Trainingslocatie Amersfoort

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is, mede door de perfecte bereikbaarheid, een uitstekende locatie voor het geven van uw cursus of training. U zoekt een comfortabele ruimte voorzien van alle faciliteiten? Moderne techniek mét technische ondersteuning? Waar u uw cursusmateriaal veilig op kunt slaan en in groepjes even uit elkaar kunt gaan? Dan is de Eenhoorn dé trainingslocatie die u zoekt!

  • Uitstekend bereikbaar met OV & auto

  • Met 25 zalen altijd een passende trainingsruimte

  • Hartverwarmende gastvrijheid & een lunchbuffet to love!

duurzaam vergaderen

Workshop

Op zoek naar een grote of kleine ruimte om een workshop te organiseren? Met 25 zalen heeft Eenhoorn Meeting Center Amersfoort altijd een geschikte ruimte voor elk type workshop. Met onze ligging tegenover het Station reizen uw deelnemers ook nog eens makkelijk aan.

Marktonderzoek

Gelegen in het midden van Nederland en met alle benodigdheden voor het organiseren van een marktonderzoek. Uitmuntende service, professionele catering, verschillende ruimtes en een centrale ligging maken de Eenhoorn de ideale locatie voor uw marktonderzoek.

Cursus

Met 25 zalen is er altijd een passende ruimte voor uw cursus. Een goede trainingslocatie heeft uiteraard een zaal die is uitgerust met een flipover, whiteboard én geteste stiften. Een kabeltje vergeten? Geen zorgen wij hebben de meest voorkomende kabels in huis!

Lieke Brons congres specialist

Mag ik u rondleiden in ons trainingscentrum?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat u de veelzijdigheid en unieke sfeer van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort & STUDIO33 pas écht merkt wanneer u er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we u vrijblijvend over de mogelijkheden binnen ons trainingscentrum en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor uw training.

Lieke Brons

Manager Reserveringen & Sales

Arrangementen voor uw training

Met het arrangement ACHTUUR genieten u en uw gasten onder andere van een goede start, water & bites, een lunch to love en een spicy break. Liever TWEE-, VIER-, TWAALF- of zelfs VIERENTWINTIGUUR genieten van de all-in mogelijkheden? Ook dat is mogelijk! Heeft u andere wensen? We maken graag samen met u een programma op maat, zodat uw training, cursus of marktonderzoek volledig naar uw wensen is ingericht. Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met u mee.

Good start
Een goed begin van de dag met koffie, thee én zoete starter

Coffee & tea moments
Koffie- en theemomenten, zo vaak als uw gast dat wilt

Water & bites
Original water en zoete snacks, tijdens de hele bijeenkomst

Lunch to love
Een lunchbuffet om van te houden, open voor uw gasten

3PM drink
Een verfrissend drankje, perfect voor de middag

3PM spicy break
Een hartige oppepper voor de late middag: bouillons met pit

5-o’clock Dutch delight
Een oer-Hollandse break: kaas, worst en warme snacks

Training ervaringen in de Eenhoorn

Onze klanten waren op zoek naar een goed bereikbare cursuslocatie waar alles uit handen wordt genomen in het faciliteren van grote en kleine bijeenkomsten. Zodat u de succesvolle organisator kunt zijn!

“Samenwerking met De Eenhoorn heb ik als erg prettig ervaren. Het team is behulpzaam, adequaat en niets is teveel. Studio33 is een prachtige zaal waar wij ons plenaire programma hebben gehouden. Catering was goed en alles verliep volgens aangegeven planning. Kortom deze locatie is een aanrader!”

Maaike Witjes, More than Events
“Fijne centrale locatie met genoeg parkeerruimte. Maar nog veel belangrijker: Super team waar je top mee kan samenwerken. Denken met je mee, houden zich aan de afspraken en hebben een persoonlijke benadering. Aanrader! Zaal zag er netjes uit, eten was lekker.”
S. Hazgui, Ingrado

“Als organisatie zijn wij halverwege het hele proces erin gerold wat het denk ik voor de locatie niet makkelijk maakt. Ondanks dat, een erg fijne samenwerking gehad”.

Margreet van Roest, V&VN & Organiseren

“Vanaf het eerste contact moment werd er goed geluisterd en meegedacht naar onze wensen. Wij hebben zowel STUDIO33 als de Foyer gebruikt”.

