Vergaderlocatie Amersfoort

De vergaderlocatie in Amersfoort met het Centraal Station Amersfoort op slechts 1 minuut loopafstand. Een ruim parkeerdek voor de deur én misschien wel het allerbelangrijkste: hartverwarmende hospitality van het hoogste niveau. Dat is Eenhoorn Meeting Center, dé vergaderlocatie in het midden van het land.

De vergaderlocatie in Amersfoort met het Centraal Station Amersfoort op slechts 1 minuut loopafstand. Een ruim parkeerdek voor de deur én misschien wel het allerbelangrijkste: hartverwarmende hospitality van het hoogste niveau. Dat is Eenhoorn Meeting Center, dé vergaderlocatie in het midden van het land.

  • Één contactpersoon waarmee je snel en efficiënt schakelt
  • Van alle gemakken voorzien en 25 flexibele en multifunctionele (sub)zalen
  • Klimaatneutraal en duurzaam vergaderen, Green Key Goud gecertificeerd

Heb je geen toegang tot een externe vergaderlocatie om
(last minute) vergaderingen te organiseren?

Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort hebben we dé plek waar iedere vergadering tot zijn recht komt. Een centrale locatie, uitgerust met alle moderne faciliteiten die je nodig hebt.

Jij richt je op de inhoud, wij verzorgen de setting. Van flexibele ruimtes tot de beste en meest moderne vergadermiddelen, jouw vergadering verdient het beste.

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort, jouw betrouwbare partner voor elke vergadering. Wij staan klaar, ongeacht de grootte of complexiteit van jouw bijeenkomst.

Met flexibele vergaderruimtes, de nieuwste technologieën en een servicegericht team wordt jouw planning eenvoudiger dan ooit. Jij hebt de inhoud, wij hebben de ruimte.

Wij garanderen moderne, goed uitgeruste vergaderruimtes, elke keer weer.

Jij plant met vertrouwen, wetende dat je een toplocatie krijgt die indruk maakt. Geen ouderwetse verrassingen, maar strakke, inspirerende zalen met de technologie van vandaag.

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort ligt strategisch in het hart van Nederland, ideaal voor iedere vergaderorganisator. Of je deelnemers nu vanuit het noorden, zuiden, oosten of westen komen, onze locatie is voor iedereen gemakkelijk te bereiken.

Bespaar jezelf en je deelnemers de reisstress en kies voor ons centraal gelegen vergadercentrum.

Wij begrijpen hoe cruciaal elke vergadering is. Bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort nemen we die zorgen uit handen. Ons ervaren team staat klaar om elk detail te finetunen, zodat jij je kunt richten op de inhoud.

Van de modernste technologie tot catering op maat, we hebben alles in huis om je vergadering naadloos te laten verlopen. Laat de logistiek aan ons over en geniet van een zorgeloze organisatie.

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en consistente service. Elke keer dat je met ons samenwerkt, ontmoet je vertrouwde gezichten die jouw vergaderbehoeften door en door kennen.

Van het eerste contact tot de afronding van je bijeenkomst, ons toegewijde team staat voor je klaar. Vergaderen wordt niet alleen efficiënt, maar ook plezierig. Ervaar het verschil van een locatie die écht met je meedenkt.

Lieke Brons

Manager Reserveringen & Sales

Wil jij een rondleiding door een vergaderruimte?

Een rondleiding door een geschikte vergaderruimte behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Wij leiden je graag rond in ons vergadercentrum. Wij geloven dat je niet iedere keer opnieuw op zoek hoeft te gaan naar een professionele locatie-partner die altijd ruimte voor jou heeft. Het is tenslotte al sinds 1982 ons werk om met onze multifunctionele vergaderzalen altijd de geschikte ruimte te bieden.

Wij begrijpen als geen ander dat je (last minute) vergaderingen moet boeken en je verantwoordelijk voelt voor een succesvol verloop. Ons team doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je het verder faciliteren van een brainstorm, algemene ledenvergadering of seminar aan ons kunt toevertrouwen.

Kortom, ben jij op zoek naar een locatie-partner met alle mogelijkheden ‘onder één dak’? Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is hét complete en perfect bereikbare vergadercentrum, altijd met betrouwbare service.

