Dinnershow Amersfoort

Jouw dinnershow, in het hart van Amersfoort én in dat van je gasten. Neem jouw gasten mee in de wereld van STUDIO33 en geef ze de ervaring van het onverwachte. Laat ze proeven van het goede leven: zang, dans, prachtig gedekte tafels en culinaireverrassingen. STUDIO33 maakt jouw dinnershow een spraakmakend en smaakmakend moment, hier in het hart van Amersfoort.

Deze evenementenlocatie in Amersfoort is een uitstekende locatie voor jouw evenement, mede door de perfecte bereikbaarheid. STUDIO33, gelegen in Eenhoorn Amersfoort, is voorzien van alle technische faciliteiten en geschikt voor diverse events waaronder jouw bedrijfsfeest, corporate event of dinnershow.

Het unieke STUDIO33

De ronde zaal is het perfecte decor voor een sprankelende show. Stel je eens voor: entertainment rondom uw gasten, overal. Waar ze ook kijken, er valt iets te zien en te beleven.

High-end techniek

Bewegend licht in alle kleuren, hoge kwaliteit geluidsinstallatie, groots projectiedoek én natuurlijk een podium waar elke act de ruimte en verdiende aandacht krijgt.

Flexibel tot 200 personen

STUDIO33 omarmt iedere wens tot 350 personen. Heb je een idee qua opstelling? Wij horen het graag. Of laat ons je meenemen in de mogelijkheden, altijd geheel op maat!

Floor Huis in ‘t Veld

Medewerker Reserveringen & Sales

Mag ik jouw rondleiden binnen onze eventlocatie?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijke rondleiding. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je de veelzijdigheid en unieke sfeer van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort & STUDIO33 pas écht merkt wanneer je er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden binnen ons eventcentrum en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor jouw dinnershow.

8,8

Gemiddelde review score

3500

Bijeenkomsten per jaar

1982

40 jaar event expertise

In 3 stappen jouw dinnershow organiseren in Amersfoort

1. Vraag een offerte aan

Of een plan een vrijblijvende rondleiding, en deel met ons wat belangrijk is om jouw dinnershow te laten slagen.

2. Ontvang een voorstel op maat

Onze meeting experts brengen razendsnel de beschikbaarheid, prijs en mogelijkheden voor jouw dinnershow in kaart.

3. Maak impact met jouw dinnershow

Ervaar een succesvol dinnershow en lovende reacties van gasten.

Ervaringen in onze eventlocatie

De ervaringen van onze klanten met onze evenementenlocatie gaan over bereikbaarheid, hoogwaardige service, creativiteit en culinaire invullingen.

“Als organisatie zijn wij halverwege het hele proces erin gerold wat het denk ik voor de locatie niet makkelijk maakt. Ondanks dat, een erg fijne samenwerking gehad.”

Margreet van Roest, V&VN & Organiseren

“Vanaf het eerste contact moment werd er goed geluisterd en meegedacht naar onze wensen. Wij hebben zowel STUDIO33 als de foyer gebruikt.”

Anouchka de Ridder, Youke

Culinaire verwonderingen zorgen voor succesvolle dinnershows

Maak indruk op jouw gasten, laat ze genieten van verrassende smaken en verleidelijke geuren. De gerechten van onze chefs zijn een show op zich, een event voor de smaakpapillen. Onze keukenbrigade denkt met je mee én komt met de smakelijkste suggesties. In lijn met het thema van jouw dinnershow en natuurlijk vol verrassingen!

Een sitting dinner? Wij dekken de tafels met het chicste linnen of het kleurrijkste damast. Een walking dinner waarbij gasten en entertainment letterlijk door elkaars wereld lopen? Wij maken het mogelijk. Wat jouw wensen ook zijn, de mensen van STUDIO33 maken ze nóg mooier, nóg verrassender en nóg onvergetelijker.

Onze Amersfoortse eventlocatie is perfect bereikbaar in het midden van het land

Deze eventlocatie in Amersfoort is perfect bereikbaar door de gunstige ligging in het midden van Nederland. Nabij Utrecht, tegenover het centraal station van Amersfoort en met eigen parkeergelegenheid. Fijner aanreizen kan niet!

Kom je met de auto? Vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht of Zwolle (A1 en A28) is er een uitstekende verbinding naar Amersfoort. Wij hebben maar liefst 114 parkeerplekken, waarvan 8 parkeerplekken met een elektrisch oplaadpunt. Als je Barchman Wuytierslaan 2 invult op je navigatie kom je automatisch terecht bij onze parkeerplaats.

Ons parkeerterrein is cashless, je rijdt op kenteken binnen en betaalt bij de uitrit met je pinpas of telefoon.

Het tarief voor het parkeren bij Eenhoorn Amersfoort is €1,- per 25 minuten. Het maximale dagtarief is €15,-.

Kwitantie
Vanwege onze duurzaamheidsdoelstellingen hebben wij voor een volledig papierloos parkeersysteem gekozen. Mocht je toch een kwitantie wensen, dan kun je mailen naar receptie.eenhoorn@eenhoornamersfoort.nl, vermeld jouw kenteken en de datum waarop je geparkeerd heeft. Wij sturen je de kwitantie dan per mail toe.

Alternatieve parkeerplaatsen
Mocht er geen plaats meer zijn op ons parkeerterrein, dan kun je parkeren bij:

  • P+R  Barchman Wuytierslaan (3818 LE) deze is gelegen naast het station op +/- 250 meter vanaf De Eenhoorn.
  • Parkeergarage Asch van Wijck (3811 LP) deze is gelegen op +/- 600 meter vanaf De Eenhoorn.

Station Amersfoort CS bevindt zich op slechts 84 voetstappen van de Eenhoorn. Dit maakt ons dé ideale locatie om met het openbaar vervoer te komen! Bekijk hier de looproute vanaf Amersfoort CS.

Meestgestelde vragen

Alle zalen zijn in te richten naar jouw eigen wensen. Laat vooral aan ons weten welke wensen je hebt, wij kijken graag samen met je naar welke opstelling en ruimte het beste bij jouw wensen past. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Uiteraard zijn onze collega’s altijd het eerste aanspreekpunt om jouw gasten te verwijzen naar de juiste zaal of ruimte. Daarnaast maakt het narrowcasting systeem in ons pand je wegwijs. Op elke verdieping hangt een scherm waarmee wij jou en jouw gasten naar de juiste zaal verwijzen.
Wij richten ons op de zakelijke markt en organiseren zodoende alleen zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, evenementen, workshops, trainingen of bedrijfsfeesten.
Eenhoorn congrescentrum beschikt over 32 zaaloplossingen. Van kleine vergaderingen tot grote congressen of evenementen, wij hebben voor elke bijeenkomst een ruimte. Vergaderingen en congressen zijn mogelijk van 3 tot 350 personen. We zijn ook uitstekend geschikt als evenementenlocatie, dan kun je bij ons terecht tot 900 personen. Wil je meer informatie over onze ruimtes en/of de beschikbaarheid controleren voor jouw bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Natuurlijk houdt ons keukenteam rekening met eventuele dieetwensen of allergieën van jou of jouw gasten. Deze ontvangen wij graag minimaal een week voor aanvang van de bijeenkomst. Wij vragen je dit door te geven aan jouw contactpersoon bij de Eenhoorn.

Ben je als gast aanwezig op een bijeenkomst die gehouden wordt bij de Eenhoorn? Geef jouw dieetwensen of allergieën dan op tijd door aan de organisatie van jouw bijeenkomst.