Congreslocatie Amersfoort

De Eenhoorn is met 40 jaar ervaring dé congreslocatie in Amersfoort. Altijd uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer voor jou en jouw gasten. Bovendien kan je jouw congres makkelijk duurzaam organiseren tot wel 350 personen.

De Eenhoon is met 40 jaar ervaring dé congreslocatie in Amersfoort. Altijd uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer voor jou en jouw gasten. Bovendien kan je jouw congres makkelijk duurzaam organiseren tot wel 350 personen.

  • Van alle gemakken voorzien en 25 flexibele en multifunctionele (sub)zalen

  • Één contactpersoon waarmee je snel en efficiënt schakelt

  • Alles in eigen huis, van moderne techniek tot smaakvolle catering

Er komt veel kijken bij het organiseren van een congres

Je voelt je verantwoordelijk voor een succesvol congres, en dat begrijpen we. Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort transformeren we jouw visie tot realiteit.

Jij plant, wij faciliteren. Onze locatie is niet zomaar een congrescentrum, maar dé plek waar jouw congres tot zijn recht komt.

Bij Congrescentrum De Eenhoorn begrijpen we wat jij als congresorganisator echt nodig hebt. Van geavanceerde technologische voorzieningen tot flexibele ruimtes, wij bieden het allemaal.

Jouw wensen zijn ons uitgangspunt. Laat de stress van de keuzes achter je en kies voor een congreslocatie die écht alles in huis heeft.

Herkenbaar? Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort nemen wij die last van je schouders. Jij focust op de inhoud van jouw congres, wij zorgen voor de rest. Wij zijn jouw rechterhand in het creëren van een succesvol congres.

Strategisch gelegen en eenvoudig te bereiken voor al jouw congresgasten. Of ze nu komen met auto, trein of fiets, de route is altijd helder. En dat betekent meer punctualiteit en een vlot begin van je congres.

Gewoon het gemak van een toplocatie in het hart van Nederland.

Bij Congrescentrum De Eenhoorn bieden we niet alleen topfaciliteiten voor jouw congres, maar ook transparantie in samenwerking. Jij blijft de regisseur, terwijl wij de backstage perfect regelen.

Ons ervaren team staat in nauw contact met jou, zodat elk detail naar wens verloopt. Vertrouw op een locatie waar uitbesteden voelt als een verlengstuk.

Ken je dat gevoel? Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort draaien we de rollen om. Hier staat gemak centraal in jouw congresvoorbereiding. Van technische ondersteuning tot naadloze logistiek, we hebben aan alles gedacht.

Jij verdient een soepel proces zonder hindernissen. Ons deskundig team werkt zij aan zij met jou, waardoor elke stap transparant en beheersbaar wordt.

Lieke Brons

Manager Reserveringen & Sales

Mag ik je een rondleiding geven binnen ons congrescentrum?

We nodigen je graag uit voor een rondleiding binnen ons congrescentrum in Amersfoort. Wij snappen namelijk dat het lastig is om de organisatie van jouw congres uit te besteden, maar maak je geen zorgen. Congressen faciliteren van klein tot groot is namelijk al sinds 1982 ons werk en wij nemen dit graag voor jou uit handen.

Wij begrijpen als geen ander dat jij je verantwoordelijk voelt voor een succesvol congres. Ons team doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je de verdere organisatie van een congres, symposium of productpresentatie aan ons kunt toevertrouwen.

Kortom, ben jij op zoek naar een locatie-partner met alle mogelijkheden ‘onder één dak’? Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is hét complete en perfect bereikbare congrescentrum, altijd met betrouwbare service.

8,8

Gemiddelde review score

3500

Bijeenkomsten per jaar

1982

40 jaar event expertise

In 3 stappen jouw congres organiseren in Amersfoort

1. Vraag een offerte aan

Of een plan een vrijblijvende rondleiding, en deel met ons wat belangrijk is om jouw congres te laten slagen.

2. Ontvang een voorstel op maat

Onze meeting experts brengen razendsnel de beschikbaarheid, prijs en mogelijkheden voor jouw congres in kaart.

3. Maak impact met jouw congres

Ervaar een succesvol congres, tevreden opdrachtgever en lovende recensies van deelnemers.

Congres ervaringen in de Eenhoorn

Onze klanten zijn op zoek naar een goed bereikbare congreslocatie waar alles uit handen wordt genomen in het faciliteren van grote en kleine bijeenkomsten. Zo kan jij de succesvolle en efficiënte organisator zijn!

“STUDIO33 is een prachtige zaal waar wij ons plenaire programma hebben gehouden. Catering was goed en alles verliep volgens aangegeven planning. Kortom deze locatie is een aanrader!”

Maaike Witjes, More than Events

“Wij hebben een succesvolle conferentiedag achter de de rug. Het boekingsproces is op een heel klantvriendelijke, flexibele manier afgehandeld en de ontvangst was hartelijk.”

Stichting FOM

STUDIO33 dé locatie voor jouw congres in Amersfoort

STUDIO33 is een unieke ronde congreszaal met de modernste beeld- en geluidstechniek binnen de Eenhoorn, en is de ultieme locatie voor jouw congres in Amersfoort. Ons professionele team laat je graag tijdens een vrijblijvende rondleiding in STUDIO33 de uitgebreide mogelijkheden zien.

