Evenementenlocatie Amersfoort

Deze evenementenlocatie in Amersfoort is een uitstekende locatie voor jouw evenement, mede door de perfecte bereikbaarheid. STUDIO33, gelegen in Eenhoorn Amersfoort, is voorzien van alle technische faciliteiten en geschikt voor diverse events waaronder jouw bedrijfsfeest, corporate event of dinnershow.

Deze evenementenlocatie in Amersfoort is een uitstekende locatie voor jouw evenement, mede door de perfecte bereikbaarheid. STUDIO33, gelegen in Eenhoorn Amersfoort, is voorzien van alle technische faciliteiten en geschikt voor diverse events waaronder jouw bedrijfsfeest, corporate event of dinnershow.

  • Veelzijdige (corporate) evenementen in STUDIO33 tot 900 personen

  • Één contactpersoon waarmee je snel en efficiënt schakelt
  • Uitstekend bereikbaar met auto & OV tegenover Amersfoort CS

Is het jouw uitdaging om alle unieke invullingen van een event programma sluitend te krijgen?

Met onze unieke locatie, centraal gelegen in Nederland, zetten we de toon voor spraakmakende evenementen. Laat je gasten niet alleen op de dag zelf versteld staan, maar zorg dat ze er nog maanden over praten.

Profiteer van onze jarenlange ervaring in eventorganisatie. Laat geen detail aan het toeval over en kies voor kwaliteit, expertise en een onvergetelijke beleving

Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort hebben we altijd een oplossing op maat voor elk evenement.

Onze veelzijdige zalen, strategisch gelegen in het hart van Nederland, staan klaar om elk event tot een succes te maken. Of je nu een intieme bijeenkomst of een grootschalig event organiseert, wij hebben de perfecte setting.

Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort begrijpen we dat de organisatie van een evenement veel vraagt van jou als organisator. Daarom bieden wij naast onze veelzijdige locatie ook professionele ondersteuning aan, zodat jouw event naadloos verloopt.

Met onze jarenlange ervaring in het faciliteren van evenementen bieden we je de expertise die je nodig hebt.

Centraal gelegen en optimaal bereikbaar per auto en OV, vormt onze eventlocatie het knooppunt voor elk event.

Organisatoren kiezen ons vanwege de strategische ligging, waardoor gasten vanuit heel Nederland moeiteloos arriveren. Geen verloren tijd of last-minute annuleringen door verkeersproblemen.

Wij begrijpen hoe cruciaal elk detail is bij het plannen van een evenement. Met jarenlange ervaring in het faciliteren van events, bieden we je niet alleen een moderne en multifunctionele locatie, maar ook de expertise om je evenement naadloos te laten verlopen.

Denk aan geavanceerde technische ondersteuning, cateringopties en flexibele ruimte-indelingen.

Wij geloven in het bouwen van sterke relaties met onze klanten, zodat elk event vlekkeloos verloopt. Van het eerste contactmoment tot de afronding van je evenement, een toegewijd team staat klaar om je bij te staan.

Laat je verrassen door onze persoonlijke benadering, waarbij maatwerk en jouw wensen altijd vooropstaan.

Yvette Siebelder

Sales Manager

Mag ik jou rondleiden binnen onze eventlocatie?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijke rondleiding binnen onze eventlocatie. Wij snappen dat je overweldigd kan zijn door de complexiteit van het organiseren van een event. Laat ons jou daarom inspireren met out-of-the-box oplossingen, het is tenslotte al sinds 1982 ons werk.

Wij geloven dat je in combinatie met een professionele locatie-partner altijd tot een vlekkeloze organisatie van jouw event moet kunnen komen. Ons team doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je de verdere organisatie van een event, bedrijfsfeest of dinnershow aan ons kunt toevertrouwen.

Kortom, ben jij op zoek naar een locatie-partner met alle mogelijkheden ‘onder één dak’? Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is dé complete en perfect bereikbare eventlocatie, altijd met betrouwbare service.

8,8

Gemiddelde review score

3500

Bijeenkomsten per jaar

1982

40 jaar event expertise

In 3 stappen jouw event organiseren in Amersfoort

1. Vraag een offerte aan

Of een plan een vrijblijvende rondleiding, en deel met ons wat belangrijk is om jouw evenement te laten slagen.

2. Ontvang een voorstel op maat

Onze meeting experts brengen razendsnel de beschikbaarheid, prijs en mogelijkheden voor jouw event in kaart.

3. Maak impact met jouw event

Ervaar een succesvol event, tevreden opdrachtgever en lovende recensies van deelnemers.

Ervaringen in onze eventlocatie

De ervaringen van onze klanten met onze evenementenlocatie gaan over bereikbaarheid, hoogwaardige service, creativiteit en culinaire invullingen. Zo kan jij de to-go-to eventorganisator zijn!

“Als organisatie zijn wij halverwege het hele proces erin gerold wat het denk ik voor de locatie niet makkelijk maakt. Ondanks dat, een erg fijne samenwerking gehad.”

Margreet van Roest, V&VN & Organiseren

“Vanaf het eerste contact moment werd er goed geluisterd en meegedacht naar onze wensen. Wij hebben zowel STUDIO33 als de foyer gebruikt.”

