biedt STUDIO33 met haar 320 m2 ruimte aan congressen en events tot 350 personen. Op de begane grond van de Eenhoorn bevindt zich Bakery Cafe Hartig met een breed assortiment koffie- en theespecialiteiten, huisgemaakte lekkernijen en ambachtelijke sandwiches. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze websites: www.eenhoornamersfoort.nl, www.studio33.nl en www.hartig.nl.

Ons mooiste product is onze hartverwarmende gastvrijheid. We zullen nooit vergeten hoe belangrijke onze service en gastvrijheid zijn voor onze klanten en gasten. We stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van onze klanten en gasten te overtreffen met als doel dat zij teruglustig worden. We vormen een hardwerkend, loyaal en betrokken team bij wie het woord ‘nee’ niet in het woordenboek voorkomt. De betrokkenheid bij elkaar geeft een familiegevoel weer. Korte communicatielijnen zorgen er bovendien voor dat er snel geschakeld kan worden.

Wat bieden wij?

 • Een warm welkom en een goed inwerkprogramma;
 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;

 • Een werkweek waarbij je niet alle weekenden en avonden werkt;
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt over deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent en bovenal je motivatie om bij Eenhoorn Meeting Center & Hartig Amersfoort te komen werken. Je sollicitatie kun je sturen naar Patrick van der Horst, Operationeel Manager Eenhoorn Meeting Center Amersfoort.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 033 – 467 3730. Of kom gewoon even binnenlopen bij de Eenhoorn, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!