STUDIO33 Dinnershow

Dinnershow in Amersfoort

Uw dinnershow, in het hart van Amersfoort én in dat van uw gasten. Neem uw gasten mee in de wereld van STUDIO33 en geef ze de ervaring van het onverwachte. Laat ze proeven van het goede leven: zang, dans, prachtig gedekte tafels en culinaireverrassingen. STUDIO33 maakt uw dinnershow een spraakmakend en smaakmakend moment, hier in het hart van Amersfoort.

  • Culinaire verwondering

  • Bijzonder bereikbaar

  • Uw dinnershow op maat

Het unieke STUDIO33

De ronde zaal is het perfecte decor voor een sprankelende show. Stel u eens voor: entertainment rondom uw gasten, overal. Waar ze ook kijken, er valt iets te zien en te beleven.

High-end techniek

Bewegend licht in alle kleuren, hoge kwaliteit geluidsinstallatie, groots projectiedoek én natuurlijk een podium waar elke act de ruimte en verdiende aandacht krijgt.

Flexibel tot 200 personen

STUDIO33 omarmt iedere wens tot 350 personen. Heeft u een idee qua opstelling? Wij horen het graag. Of laat ons u meenemen in de mogelijkheden, altijd geheel op maat!

Lieke Brons congres specialist

Mag ik u rondleiden in ons eventcentrum?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat u de veelzijdigheid en unieke sfeer van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort & STUDIO33 pas écht merkt wanneer u er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we u vrijblijvend over de mogelijkheden binnen ons eventcentrum en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor uw dinnershow.

Lieke Brons

Manager Reserveringen & Sales

Culinaire verwonderingen zorgen voor succesvolle dinnershows

Maak indruk op uw gasten, laat ze genieten van verrassende smaken en verleidelijke geuren. De gerechten van onze chefs zijn een show op zich, een event voor de smaakpapillen. Onze keukenbrigade denkt met u mee én komt met de smakelijkste suggesties. In lijn met het thema van uw dinnershow en natuurlijk vol verrassingen!

Een sitting dinner? Wij dekken de tafels met het chicste linnen of het kleurrijkste damast. Een walking dinner waarbij gasten en entertainment letterlijk door elkaars wereld lopen? Wij maken het mogelijk. Wat uw wensen ook zijn, de mensen van STUDIO33 maken ze nóg mooier, nóg verrassender en nóg onvergetelijker.

Ervaringen in STUDIO33

Onze klanten waren op zoek naar een goed bereikbare locatie waar
alles uit handen wordt genomen in het faciliteren van grote en kleine bijeenkomsten. Zodat u de succesvolle organisator kunt zijn!

“Samenwerking met De Eenhoorn heb ik als erg prettig ervaren. Het team is behulpzaam, adequaat en niets is teveel. Studio33 is een prachtige zaal waar wij ons plenaire programma hebben gehouden. Catering was goed en alles verliep volgens aangegeven planning. Kortom deze locatie is een aanrader!”

Maaike Witjes, More than Events
“Fijne centrale locatie met genoeg parkeerruimte. Maar nog veel belangrijker: Super team waar je top mee kan samenwerken. Denken met je mee, houden zich aan de afspraken en hebben een persoonlijke benadering. Aanrader! Zaal zag er netjes uit, eten was lekker.”
S. Hazgui, Ingrado

“Als organisatie zijn wij halverwege het hele proces erin gerold wat het denk ik voor de locatie niet makkelijk maakt. Ondanks dat, een erg fijne samenwerking gehad”.

Margreet van Roest, V&VN & Organiseren

“Vanaf het eerste contact moment werd er goed geluisterd en meegedacht naar onze wensen. Wij hebben zowel STUDIO33 als de Foyer gebruikt”.

Anouchka de Ridder, Youke

“Uitermate vriendelijk, flexibel, behulpzaam, mooie zalen, goed verzorgd, lekker eten, meedenken, goede bereikbaarheid, gastvrij, snel, vertrouwd. Kortom: zeer tevreden!”

EDSN

“Wij houden al een aantal jaar onze studiedagen hier. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers! De Eenhoorn is een fijne partner om mee samen te werken”.

MBO Taalacademie

“Als er nog iets geregeld moest worden stond er gelijk iemand klaar. Het is zo fijn om de studiedag bij jullie te organiseren als iedere keer alles zo goed is voorbereid”.

ITTA UvA BV

“Wij hebben een succesvolle conferentiedag achter de de rug. Het boekingsproces is op een heel klantvriendelijke, flexibele manier afgehandeld en de ontvangst was hartelijk.”

Stichting FOM

“Wat hebben jullie weer goed jullie best gedaan bij het diner. Lekkere hapjes en leuk opgediend in de aluminium schaaltjes; heel grappig.”

Boerhaave nascholing

“We hebben eigenlijk alleen maar positieve feedback gekregen op de manier waarop jullie alles hadden georganiseerd en ook de communicatie liep op rolletjes. Super!”

Teamwork
Amersfoort Centraal Station

Uw dinnershow altijd perfect bereikbaar

Uw dinnershow in STUDIO33, dát is een geweldig idee. En praktisch bovendien, want de bereikbaarheid is uitmuntend. Onze eventlocatie ligt recht tegenover Amersfoort Centraal Station. De straat oversteken en het feest kan beginnen. Komen uw gasten met de auto? Dan kunnen zij parkeren op onze eigen parkeerplaats of op een van de vele parkeerplaatsen op loopafstand.

Meestgestelde vragen

Alle zalen zijn in te richten naar uw eigen wensen. Laat vooral aan ons weten welke wensen u heeft, wij kijken graag samen met u naar welke opstelling en ruimte het beste bij uw wensen past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uiteraard zijn onze collega’s altijd het eerste aanspreekpunt om uw gasten te verwijzen naar de juiste zaal of ruimte. Daarnaast maakt het narrowcasting systeem in ons pand u wegwijs. Op elke verdieping hangt een scherm waarmee wij u en uw gasten naar de juiste zaal verwijzen.

Wij richten ons op de zakelijke markt en organiseren zodoende alleen zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, evenementen, workshops, trainingen of bedrijfsfeesten. Bij onze collega’s van het Berghotel kunt u terecht voor particuliere bijeenkomsten zoals een bruiloft of een (verjaardags)feest. Kijk op www.berghotel.nl voor meer informatie.

Eenhoorn congrescentrum beschikt over 32 zaaloplossingen. Van kleine vergaderingen tot grote congressen of evenementen, wij hebben voor elke bijeenkomst een ruimte. Vergaderingen en congressen zijn mogelijk van 3 tot 350 personen. We zijn ook uitstekend geschikt als evenementenlocatie, dan kunt u bij ons terecht tot 900 personen. Wilt u meer informatie over onze ruimtes en/of de beschikbaarheid controleren voor uw bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Natuurlijk houdt ons keukenteam rekening met eventuele dieetwensen of allergieën van u of uw gasten. Deze ontvangen wij graag minimaal een week voor aanvang van de bijeenkomst. Wij vragen u dit door te geven aan uw contactpersoon bij de Eenhoorn.

Bent u als gast aanwezig op een bijeenkomst die gehouden wordt bij de Eenhoorn? Geef uw dieetwensen of allergieën dan op tijd door aan de organisatie van uw bijeenkomst.