Vergaderlocatie Cabaret opstelling

Vergaderlocatie Amersfoort

Vergaderen en trainen in het midden van het land. Met het Centraal Station Amersfoort op slechts 1 minuut loopafstand. Een ruim parkeerdek voor de deur én misschien wel het allerbelangrijkste: hartverwarmende hospitality van het hoogste niveau. Dat is Eenhoorn Meeting Center, dé vergaderlocatie van Amersfoort.

  • Duurzaam vergaderen, Green Key Goud gecertificeerd

  • Hartverwarmende gastvrijheid

  • Één contactpersoon waarmee u snel en efficiënt schakelt

Algemene Ledenvergadering

Verantwoordelijk voor het organiseren van een ALV? Met 25 verschillende vergaderruimtes heeft Eenhoorn altijd een geschikte zaal. Onze zalen zijn van alle gemakken voorzien zodat uw aandacht naar uw leden kan gaan.

Brainstorm

Bij de Eenhoorn hoeft u zich alleen bezig te houden met de inhoud van uw brainstorm. Wij zorgen voor een gastvrij ontvangst, de techniek en catering. Alles wat u van een vergaderlocatie mag verwachten.

Seminar

Kennis delen met een kleine of grote groep? Bij onze goed bereikbare locatie midden in Nederland kunt u terecht voor seminars tot wel 350 gasten. Er is altijd een vergaderruimte die perfect bij uw bijeenkomst past.

Mag ik u rondleiden in ons vergadercentrum?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat u de veelzijdigheid en unieke sfeer van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort & STUDIO33 pas écht merkt wanneer u er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we u vrijblijvend over de mogelijkheden binnen ons vergadercentrum en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor uw vergadering.

Floor Huis in ‘t Veld

Medewerker Reserveringen & Sales

Vergaderarrangementen

Met het arrangement ACHTUUR genieten u en uw gasten onder andere van een goede start, water & bites, een lunch to love en een spicy break. Liever TWEE-, VIER-, TWAALF- of zelfs VIERENTWINTIGUUR genieten van de all-in mogelijkheden? Ook dat is mogelijk! Heeft u andere wensen? We maken graag samen met u een programma op maat, zodat uw vergadering, brainstorm of seminar volledig naar uw wensen is ingericht. Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met u mee.

Good start
Een goed begin van de dag met koffie, thee én zoete starter

Coffee & tea moments
Koffie- en theemomenten, zo vaak als uw gast dat wilt

Water & bites
Original water en zoete snacks, tijdens de hele bijeenkomst

Lunch to love
Een lunchbuffet om van te houden, open voor uw gasten

3PM drink
Een verfrissend drankje, perfect voor de middag

3PM spicy break
Een hartige oppepper voor de late middag: bouillons met pit

5-o’clock Dutch delight
Een oer-Hollandse break: kaas, worst en warme snacks

Ervaringen in onze vergaderlocatie

Onze klanten waren op zoek naar een goed bereikbare locatie waar
alles uit handen wordt genomen in het faciliteren van grote en kleine bijeenkomsten. Zodat u de succesvolle organisator kunt zijn!

“Samenwerking met De Eenhoorn heb ik als erg prettig ervaren. Het team is behulpzaam, adequaat en niets is teveel. Studio33 is een prachtige zaal waar wij ons plenaire programma hebben gehouden. Catering was goed en alles verliep volgens aangegeven planning. Kortom deze locatie is een aanrader!”

Maaike Witjes, More than Events
“Fijne centrale locatie met genoeg parkeerruimte. Maar nog veel belangrijker: Super team waar je top mee kan samenwerken. Denken met je mee, houden zich aan de afspraken en hebben een persoonlijke benadering. Aanrader! Zaal zag er netjes uit, eten was lekker.”
S. Hazgui, Ingrado

“Als organisatie zijn wij halverwege het hele proces erin gerold wat het denk ik voor de locatie niet makkelijk maakt. Ondanks dat, een erg fijne samenwerking gehad”.

