Trainingslocatie Amersfoort

De Eenhoorn is een perfect bereikbare trainingslocatie in Amersfoort. Wanneer je zoekt naar comfortabele ruimtes voor jouw cursus of training, is Eenhoorn Amersfoort dé locatie. Voorzien van alle faciliteiten met moderne techniek en technische ondersteuning.

De Eenhoorn is een perfect bereikbare trainingslocatie in Amersfoort. Wanneer je zoekt naar comfortabele ruimtes voor jouw cursus of training, is Eenhoorn Amersfoort dé locatie. Voorzien van alle faciliteiten met moderne techniek en technische ondersteuning.

  • Uitstekend bereikbaar met auto & OV tegenover Amersfoort CS
  • Met 25 (sub)zalen altijd een passende trainingsruimte

  • Verantwoord lekker lunchbuffet & hartverwarmende gastvrijheid

Het is lastig om een trainingslocatie te vinden die aan je wensen, behoeften en planningen kan voldoen

We begrijpen je frustratie. Een training of opleiding vergt voorbereiding, toewijding en de juiste faciliteiten. Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort hebben we alles wat jij zoekt voor jouw trainingsevenementen.

Kies voor een locatie die jouw behoeften begrijpt en naast je staat in elk aspect van de organisatie. Zet de deelnemers centraal, bevorder hun leerervaring en laat ons de details verzorgen. Jij focust op het trainen, wij op het faciliteren.

In de dynamische wereld van trainingen en opleidingen is aanpassingsvermogen essentieel. Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort bieden we de flexibiliteit die jij verdient.

Onze moderne trainingsfaciliteiten zijn ontworpen om aan jouw wisselende behoeften te voldoen. Of je nu een last-minute wijziging hebt of een speciale opstelling wilt, wij staan klaar.

De omgeving waarin je traint, speelt een cruciale rol voor de leerervaring. Wij begrijpen dat de details tellen. Met hoogwaardige trainingsfaciliteiten, geoptimaliseerde akoestiek en technische ondersteuning, zetten wij alles op alles om jouw training of opleiding te laten excelleren.

Hier wordt jouw expertise gecombineerd met onze toewijding aan service en kwaliteit. Het resultaat? Betere feedback, tevreden deelnemers en een reputatie waar je trots op kunt zijn.

Ontdek Eenhoorn Meeting Center Amersfoort, dé centrale, bereikbare locatie die jij nodig hebt. Hier, in het hart van Nederland, worden trainingen en opleidingen voor iedereen bereikbaar.

Jouw deelnemers ervaren geen reisstress meer en kunnen zich volledig richten op hun leerdoelen.

Herken je dat gevoel, dat de voorbereiding van je training of opleiding meer tijd en energie kost dan gewenst? Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort nemen we die zorgen uit handen.

Ons team van professionals begrijpt precies wat nodig is voor een naadloze organisatie van jouw training of opleiding. We bieden moderne faciliteiten en een servicegerichte aanpak, waardoor jij je volledig kunt richten op de inhoud.

Wanneer je een training of opleiding organiseert, wil je dat alles vlekkeloos verloopt. Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort sta je nooit alleen. Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van planning tot uitvoering.

Wij geloven in persoonlijke service en een op-maat-gemaakte benadering, zodat jouw training of opleiding precies zo wordt zoals jij dat voor ogen hebt.

Lieke Brons

Manager Reserveringen & Sales

Mag ik jou rondleiden in ons trainingscentrum?

We nodigen je graag uit voor een rondleiding binnen ons trainingscentrum in Amersfoort. Wij geloven dat je met een vaste locatie-partner de juiste controle kan behouden en altijd zorgt voor tevreden deelnemers.

Wij snappen dan ook dat je een flexibele en ervaren trainingslocatie nodig hebt voor het faciliteren van jouw trainingen en opleidingen, en dat is waarom dit als sinds 1982 ons dagelijks werk is. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je de veelzijdigheid en unieke sfeer van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort pas écht merkt wanneer je er middenin staat.

