Reviews

img_6109-300x199TEVREDENHEID VAN ONZE GASTEN

Ons succes hangt af van de tevredenheid van onze gasten. Daarom vragen we onze gasten hun ervaringen met ons te delen. Zo kunnen we het de volgende keer nóg beter doen! Onderstaand kunt u reviews lezen van gasten die u voor zijn gegaan. Wilt u uw mening geven over uw ervaringen met Eenhoorn Amersfoort? Neem dan contact met ons op.

 


 

Stichting FOM


Datum: 1 november 2016


“Wij hebben een succesvolle conferentiedag achter de de rug. De locatie hebben wij als zeer plezierig ervaren. Het is sowieso fijn dat het zo dicht bij het station is. De ontvangst was hartelijk, er stond heerlijk thee en koffie klaar voor de organisatie. De zaal stond al in de juiste opstelling, de dame van de techniek was al aanwezig. Voor de deelnemers waren er heel lekkere koeken klaargezet, de start kon niet beter zijn. De lunch was heel uitgebreid, fijn dat er warme soep bij was. Gastheer Marco is zeer attent en heel betrokken, ik vond het plezierig samenwerken met hem. Het boekingsproces en de aanloop naar de conferentie zijn op een heel klantvriendelijke en snelle en vooral flexibele manier afgehandeld door Jill Meijer en Nikki Roeles. Kortom: ik ben zeer tevreden met de geleverde diensten!”


 

Boerhaave Nascholing (Deelnemer Leonard Schoneveld)


Datum: 17 februari 2016


“Wat hebben jullie weer goed jullie best gedaan bij het diner. Lekkere hapjes en leuk opgediend in de aluminium schaaltjes; heel grappig.”


 

teamwork


Datum: 3 juni 2015


“Graag willen wij jou en al je collega’s die vrijdag zo hard voor ons hebben gewerkt, van harte bedanken voor een bijzonder goed congres. We hebben eigenlijk alleen maar positieve feedback gekregen op de manier waarop jullie alles hadden georganiseerd en ook de communicatie tussen jullie mensen en ons liep op rolletjes. Super. Voor ons gevoel was dit – zeker organisatorisch – het beste congres dat we bij jullie hebben gehad”.