Zelfstandig Werkend Kok
Eenhoorn & Hartig Amersfoort

Een werkweek waarbij je niet alle weekenden en avonden werkt? Ben jij spontaan, een harde werker en wil je graag gasten verrassen met heerlijk eten? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor Eenhoorn Meeting Center & Hartig Amersfoort zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ons enthousiaste team wil komen versterken.

Direct solliciteren

De functie

De gasten die de Eenhoorn bezoeken doen dit doorgaans in groepsverband en krijgen een lunch bestaande uit broodjes of een compleet lunchbuffet. Maar ook in de avond is een diner of een walkingdinner mogelijk. In de functie van zelfstandig werkend kok werk je samen met de keukenmedewerker en onze Operationeel Manager om onze gasten van een lekkere lunch of diner te voorzien. In de ochtend is het vaak topdrukte, aangezien de werkzaamheden zich rond de lunch centreren. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het beleggen van broodjes, het maken van samengestelde salades, verse soepen, het snijden van beleg, groente en fruit. Ook verzorg je het voorbereidende werk voor een diner of dinerbuffet om deze vervolgens zelfstandig mee te geven. Daarnaast draag je zorg tijdens het lunchbuffet voor de warme items doormiddel van live cooking.

Vanuit de keuken ondersteun je de collega’s van Hartig met het maken van bestellingen voor de catering. Ook kun je tijdens de lunch worden ingezet bij Hartig om hen te ondersteunen met het beleggen van broodjes en het draaien van de kassa. Kortom, je bent een allrounder die multi-inzetbaar is en graag met gasten in contact komt. In deze functie word je aangestuurd door de Operationeel Manager.

De werktijden zijn wisselend; het kan een ochtenddienst zijn, maar ook een middagdienst zijn die doorloopt tot in de avond. Daarnaast kun je af en toe ook op zaterdag ingezet worden. We zijn opzoek naar iemand die in ieder geval 4 dagen per week wil komen werken bij ons.

Wat vragen wij?

 • Je bent minimaal 4 dagen per week inzetbaar;

 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;

 • Je hebt de koksopleiding afgerond;

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

 • Je bent creatief, flexibel en een echte teamplayer;

 • Je bent stressbestendig en veerkrachtig;

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

De organisatie en cultuur

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort maakt onbezorgde bijeenkomsten mogelijk. Met onze centrale ligging op slechts 84 stappen van station Amersfoort brengen we zakelijk Nederland dichter bij elkaar. Met 32 zaaloplossingen en een restaurant hebben we altijd een passende oplossing voor een bijeenkomst. Of het nu gaat om een vergadering, training of een (product)presentatie. Daarnaast biedt STUDIO33 met haar 320 m2 ruimte aan congressen en events tot 350 personen. Op de begane grond van de Eenhoorn bevindt zich Bakery Cafe Hartig met een breed assortiment koffie- en theespecialiteiten, huisgemaakte lekkernijen en ambachtelijke sandwiches. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze websites: www.eenhoornamersfoort.nl, www.studio33.nl en www.hartig.nl.

De Eenhoorn is eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – klanten en collega’s – blij te maken.

Wat bieden wij?

 • Een hartelijk welkom dat jou meteen thuis doet voelen;

 • Je werkt af en toe een avond of zaterdag, maar hoofdzakelijk werk je overdag;

 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;

 • Een hartverwarmend familie/cultuurprogramma en ongekend goede werksfeer, met uitdagend en afwisselend werk in een hecht team;

 • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden;

 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Deze kan je sturen naar Patrick van der Horst, Operationeel Manager Eenhoorn Meeting Center Amersfoort.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 033 – 467 3730. Of kom gewoon even binnenlopen bij de Eenhoorn, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!

Choose File