8,8

Gemiddelde review score

3500

Bijeenkomsten per jaar

1982

40 jaar event expertise

In 3 stappen jouw vergadering organiseren in Amersfoort

1. Vraag een offerte aan

Of een plan een vrijblijvende rondleiding, en deel met ons wat belangrijk is om jouw vergadering te laten slagen.

2. Ontvang een voorstel op maat

Onze meeting experts brengen razendsnel de beschikbaarheid, prijs en mogelijkheden voor jouw vergadering in kaart.

3. Ervaar een succesvolle vergadering

Ervaar een succesvolle vergadering, tevreden opdrachtgever en/of lovende recensies van deelnemers.

Hoe ervaren klanten onze vergaderzalen in Amersfoort?

Eerdere klanten hebben onze vergaderzalen in Amersfoort als uitmuntend ervaren. De persoonlijke aandacht en optimale ondersteuning zorgen ervoor dat jij de meest effectieve vergadering boeker kunt zijn.

“Fijne centrale locatie met genoeg parkeerruimte. Maar nog veel belangrijker: Super team waar je top mee kan samenwerken. Denken met je mee, houden zich aan de afspraken en hebben een persoonlijke benadering. Aanrader!”

S. Hazgui, Ingrado

“Uitermate vriendelijk, flexibel, behulpzaam, mooie zalen, goed verzorgd, lekker eten, meedenken, goede bereikbaarheid, gastvrij, snel, vertrouwd. Kortom: zeer tevreden!”

EDSN

Vergaderen in Amersfoort: kies een van onze vergaderarrangementen

Wanneer je kiest om te vergaderen in Amersfoort, kun je kiezen voor een van onze vergaderarrangementen. Met het arrangement ACHTUUR genieten jij en jouw gasten onder andere van een goede start, water & bites, een lunch to love en een spicy break.

Liever TWEE-, VIER-, TWAALF- of zelfs VIERENTWINTIGUUR genieten van de all-in mogelijkheden? Ook dat is mogelijk! Heb je andere wensen? We maken graag samen met jou een programma op maat, zodat je vergadering, brainstorm of seminar volledig naar jouw wensen is ingericht. Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee.

Good start
Een goed begin van de dag met koffie, thee én zoete starter

Coffee & tea moments
Koffie- en theemomenten, zo vaak als uw gast dat wilt

Water & bites
Original water en zoete snacks, tijdens de hele bijeenkomst

Lunch to love
Een lunchbuffet om van te houden, open voor uw gasten

3PM drink
Een verfrissend drankje, perfect voor de middag

3PM spicy break
Een hartige oppepper voor de late middag: bouillons met pit

5-o’clock Dutch delight
Een oer-Hollandse break: kaas, worst en warme snacks

Deze Amersfoortse vergaderlocatie is perfect bereikbaar in het midden van Nederland

Wanneer je jouw vergadering wilt organiseren in Amersfoort, is de Eenhoorn een uitstekende vergaderlocatie voor jouw bijeenkomst. Gelegen in het midden van het land, nabij Utrecht, tegenover het centraal station van Amersfoort en met eigen parkeergelegenheid. Fijner aanreizen kan niet!

Kom je met de auto? Vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht of Zwolle (A1 en A28) is er een uitstekende verbinding naar Amersfoort. Wij hebben maar liefst 114 parkeerplekken, waarvan 8 parkeerplekken met een elektrisch oplaadpunt. Als je Barchman Wuytierslaan 2 invult op je navigatie kom je automatisch terecht bij onze parkeerplaats.

Ons parkeerterrein is cashless, je rijdt op kenteken binnen en betaalt bij de uitrit met je pinpas of telefoon.

Het tarief voor het parkeren bij Eenhoorn Amersfoort is €1,- per 25 minuten. Het maximale dagtarief is €15,-.

Kwitantie
Vanwege onze duurzaamheidsdoelstellingen hebben wij voor een volledig papierloos parkeersysteem gekozen. Mocht je toch een kwitantie wensen, dan kun je mailen naar receptie.eenhoorn@eenhoornamersfoort.nl, vermeld jouw kenteken en de datum waarop je geparkeerd heeft. Wij sturen je de kwitantie dan per mail toe.

