Congreslocatie Amersfoort

Amersfoort is de perfecte stad als congreslocatie. Met de locatie van de Eenhoorn tegenover station Amersfoort zijn wij uitstekend bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Het team van Eenhoorn Meeting Center heeft al 40 jaar ervaring als locatie voor uw congres, event of symposium. Tevens zijn wij Green Key Goud gecertificeerd. Zodat u duurzaam uw congres kan organiseren tot 350 personen.

  • Alles in eigen huis, van techniek tot catering

  • Één contactpersoon waarmee u snel en efficiënt schakelt

  • Meer dan genoeg (sub)zalen

congres met publiek in Amersfoort

Symposium

Kennis delen, dat is uw doel. Wij zorgen verder voor de rest. Hartverwarmende gastvrijheid, technische ondersteuning, de lekkerste breaks en een fijne congreszaal.

Congres

STUDIO33 biedt ruimte tot 350 personen en is daarmee dé congreslocatie in regio Utrecht. Met 25 (sub)zalen en perfecte bereikbaarheid naast Amersfoort CS.

Productpresentatie

Producten, diensten of ontwikkelingen onder de aandacht brengen? Met onze grote congreszaal en kleinere zalen zijn wij hét congrescentrum voor uw meeting.

Lieke Brons congres specialist

Mag ik u rondleiden in ons congrescentrum?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat u de veelzijdigheid en unieke sfeer van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort & STUDIO33 pas écht merkt wanneer u er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we u vrijblijvend over de mogelijkheden binnen ons congrescentrum en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor uw congres.

Lieke Brons

Manager Reserveringen & Sales

STUDIO33 dé congreszaal van Amersfoort

Eenhoorn Amersfoort heeft 25 zalen en is daarmee altijd de juiste locatie voor uw congres, symposium of event. Uw congreslocatie in Amersfoort kan natuurlijk niet zonder een sfeervolle foyer én smaakvolle catering maakt van uw congres een bijzondere beleving.

Kortom: een centrale gelegen congrescentrum met de modernste beeld- en geluidtechniek, professionele medewerkers, uitgebreide services en hartverwarmende hospitality. In het midden van Nederland in Amersfoort.

Congres ervaringen in de Eenhoorn

Onze klanten willen graag een goed bereikbare locatie huren waar
alles uit handen wordt genomen. Zowel in het faciliteren van grote en kleine bijeenkomsten. Zodat u de succesvolle organisator kunt zijn!

“Samenwerking met De Eenhoorn heb ik als erg prettig ervaren. Het team is behulpzaam, adequaat en niets is teveel. Studio33 is een prachtige zaal waar wij ons plenaire programma hebben gehouden. Catering was goed en alles verliep volgens aangegeven planning. Kortom deze locatie is een aanrader!”

Maaike Witjes, More than Events
“Fijne centrale locatie met genoeg parkeerruimte. Maar nog veel belangrijker: Super team waar je top mee kan samenwerken. Denken met je mee, houden zich aan de afspraken en hebben een persoonlijke benadering. Aanrader! Zaal zag er netjes uit, eten was lekker.”
S. Hazgui, Ingrado

“Als organisatie zijn wij halverwege het hele proces erin gerold wat het denk ik voor de locatie niet makkelijk maakt. Ondanks dat, een erg fijne samenwerking gehad”.

Margreet van Roest, V&VN & Organiseren

“Vanaf het eerste contact moment werd er goed geluisterd en meegedacht naar onze wensen. Wij hebben zowel STUDIO33 als de Foyer gebruikt”.

Anouchka de Ridder, Youke

“Uitermate vriendelijk, flexibel, behulpzaam, mooie zalen, goed verzorgd, lekker eten, meedenken, goede bereikbaarheid, gastvrij, snel, vertrouwd. Kortom: zeer tevreden!”

EDSN

“Wij houden al een aantal jaar onze studiedagen hier. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers! De Eenhoorn is een fijne partner om mee samen te werken”.

MBO Taalacademie

“Als er nog iets geregeld moest worden stond er gelijk iemand klaar. Het is zo fijn om de studiedag bij jullie te organiseren als iedere keer alles zo goed is voorbereid”.

ITTA UvA BV

“Wij hebben een succesvolle conferentiedag achter de de rug. Het boekingsproces is op een heel klantvriendelijke, flexibele manier afgehandeld en de ontvangst was hartelijk.”

Stichting FOM

“Wat hebben jullie weer goed jullie best gedaan bij het diner. Lekkere hapjes en leuk opgediend in de aluminium schaaltjes; heel grappig.”

Boerhaave nascholing

“We hebben eigenlijk alleen maar positieve feedback gekregen op de manier waarop jullie alles hadden georganiseerd en ook de communicatie liep op rolletjes. Super!”

Teamwork
Amersfoort Centraal Station

Perfect bereikbaar midden in Nederland

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is, mede door de perfecte bereikbaarheid, een uitstekende locatie voor uw evenement. Gelegen in het midden van het land, nabij Utrecht, tegenover het centraal station van Amersfoort en met eigen parkeergelegenheid. Fijner aanreizen kan niet!

Meestgestelde vragen

Eenhoorn Amersfoort beschikt over 32 zaaloplossingen. Er is altijd een ruimte die past bij uw bijeenkomst. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze zalen en capaciteiten.

Uiteraard zijn onze collega’s altijd het eerste aanspreekpunt om uw gasten te verwijzen naar de juiste zaal of ruimte. Daarnaast maakt het narrowcasting systeem in ons pand u wegwijs. Op elke verdieping hangt een scherm waarmee wij u en uw gasten naar de juiste zaal verwijzen.

Ja, het is mogelijk om bijeenkomsten te livestreamen vanuit onze locatie. Wij beschikken over diverse mogelijkheden voor hybride en online evenementen. Samen met onze AV partners hebben wij diverse (hybride) livestream pakketten samengesteld zodat we voor elke bijeenkomst de gepaste oplossing hebben.

Voor kleine en middel grote bijeenkomsten beschikken wij over Logitec MeetUp camera’s, welke eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan een laptop voor online vergaderingen via Zoom, Skype of Microsoft Teams.

Voor grotere congressen of evenementen kunt u het beste terecht in STUDIO33. Deze zaal is in de basis al voorzien van vele technische voorzieningen zoals een podium, licht, geluid en een beamer. Voor een livestream of hybride evenement kunnen wij dat uitbreiden met camera’s en eventueel een complete regie. Dit doen wij in samenwerking met onze AV partner. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren en beschikken altijd over up-to-date en moderne faciliteiten. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij zijn een full-service locatie met een eigen keukenteam en verzorgen bijeenkomsten daarom inclusief catering. Het is dan ook niet toegestaan eigen catering mee te nemen.

Mocht u in aanloop naar de bijeenkomst toch meer zalen of grotere zalen nodig hebben dan in eerste instantie gedacht, dan denken wij graag met u mee over een passende oplossing. We kunnen op voorhand niets beloven, neem vooral contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor u kunnen doen!