Margreet van Roest, V&VN & Organiseren

“Vanaf het eerste contact moment werd er goed geluisterd en meegedacht naar onze wensen. Wij hebben zowel STUDIO33 als de Foyer gebruikt”.

Anouchka de Ridder, Youke

“Uitermate vriendelijk, flexibel, behulpzaam, mooie zalen, goed verzorgd, lekker eten, meedenken, goede bereikbaarheid, gastvrij, snel, vertrouwd. Kortom: zeer tevreden!”

EDSN

“Wij houden al een aantal jaar onze studiedagen hier. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers! De Eenhoorn is een fijne partner om mee samen te werken”.

MBO Taalacademie

“Als er nog iets geregeld moest worden stond er gelijk iemand klaar. Het is zo fijn om de studiedag bij jullie te organiseren als iedere keer alles zo goed is voorbereid”.

ITTA UvA BV

“Wij hebben een succesvolle conferentiedag achter de de rug. Het boekingsproces is op een heel klantvriendelijke, flexibele manier afgehandeld en de ontvangst was hartelijk.”

Stichting FOM

“Wat hebben jullie weer goed jullie best gedaan bij het diner. Lekkere hapjes en leuk opgediend in de aluminium schaaltjes; heel grappig.”

Boerhaave nascholing

“We hebben eigenlijk alleen maar positieve feedback gekregen op de manier waarop jullie alles hadden georganiseerd en ook de communicatie liep op rolletjes. Super!”

Teamwork
zaalopstellingen congrescentrum

Capaciteiten

Groot of klein gezelschap? U wilt natuurlijk de perfecte vergaderruimte huren. Ons congrescentrum heeft 32 zaaloplossingen met verschillende capaciteiten. Geschikt als congreslocatie tot 350 deelnemers of als vergaderlocatie voor kleinere groepen. Alle zalen hebben maximaal daglicht en zijn uitgerust met zeer comfortabel meubilair. De stoelen hebben een actieve zit, bieden ergonomisch zitcomfort en een goede rugleuning. Onmisbare ingrediënten voor uw bijeenkomst.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Meestgestelde vragen

Eenhoorn Amersfoort ligt midden in het land in de provincie Utrecht op de kruising van de A28 en A1. Centraler in Nederland kan bijna niet. Met de auto zijn wij dan ook goed bereikbaar. Kijk vooral op onze pagina voor alle parkeerinformatie. Daarnaast ligt onze locatie recht tegenover het centraal station van Amersfoort. Wij kunnen het u van harte aanraden om met het openbaar vervoer (OV) te komen.

De Eenhoorn beschikt over een ruimte voor de opslag van spullen die nodig zijn voor een komende training, congres of evenement. Laat het ons wel even vooraf weten, vooral als het groot of veel is. Dan zorgen wij ervoor dat uw spullen in de juiste zaal staan voorafgaande aan uw bijeenkomst.

Alle zalen in te richten naar uw eigen wensen. Laat vooral aan ons weten welke wensen u heeft, wij kijken graag samen met u naar welke opstelling en ruimte het beste bij uw wensen past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, wij faciliteren ook online vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Daarvoor hebben wij diverse techniek in huis, zoals verschillende Logitec MeetUp camera’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wanneer u een online vergadering wilt hosten via Skype of Teams is het belangrijk dat u zelf een account heeft. Voor Skype en Teams faciliteren wij alleen de hardware, zoals bijvoorbeeld de zaal, camera en het geluid. U dient zelf de online meeting aan te maken.

Via Zoom kunnen wij wel een online meeting voor u aanmaken/hosten. Dit zullen wij vooraf voor u moeten instellen, neem daarom ruim van tevoren (minimaal één week) contact met ons op. Wij nemen vervolgens graag de mogelijkheden met u door.

Mocht u in aanloop naar de bijeenkomst toch meer zalen of grotere zalen nodig hebben dan in eerste instantie gedacht, dan denken wij graag met u mee over een passende oplossing. We kunnen op voorhand niets beloven, neem vooral contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor u kunnen doen!