Evenementenlocatie Amersfoort

Eenhoorn Amersfoort is, mede door de perfecte bereikbaarheid, een uitstekende locatie voor uw event. U zoekt een unieke evenementenlocatie voorzien van alle faciliteiten zoals een podium en projectiewand? Professioneel licht en geluid mét technische ondersteuning? Eenhoorn Amersfoort biedt u graag een totaaloplossing en maakt van uw event een bijzondere beleving.

  • Evenementen tot 900 personen

  • Één contactpersoon waarmee u snel en efficiënt schakelt

  • Uitstekend bereikbaar met OV & auto midden in Nederland

Dansvloer evenement STUDIO33

Corporate Event

Event organiseren in een goed bereikbare locatie met auto en OV? STUDIO33 bevat alle faciliteiten, met ruimte tot 350 personen in zittende setting & 900 in feestsetting.

Personeelsbijeenkomst

Uw medewerkers inspireren of iets bijzonders met ze delen? Wij helpen u graag met het organiseren van een geslaagde en unieke personeelsbijeenkomst.

Bedrijfsfeest

Dé locatie voor uw bedrijfsfeest om uw medewerkers te verrassen. Met culinaire invullingen, échte gastvrijheid en de beste high-end techniek maken we het onvergetelijk!

Lotte van den Bos

Mag ik u rondleiden binnen onze eventlocatie?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat u de veelzijdigheid en unieke sfeer van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort & STUDIO33 pas écht merkt wanneer u er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we u vrijblijvend over de mogelijkheden binnen onze eventlocatie en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor uw evenement.

Lotte van den Bos

Medewerker Reserveringen & Sales

STUDIO33 met techniek van morgen

Een wereld aan techniek in een ruimte zo rond als de wereld zelf. Dat biedt ongekende mogelijkheden. State of the art. Wij noemen het ’t beste van ’t beste. Want dat is immers wat uw event vraagt en verdient. Uw bedrijfsfilm in de helderste kleuren op een levensgroot projectiedoek. De ronde ruimte en de donkere muren zetten het doek, het podium én uw moment 100% in het middelpunt. Een theaterervaring, een wereld die we samen creëren.

STUDIO33 verrast en prikkelt alle zintuigen. Ons licht beweegt en straalt in elke richting. In kleuren en sferen die uw event uniek en eigen maken. Oh, en dan onze geluidsinstallatie: een akoestische droom! Kraakhelder, overal om u heen. Een evenementenlocatie om van te houden.

Ervaringen in onze eventlocatie

Onze klanten willen graag een goed bereikbare locatie huren waar
alles uit handen wordt genomen in het faciliteren van grote en kleine bijeenkomsten. Zodat u de succesvolle organisator kunt zijn!

“Samenwerking met De Eenhoorn heb ik als erg prettig ervaren. Het team is behulpzaam, adequaat en niets is teveel. Studio33 is een prachtige zaal waar wij ons plenaire programma hebben gehouden. Catering was goed en alles verliep volgens aangegeven planning. Kortom deze locatie is een aanrader!”

Maaike Witjes, More than Events
“Fijne centrale locatie met genoeg parkeerruimte. Maar nog veel belangrijker: Super team waar je top mee kan samenwerken. Denken met je mee, houden zich aan de afspraken en hebben een persoonlijke benadering. Aanrader! Zaal zag er netjes uit, eten was lekker.”
S. Hazgui, Ingrado

“Als organisatie zijn wij halverwege het hele proces erin gerold wat het denk ik voor de locatie niet makkelijk maakt. Ondanks dat, een erg fijne samenwerking gehad”.

Margreet van Roest, V&VN & Organiseren

“Vanaf het eerste contact moment werd er goed geluisterd en meegedacht naar onze wensen. Wij hebben zowel STUDIO33 als de Foyer gebruikt”.

Anouchka de Ridder, Youke

“Uitermate vriendelijk, flexibel, behulpzaam, mooie zalen, goed verzorgd, lekker eten, meedenken, goede bereikbaarheid, gastvrij, snel, vertrouwd. Kortom: zeer tevreden!”

EDSN

“Wij houden al een aantal jaar onze studiedagen hier. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers! De Eenhoorn is een fijne partner om mee samen te werken”.

MBO Taalacademie

“Als er nog iets geregeld moest worden stond er gelijk iemand klaar. Het is zo fijn om de studiedag bij jullie te organiseren als iedere keer alles zo goed is voorbereid”.

ITTA UvA BV

“Wij hebben een succesvolle conferentiedag achter de de rug. Het boekingsproces is op een heel klantvriendelijke, flexibele manier afgehandeld en de ontvangst was hartelijk.”

Stichting FOM

“Wat hebben jullie weer goed jullie best gedaan bij het diner. Lekkere hapjes en leuk opgediend in de aluminium schaaltjes; heel grappig.”

Boerhaave nascholing

“We hebben eigenlijk alleen maar positieve feedback gekregen op de manier waarop jullie alles hadden georganiseerd en ook de communicatie liep op rolletjes. Super!”

Teamwork
Amersfoort Centraal Station

Perfect bereikbaar in het geografisch middelpunt van Nederland

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is, mede door de perfecte bereikbaarheid, een uitstekende locatie voor uw evenement. Gelegen midden in Nederland, nabij Utrecht, tegenover het centraal station van Amersfoort. En met eigen parkeergelegenheid. Fijner aanreizen kan niet!

Meestgestelde vragen

Eenhoorn Amersfoort beschikt over 32 zaaloplossingen. Er is altijd een ruimte die past bij uw bijeenkomst. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze zalen en capaciteiten.

Uiteraard zijn onze collega’s altijd het eerste aanspreekpunt om uw gasten te verwijzen naar de juiste zaal of ruimte. Daarnaast maakt het narrowcasting systeem in ons pand u wegwijs. Op elke verdieping hangt een scherm waarmee wij u en uw gasten naar de juiste zaal verwijzen.

Eenhoorn congrescentrum beschikt over 32 zaaloplossingen. Van kleine vergaderingen tot grote congressen of evenementen, wij hebben voor elke bijeenkomst een ruimte. Vergaderingen en congressen zijn mogelijk van 3 tot 350 personen. We zijn ook uitstekend geschikt als evenementenlocatie, dan kunt u bij ons terecht tot 900 personen. Wilt u meer informatie over onze ruimtes en/of de beschikbaarheid controleren voor uw bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij richten ons op de zakelijke markt en organiseren zodoende alleen zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, evenementen, workshops, trainingen of bedrijfsfeesten. Bij onze collega’s van het Berghotel kunt u terecht voor particuliere bijeenkomsten zoals een bruiloft of een (verjaardags)feest. Kijk op www.berghotel.nl voor meer informatie.

Wij zijn een full-service locatie met een eigen keukenteam en verzorgen bijeenkomsten daarom inclusief catering. Het is dan ook niet toegestaan eigen catering mee te nemen.