Ook mogen smaakvolle catering én een sfeervolle foyer natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw congres. Eenhoorn Amersfoort beschikt daarnaast over 25 (sub)zalen en heeft daarmee altijd de juiste ruimte voor jouw congres, symposium of productpresentatie.

Deze Amersfoortse congreslocatie is perfect bereikbaar in het midden van Nederland

Wanneer je jouw conferentie wilt organiseren in Amersfoort, is de Eenhoorn een uitstekende congreslocatie voor uw bijeenkomst. Gelegen in het midden van het land, nabij Utrecht, tegenover het centraal station van Amersfoort en met eigen parkeergelegenheid. Fijner aanreizen kan niet!

Kom je met de auto? Vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht of Zwolle (A1 en A28) is er een uitstekende verbinding naar Amersfoort. Wij hebben maar liefst 114 parkeerplekken, waarvan 8 parkeerplekken met een elektrisch oplaadpunt. Als je Barchman Wuytierslaan 2 invult op je navigatie kom je automatisch terecht bij onze parkeerplaats.

Ons parkeerterrein is cashless, je rijdt op kenteken binnen en betaalt bij de uitrit met je pinpas of telefoon.

Het tarief voor het parkeren bij Eenhoorn Amersfoort is €1,- per 25 minuten. Het maximale dagtarief is €15,-.

Kwitantie
Vanwege onze duurzaamheidsdoelstellingen hebben wij voor een volledig papierloos parkeersysteem gekozen. Mocht je toch een kwitantie wensen, dan kun je mailen naar receptie.eenhoorn@eenhoornamersfoort.nl, vermeld jouw kenteken en de datum waarop je geparkeerd heeft. Wij sturen je de kwitantie dan per mail toe.

Alternatieve parkeerplaatsen
Mocht er geen plaats meer zijn op ons parkeerterrein, dan kun je parkeren bij:

  • P+R  Barchman Wuytierslaan (3818 LE) deze is gelegen naast het station op +/- 250 meter vanaf De Eenhoorn.
  • Parkeergarage Asch van Wijck (3811 LP) deze is gelegen op +/- 600 meter vanaf De Eenhoorn.

Station Amersfoort CS bevindt zich op slechts 84 voetstappen van de Eenhoorn. Dit maakt ons dé ideale locatie om met het openbaar vervoer te komen! Bekijk hier de looproute vanaf Amersfoort CS.

Maak impact met jouw congres!

Wordt dé succesvolle, efficiënte & out-of-the-box organisator

Symposium: Kennis delen, dat is jouw doel. Wij zorgen verder voor de rest. Hartverwarmende gastvrijheid, technische ondersteuning, de lekkerste breaks en een fijne congreszaal.

Congres STUDIO33 biedt ruimte tot 350 personen en is daarmee dé congreslocatie in regio Utrecht. Met 25 (sub)zalen en perfecte bereikbaarheid naast Amersfoort CS.

Productpresentatie: Producten, diensten of ontwikkelingen onder de aandacht brengen? Met onze grote congreszaal en kleinere zalen zijn wij hét congrescentrum voor jouw meeting.

Eenhoorn Amersfoort beschikt over 32 zaaloplossingen. Er is altijd een ruimte die past bij jouw bijeenkomst.

Uiteraard zijn onze collega’s altijd het eerste aanspreekpunt om jouw gasten te verwijzen naar de juiste zaal of ruimte.

Daarnaast maakt het narrowcasting systeem in ons pand je wegwijs. Op elke verdieping hangt een scherm waarmee wij jou en jouw gasten naar de juiste zaal verwijzen.

Naast onze moderne AV-middelen op locatie faciliteren wij ook online congressen en andere bijeenkomsten. Daarvoor hebben wij diverse techniek in huis, zoals verschillende Logitec MeetUp camera’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wanneer je een online congres wilt hosten via Skype of Teams is het belangrijk dat je zelf in het bezit bent van een account. Voor Skype en Teams faciliteren wij alleen de hardware, zoals bijvoorbeeld de zaal, camera en het geluid. Je dient zelf de online meeting aan te maken.

Via Zoom kunnen wij wel een online meeting voor je aanmaken/hosten. Dit zullen wij vooraf voor je moeten instellen, neem daarom ruim van tevoren (minimaal één week) contact met ons op. Wij nemen vervolgens graag de mogelijkheden met je door.

Alle zalen zijn te vormen naar jouw eigen wensen. Laat vooral aan ons weten welke wensen je hebt, wij kijken graag samen met je naar welke opstelling en ruimte het beste bij jouw wensen past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook beschikt de Eenhoorn over een ruimte voor de opslag van spullen die nodig zijn voor een komend congres. Laat het ons wel even vooraf weten, vooral als het groot of veel is. Dan zorgen wij ervoor dat jouw spullen in de juiste zaal staan voorafgaande aan je bijeenkomst.

Hoe het werkt? Per (vergader)arrangement hebben wij in samenwerking met Groenbalans de CO2-uitstoot berekend.

Voor een kleine bijdrage kun je de uitstoot van jouw bijeenkomst vrijwillig compenseren door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject ‘Run of the River’ Karanata in India. Bij de Eenhoorn vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een betere en schonere wereld.