Anouchka de Ridder, Youke

Onze evenementenlocatie STUDIO33 biedt de techniek van morgen

Onze evenementenlocatie STUDIO33 in Amersfoort biedt de techniek van morgen. STUDIO33 is een unieke ronde congreszaal binnen de Eenhoorn met de modernste beeld- en geluidstechniek. Ons professionele team laat je graag tijdens een vrijblijvende rondleiding in STUDIO33 de uitgebreide mogelijkheden zien.

Ook mogen smaakvolle catering én een sfeervolle foyer natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw event. Eenhoorn Amersfoort beschikt daarnaast over 25 (sub)zalen en heeft daarmee altijd de juiste ruimte voor jouw corporate event of bedrijfsfeest van ieder formaat.

Onze Amersfoortse eventlocatie is perfect bereikbaar in het midden van het land

Deze eventlocatie in Amersfoort is perfect bereikbaar door de gunstige ligging in het midden van Nederland. Nabij Utrecht, tegenover het centraal station van Amersfoort en met eigen parkeergelegenheid. Fijner aanreizen kan niet!

Kom je met de auto? Vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht of Zwolle (A1 en A28) is er een uitstekende verbinding naar Amersfoort. Wij hebben maar liefst 114 parkeerplekken, waarvan 8 parkeerplekken met een elektrisch oplaadpunt. Als je Barchman Wuytierslaan 2 invult op je navigatie kom je automatisch terecht bij onze parkeerplaats.

Ons parkeerterrein is cashless, je rijdt op kenteken binnen en betaalt bij de uitrit met je pinpas of telefoon.

Het tarief voor het parkeren bij Eenhoorn Amersfoort is €1,- per 25 minuten. Het maximale dagtarief is €15,-.

Kwitantie
Vanwege onze duurzaamheidsdoelstellingen hebben wij voor een volledig papierloos parkeersysteem gekozen. Mocht je toch een kwitantie wensen, dan kun je mailen naar receptie.eenhoorn@eenhoornamersfoort.nl, vermeld jouw kenteken en de datum waarop je geparkeerd heeft. Wij sturen je de kwitantie dan per mail toe.

Alternatieve parkeerplaatsen
Mocht er geen plaats meer zijn op ons parkeerterrein, dan kun je parkeren bij:

  • P+R  Barchman Wuytierslaan (3818 LE) deze is gelegen naast het station op +/- 250 meter vanaf De Eenhoorn.
  • Parkeergarage Asch van Wijck (3811 LP) deze is gelegen op +/- 600 meter vanaf De Eenhoorn.

Station Amersfoort CS bevindt zich op slechts 84 voetstappen van de Eenhoorn. Dit maakt ons dé ideale locatie om met het openbaar vervoer te komen! Bekijk hier de looproute vanaf Amersfoort CS.

Maak impact met jouw event!

Wordt dé succesvolle to-go-to eventorganisator

Corporate event: Event organiseren in een goed bereikbare locatie met auto en OV? STUDIO33 bevat alle faciliteiten, met ruimte tot 350 personen in zittende setting & 900 in feestsetting.

Personeelsbijeenkomst: Jouw medewerkers inspireren of iets bijzonders met ze delen? Wij helpen je graag met het organiseren van een geslaagde en unieke personeelsbijeenkomst.

Bedrijfsfeest: Dé locatie voor je bedrijfsfeest om jouw medewerkers te verrassen. Met culinaire invullingen, échte gastvrijheid en de beste high-end techniek maken we het onvergetelijk!

Eenhoorn Amersfoort beschikt over 32 zaaloplossingen. Er is altijd een ruimte die past bij jouw bijeenkomst.

Uiteraard zijn onze collega’s altijd het eerste aanspreekpunt om jouw gasten te verwijzen naar de juiste zaal of ruimte.

Daarnaast maakt het narrowcasting systeem in ons pand je wegwijs. Op elke verdieping hangt een scherm waarmee wij jou en jouw gasten naar de juiste zaal verwijzen.

Naast onze moderne AV-middelen op locatie faciliteren wij ook online evenementen en andere bijeenkomsten. Daarvoor hebben wij diverse techniek in huis, zoals verschillende Logitec MeetUp camera’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wanneer je een online evenement wilt hosten via Skype of Teams is het belangrijk dat je zelf in het bezit bent van een account. Voor Skype en Teams faciliteren wij alleen de hardware, zoals bijvoorbeeld de zaal, camera en het geluid. Je dient zelf de online meeting aan te maken.

Via Zoom kunnen wij wel een online meeting voor je aanmaken/hosten. Dit zullen wij vooraf voor je moeten instellen, neem daarom ruim van tevoren (minimaal één week) contact met ons op. Wij nemen vervolgens graag de mogelijkheden met je door.

Alle zalen zijn te vormen naar jouw eigen wensen. Laat vooral aan ons weten welke wensen je hebt, wij kijken graag samen met je naar welke opstelling en ruimte het beste bij jouw wensen past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook beschikt de Eenhoorn over een ruimte voor de opslag van spullen die nodig zijn voor een komend event. Laat het ons wel even vooraf weten, vooral als het groot of veel is. Dan zorgen wij ervoor dat jouw spullen in de juiste zaal staan voorafgaande aan je bijeenkomst.

Hoe het werkt? Per (vergader)arrangement hebben wij in samenwerking met Groenbalans de CO2-uitstoot berekend.

Voor een kleine bijdrage kun je de uitstoot van jouw bijeenkomst vrijwillig compenseren door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject ‘Run of the River’ Karanata in India. Bij de Eenhoorn vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een betere en schonere wereld.