Anouchka de Ridder, Youke

“Uitermate vriendelijk, flexibel, behulpzaam, mooie zalen, goed verzorgd, lekker eten, meedenken, goede bereikbaarheid, gastvrij, snel, vertrouwd. Kortom: zeer tevreden!”

EDSN

“Wij houden al een aantal jaar onze studiedagen hier. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers! De Eenhoorn is een fijne partner om mee samen te werken”.

MBO Taalacademie

“Als er nog iets geregeld moest worden stond er gelijk iemand klaar. Het is zo fijn om de studiedag bij jullie te organiseren als iedere keer alles zo goed is voorbereid”.

ITTA UvA BV

“Wij hebben een succesvolle conferentiedag achter de de rug. Het boekingsproces is op een heel klantvriendelijke, flexibele manier afgehandeld en de ontvangst was hartelijk.”

Stichting FOM

“Wat hebben jullie weer goed jullie best gedaan bij het diner. Lekkere hapjes en leuk opgediend in de aluminium schaaltjes; heel grappig.”

Boerhaave nascholing

“We hebben eigenlijk alleen maar positieve feedback gekregen op de manier waarop jullie alles hadden georganiseerd en ook de communicatie liep op rolletjes. Super!”

Teamwork
zaalopstellingen congrescentrum

Capaciteiten

Onze trainingslocatie in Amersfoort heeft 32 zaaloplossingen met verschillende capaciteiten. Geschikt als trainingslocatie tot 350 deelnemers of voor een cursus met een kleine groep. Alle zalen hebben maximaal daglicht, klimaatbeheersing en zijn uitgerust met zeer comfortabele stoelen. Een flipover en beamer of LCD scherm is ook altijd aanwezig. Onmisbare ingrediënten voor uw training.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Meestgestelde vragen

Eenhoorn Amersfoort ligt midden in het land in de provincie Utrecht op de kruising van de A28 en A1. Centraler in Nederland kan bijna niet. Met de auto zijn wij dan ook goed bereikbaar. Kijk vooral op onze pagina voor alle parkeerinformatie. Daarnaast ligt onze locatie recht tegenover het centraal station van Amersfoort. Wij kunnen het u van harte aanraden om met het openbaar vervoer (OV) te komen.

Eenhoorn Amersfoort is een full service locatie, onze zalen zijn altijd voorzien van diverse faciliteiten. Onze zalen beschikken over tafels en ergonomische vergaderstoelen, flipover, beamer of LCD scherm, notitieboekjes en potloden. Om u op weg te helpen tijdens uw bijeenkomst vindt u ook een meetingkit met daarin o.a. stiften, post-its en plakband.

Ja, het is mogelijk om bijeenkomsten te livestreamen vanuit onze locatie. Wij beschikken over diverse mogelijkheden voor hybride en online evenementen. Samen met onze AV partners hebben wij diverse (hybride) livestream pakketten samengesteld zodat we voor elke bijeenkomst de gepaste oplossing hebben.

Voor kleine en middel grote bijeenkomsten beschikken wij over Logitec MeetUp camera’s, welke eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan een laptop voor online vergaderingen via Zoom, Skype of Microsoft Teams.

Voor grotere congressen of evenementen kunt u het beste terecht in STUDIO33. Deze zaal is in de basis al voorzien van vele technische voorzieningen zoals een podium, licht, geluid en een beamer. Voor een livestream of hybride evenement kunnen wij dat uitbreiden met camera’s en eventueel een complete regie. Dit doen wij in samenwerking met onze AV partner. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren en beschikken altijd over up-to-date en moderne faciliteiten. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij zijn een congreslocatie en zijn in principe alle dagen van de week geopend van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Onze openingstijden hangen dus af van onze opdrachtgevers en de bijeenkomsten die wij faciliteren. Wilt u ons spreken, dan kunt u ons het beste bellen of mailen op werkdagen. Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur zijn wij in ieder geval altijd telefonisch bereikbaar op 033 – 467 37 30.

Wij zijn een full-service locatie met een eigen keukenteam en verzorgen bijeenkomsten daarom inclusief catering. Het is dan ook niet toegestaan eigen catering mee te nemen.