Kortom, ben jij op zoek naar een locatie-partner met alle mogelijkheden ‘onder één dak’? Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is hét complete en perfect bereikbare trainingscentrum, altijd met betrouwbare service.

8,8

Gemiddelde review score

3500

Bijeenkomsten per jaar

1982

40 jaar event expertise

In 3 stappen jouw training organiseren in Amersfoort

1. Vraag een offerte aan

Of een plan een vrijblijvende rondleiding, en deel met ons wat belangrijk is om jouw training of opleiding te laten slagen.

2. Ontvang een voorstel op maat

Onze meeting experts brengen razendsnel de beschikbaarheid, prijs en mogelijkheden voor jouw training of opleiding in kaart.

3. Maak impact met jouw training

Ervaar een succesvolle training of opleiding en lovende recensies van deelnemers.

Hoe heb onze klanten deze trainingslocatie ervaren?

Lees wat klanten en deelnemers te zeggen hebben over hun trainingservaring bij ons. De flexibiliteit en voorwaarden van onze locatie resulteren vaak in positieve deelnemers & reviews.

“Wij houden al een aantal jaar onze studiedagen hier. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers! De Eenhoorn is een fijne partner om mee samen te werken”.

MBO Taalacademie

“Als er nog iets geregeld moest worden stond er gelijk iemand klaar. Het is zo fijn om de studiedag bij jullie te organiseren als iedere keer alles zo goed is voorbereid.”

ITTA UvA BV

Onze trainingslocatie is te boeken in combinatie met arrangementen

Wanneer je onze trainingslocatie in Amersfoort boekt, kun je gebruik maken van diverse arrangementen. Met het arrangement ACHTUUR genieten jij en jouw gasten onder andere van een goede start, water & bites, een lunch to love en een spicy break.

Liever TWEE-, VIER-, TWAALF- of zelfs VIERENTWINTIGUUR genieten van de all-in mogelijkheden? Ook dat is mogelijk! Heb je andere wensen? We maken graag samen met jou een programma op maat, zodat je training, cursus of marktonderzoek volledig naar jouw wensen is ingericht. Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee.

Good start
Een goed begin van de dag met koffie, thee én zoete starter

Coffee & tea moments
Koffie- en theemomenten, zo vaak als uw gast dat wilt

Water & bites
Original water en zoete snacks, tijdens de hele bijeenkomst

Lunch to love
Een lunchbuffet om van te houden, open voor uw gasten

3PM drink
Een verfrissend drankje, perfect voor de middag

3PM spicy break
Een hartige oppepper voor de late middag: bouillons met pit

5-o’clock Dutch delight
Een oer-Hollandse break: kaas, worst en warme snacks

Deze Amersfoortse trainingslocatie is perfect bereikbaar in het midden van Nederland

Wanneer je jouw training of opleiding wilt organiseren in Amersfoort, is de Eenhoorn een uitstekende trainingslocatie voor jouw bijeenkomst. Gelegen in het midden van het land, nabij Utrecht, tegenover het centraal station van Amersfoort en met eigen parkeergelegenheid. Fijner aanreizen kan niet!

Kom je met de auto? Vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht of Zwolle (A1 en A28) is er een uitstekende verbinding naar Amersfoort. Wij hebben maar liefst 114 parkeerplekken, waarvan 8 parkeerplekken met een elektrisch oplaadpunt. Als je Barchman Wuytierslaan 2 invult op je navigatie kom je automatisch terecht bij onze parkeerplaats.

Ons parkeerterrein is cashless, je rijdt op kenteken binnen en betaalt bij de uitrit met je pinpas of telefoon.

Het tarief voor het parkeren bij Eenhoorn Amersfoort is €1,- per 25 minuten. Het maximale dagtarief is €15,-.

Kwitantie
Vanwege onze duurzaamheidsdoelstellingen hebben wij voor een volledig papierloos parkeersysteem gekozen. Mocht je toch een kwitantie wensen, dan kun je mailen naar receptie.eenhoorn@eenhoornamersfoort.nl, vermeld jouw kenteken en de datum waarop je geparkeerd heeft. Wij sturen je de kwitantie dan per mail toe.

