Vergaderlocatie Amersfoort

Vergaderlocatie Amersfoort. Wij hebben in het midden van Nederland drie zeer mooie vergaderlocaties voor u. Drie vergaderlocaties die ieder een andere sfeer bieden. Van het voormalige kuuroord Berghotel Amersfoort tot onze zakelijke, nette vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort naast het Centraal Station tot aan onze historische partnerlocatie Mariënhof. Wat voor locatie u ook zoekt, in Amersfoort kunnen wij dit aan u bieden.

Vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort

EENHOORN AMERSFOORT

Vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort is een zeer zakelijk en modern ingedeelde locatie om uw bijeenkomst in te houden. Met een volledig nieuw restaurant met open keuken kunnen wij volledig aan uw cateringwensen voldoen. Voor elk soort bijeenkomst zijn de juiste faciliteiten aanwezig om uw bijeenkomst tot een succes te leiden. Vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort is ook uitstekend bereikbaar met een eigen parkeergarage en , welgeteld, 84 stappen verwijderd van Amersfoort Centraal station. Elk soort bijeenkomst of vergadering is bij ons welkom, laat u ontzorgen door goed ingewerkt personeel en ervaar de beleving van vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort!

Berghotel, Vergaderlocaties Amersfoort

BERGHOTEL AMERSFOORT

Uw vergadering, bijeenkomst of feest combineren met een heerlijke hotelovernachting? Dat kan bij Berghotel Amersfoort! Een voormalig kuuroord aan de rand van het Utrechts Heuvelrug. Een ideale locatie om helemaal tot rust te komen. Wij hebben speciale arrangementen om hotelovernachtingen te combineren met vergaderingen en andere bijeenkomsten. Daarnaast hebben wij ook genoeg ideeën voor leuke, ontspannende breaks om de spanning of stress tijdens een bijeenkomst te breken. Het hotel is ingespeeld op de huidige moderne wereld, met behoud van haar nostalgische uitstraling. Houd uw bruiloft of feest in onze prachtige tuin of kom lekker overnachten en geniet in de bosrijke omgeving van het Berghotel Amersfoort!

Mariënhof Amersfoort, Vergaderlocaties Amersfoort

MARIËNHOF AMERSFOORT

Naast het Berghotel en de Eenhoorn is er ook nog onze partnerlocatie het Mariënhof Amersfoort. Een voormalig klooster uit de late middeleeuwen. Een evenementenlocatie met een verhaal. Een zeer authentieke locatie die uw bijeenkomst of evenement speciaal maakt. Wij ontvangen u graag voor alle soorten bijeenkomsten, van nieuwjaarsrecepties tot bruiloften, van vergaderingen tot congressen, u kunt bij terecht bij vergaderlocatie Mariënhof Amersfoort! Wat voor vergaderlocatie, evenementenlocatie of hotel u ook zoekt, wij hebben de ideale locatie voor u. maak een afspraak met een van onze locatiespecialisten voor een rondleiding door deze speciale locaties.