Alternatieve parkeerplaatsen
Mocht er geen plaats meer zijn op ons parkeerterrein, dan kun je parkeren bij:

  • P+R  Barchman Wuytierslaan (3818 LE) deze is gelegen naast het station op +/- 250 meter vanaf De Eenhoorn.
  • Parkeergarage Asch van Wijck (3811 LP) deze is gelegen op +/- 600 meter vanaf De Eenhoorn.

Station Amersfoort CS bevindt zich op slechts 84 voetstappen van de Eenhoorn. Dit maakt ons dé ideale locatie om met het openbaar vervoer te komen! Bekijk hier de looproute vanaf Amersfoort CS.

Ervaar een succesvolle vergadering!

Wordt dé effectieve boeker van vergaderingen

Algemene ledenvergadering: Verantwoordelijk voor het organiseren van een ALV? Met 25 verschillende vergaderruimtes heeft Eenhoorn altijd een geschikte zaal. Onze zalen zijn van alle gemakken voorzien zodat je aandacht naar jouw leden kan gaan.

Brainstorm: Bij de Eenhoorn hoef je je alleen bezig te houden met de inhoud van jouw brainstorm. Wij zorgen voor een gastvrij ontvangst, de techniek en catering. Alles wat je van een vergaderlocatie mag verwachten.

Seminar: Kennis delen met een kleine of grote groep? Bij onze goed bereikbare locatie midden in Nederland kun je terecht voor seminars tot wel 350 gasten. Er is altijd een vergaderruimte die perfect bij jouw bijeenkomst past.

Eenhoorn Amersfoort ligt midden in het land in de provincie Utrecht op de kruising van de A28 en A1. Centraler in Nederland kan bijna niet. Met de auto zijn wij dan ook goed bereikbaar.

Kijk vooral op onze pagina voor alle parkeerinformatie. Daarnaast ligt onze locatie recht tegenover het centraal station van Amersfoort. Wij kunnen het je van harte aanraden om met het openbaar vervoer (OV) te komen.

Mocht je bijvoorbeeld in aanloop naar de bijeenkomst toch meer zalen of grotere zalen nodig hebben dan in eerste instantie gedacht, dan denkt jouw vaste contactpersoon graag met je mee over een passende oplossing.

We kunnen op voorhand niets beloven, neem vooral contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor je kunnen doen!

Naast onze moderne AV-middelen op locatie faciliteren wij ook online vergaderingen en andere bijeenkomsten. Daarvoor hebben wij diverse techniek in huis, zoals verschillende Logitec MeetUp camera’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wanneer je een online vergadering wilt hosten via Skype of Teams is het belangrijk dat je zelf in het bezit bent van een account. Voor Skype en Teams faciliteren wij alleen de hardware, zoals bijvoorbeeld de zaal, camera en het geluid. Je dient zelf de online meeting aan te maken.

Via Zoom kunnen wij wel een online meeting voor je aanmaken/hosten. Dit zullen wij vooraf voor je moeten instellen, neem daarom ruim van tevoren (minimaal één week) contact met ons op. Wij nemen vervolgens graag de mogelijkheden met je door.

Alle zalen zijn te vormen naar jouw eigen wensen. Laat vooral aan ons weten welke wensen je hebt, wij kijken graag samen met je naar welke opstelling en ruimte het beste bij jouw wensen past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook beschikt de Eenhoorn over een ruimte voor de opslag van spullen die nodig zijn voor een komende vergadering. Laat het ons wel even vooraf weten, vooral als het groot of veel is. Dan zorgen wij ervoor dat jouw spullen in de juiste zaal staan voorafgaande aan je bijeenkomst.

Hoe het werkt? Per (vergader)arrangement hebben wij in samenwerking met Groenbalans de CO2-uitstoot berekend.

Voor een kleine bijdrage kun je de uitstoot van jouw bijeenkomst vrijwillig compenseren door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject ‘Run of the River’ Karanata in India. Bij de Eenhoorn vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een betere en schonere wereld.