Alternatieve parkeerplaatsen
Mocht er geen plaats meer zijn op ons parkeerterrein, dan kun je parkeren bij:

  • P+R  Barchman Wuytierslaan (3818 LE) deze is gelegen naast het station op +/- 250 meter vanaf De Eenhoorn.
  • Parkeergarage Asch van Wijck (3811 LP) deze is gelegen op +/- 600 meter vanaf De Eenhoorn.

Station Amersfoort CS bevindt zich op slechts 84 voetstappen van de Eenhoorn. Dit maakt ons dé ideale locatie om met het openbaar vervoer te komen! Bekijk hier de looproute vanaf Amersfoort CS.

Maak impact met jouw training of opleiding!

Blijf altijd de controle houden over je planningen

Workshop: Op zoek naar een grote of kleine ruimte om een workshop te organiseren? Met 25 zalen heeft Eenhoorn Meeting Center Amersfoort altijd een geschikte ruimte voor elk type workshop. Met onze ligging tegenover het Station reizen jouw deelnemers ook nog eens makkelijk aan.

Marktonderzoek: Gelegen in het midden van Nederland en met alle benodigdheden voor het organiseren van een marktonderzoek. Uitmuntende service, professionele catering, verschillende ruimtes en een centrale ligging maken de Eenhoorn de ideale locatie voor jouw marktonderzoek.

Cursus: Met 25 zalen is er altijd een passende ruimte voor jouw cursus. Een goede trainingslocatie heeft uiteraard een zaal die is uitgerust met een flipover, whiteboard én geteste stiften. Een kabeltje vergeten? Geen zorgen wij hebben de meest voorkomende kabels in huis!

Eenhoorn Amersfoort ligt midden in het land in de provincie Utrecht op de kruising van de A28 en A1. Centraler in Nederland kan bijna niet. Met de auto zijn wij dan ook goed bereikbaar.

Kijk vooral op onze pagina voor alle parkeerinformatie. Daarnaast ligt onze locatie recht tegenover het centraal station van Amersfoort. Wij kunnen het je van harte aanraden om met het openbaar vervoer (OV) te komen.

Mocht je bijvoorbeeld in aanloop naar de bijeenkomst toch meer zalen of grotere zalen nodig hebben dan in eerste instantie gedacht, dan denkt jouw vaste contactpersoon graag met je mee over een passende oplossing.

We kunnen op voorhand niets beloven, neem vooral contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor je kunnen doen!

Naast onze moderne AV-middelen op locatie faciliteren wij ook online trainingen, opleidingen en andere bijeenkomsten. Daarvoor hebben wij diverse techniek in huis, zoals verschillende Logitec MeetUp camera’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wanneer je een online training wilt hosten via Skype of Teams is het belangrijk dat je zelf in het bezit bent van een account. Voor Skype en Teams faciliteren wij alleen de hardware, zoals bijvoorbeeld de zaal, camera en het geluid. Je dient zelf de online meeting aan te maken.

Via Zoom kunnen wij wel een online meeting voor je aanmaken/hosten. Dit zullen wij vooraf voor je moeten instellen, neem daarom ruim van tevoren (minimaal één week) contact met ons op. Wij nemen vervolgens graag de mogelijkheden met je door.

Alle zalen zijn te vormen naar jouw eigen wensen. Laat vooral aan ons weten welke wensen je hebt, wij kijken graag samen met je naar welke opstelling en ruimte het beste bij jouw wensen past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook beschikt de Eenhoorn over een ruimte voor de opslag van spullen die nodig zijn voor een komende training. Laat het ons wel even vooraf weten, vooral als het groot of veel is. Dan zorgen wij ervoor dat jouw spullen in de juiste zaal staan voorafgaande aan je bijeenkomst.

Hoe het werkt? Per (vergader)arrangement hebben wij in samenwerking met Groenbalans de CO2-uitstoot berekend.

Voor een kleine bijdrage kun je de uitstoot van jouw bijeenkomst vrijwillig compenseren door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject ‘Run of the River’ Karanata in India. Bij de Eenhoorn vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een betere en schonere wereld.