Food & Beverages

Smakelijk, verrassend en gezond. Ons keukenteam maakt van elk gerecht een beleving. Van ontbijt tot diner en alles daar tussen; het assortiment aan eten en drinken is uitgebreid en de mogelijkheden zijn eindeloos. Niet voor niets waarderen onze gasten de lunch gemiddeld met een 8.7!

  • Uitgebreid lunchbuffet of catering op maat

  • Bijeenkomst afsluiten met borrel of 3-gangendiner
  • Handige all-in vergaderarrangementen

Richard

Chef-kok

Lunch

Op onze 2e etage vind je het restaurant waar we een gevarieerd lunchbuffet serveren. Wil je liever een broodjeslunch in jouw zaal geserveerd hebben? Informeer naar de mogelijkheden.

Borrel en diner

Jouw bijeenkomst op informele wijze onder het genot van een hapje en drankje afsluiten? Ons keukenteam stelt graag een passende invulling aan je voor, van borrel tot uitgebreid diner.

Hartig

Geen lunch geserveerd maar wel trek in iets lekkers? Hartig bevindt zich op de begane grond en biedt een ruime keuze uit ambachtelijke sandwiches en zoete lekkernijen.

Foodbook Eenhoorn Amersfoort

Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort & STUDIO33 dragen we zorg voor een culinaire beleving van onze gasten. Zo combineren wij herkenbare en populaire gerechten met vernieuwende en verrassende creaties. Daarnaast zijn wij tegen het weggooien van producten en hergebruiken deze waar het kan. Wij streven naar een zo hoog mogelijk No Waste percentage en dat leidt soms tot verrassende creaties.

Bekijk ons foodbook voor alle culinaire mogelijkheden!

foodbook congrescentrum Amersfoort

Meestgestelde vragen

Wij zijn een full-service locatie met een eigen keukenteam en verzorgen bijeenkomsten daarom inclusief catering. Het is dan ook niet toegestaan eigen catering mee te nemen.

Natuurlijk houdt ons keukenteam rekening met eventuele dieetwensen of allergieën van jou of jouw gasten. Deze ontvangen wij graag minimaal een week voor aanvang van de bijeenkomst. Wij vragen je dit door te geven aan jouw contactpersoon bij de Eenhoorn.
Bent je als gast aanwezig op een bijeenkomst die gehouden wordt bij de Eenhoorn? Geef jouw dieetwensen of allergieën dan op tijd door aan de organisatie van jouw bijeenkomst.
Wanneer je te gast bent bij de Eenhoorn kunt je gerust voor jouw bijeenkomst bij ons terecht voor een kopje koffie of thee, dat kan bij Hartig op de begane grond. Wil je na jouw bijeenkomst een hapje blijven eten? Dan vinden we het fijn als je dit ons vooraf wilt laten weten zodat wij er rekening mee kunnen houden.
De Eenhoorn is sinds 2020 Green Key Goud gecertificeerd. Dit is het hoogste niveau dat Green Key erkend. Het tegengaan van verspilling is een onderdeel waarop Green Key een locatie beoordeeld. Zo hebben wij o.a. een no-waste policy om te zorgen dat wij zo min mogelijk verspillen. Op deze manier proberen we elke dag te werken aan een duurzamere wereld. Wij hebben onze ambities met betrekking tot duurzaamheid beschreven in onze MVO-verklaring. Deze kun je hier lezen.
Je bent uiteraard van harte welkom voor een locatiebezoek! Hiervoor kun je een afspraak maken met ons via reserveringen@eenhoornamersfoort.nl of 033 – 467 37 30.