Congreslocatie Amersfoort

Amersfoort is de perfecte stad als congreslocatie. Met de locatie van de Eenhoorn tegenover station Amersfoort zijn wij uitstekend bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Het team van Eenhoorn Meeting Center heeft al 40 jaar ervaring als locatie voor uw congres, event of symposium.

Eenhoorn Amersfoort heeft een aantal specifieke congres en event services en behoort daarom tot één van de meest multifunctionele congres- en evenementenlocaties van Nederland. Wilt u bijvoorbeeld uw deelnemers laten registreren? Of een hostess om uw gasten te verwelkomen? Alles kan. Wij regelen het graag voor u. Met een sfeervolle foyer, STUDIO33, een groot aanbod aan subzalen én smaakvolle catering maken wij van uw event een bijzondere beleving.

STUDIO33 Symposium Amersfoort

Evenementenlocatie Amersfoort

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is, mede door de perfecte bereikbaarheid, een uitstekende locatie voor uw event. U zoekt een unieke eventzaal voorzien van alle faciliteiten zoals een podium en projectiewand? Professioneel geluid mét technische ondersteuning? De Eenhoorn biedt u graag een totaaloplossing en maakt van uw event een bijzondere beleving. STUDIO33 is de locatie voor uw personeelsfeest, netwerkevent of dinnershow.

Eenhoorn Amersfoort heeft een aantal specifieke services en behoort daarom tot één van de meest multifunctionele evenementenlocaties van Amersfoort. Wilt u bijvoorbeeld een hostess om uw gasten te verwelkomen? Een dansvloer met dj? Verrassende amuses of een smaakvol vijfgangendiner? We denken met u mee of bedenken het voor u. U zegt het maar, wij regelen het.

Congres & Event Services

Moderne techniek

De modernste beeld- en geluidtechniek en professionele technische ondersteuning staan tot uw beschikking

Deelnemersregistratie

Wilt u een hostess om uw gasten te verwelkomen en registreren? Alles kan en wij nemen het graag voor u uit handen

Ondersteuning

Onze professionele technische dienst ondersteunt u graag bij het gebruik van audiovisuele middelen

Thema

Bij STUDIO33 kunnen wij het podium omtoveren naar elk willekeurig thema! Zo kunt u zich echt onderscheiden van de rest

Meeting Experts

Hulp nodig rondom uw congres of event? Onze Meeting Experts denken graag mee bij de organisatie van uw bijeenkomst

Ruime foyer

Onze locatie beschikt over een lichte en ruime foyer die dienst kan doen als de perfecte receptie- of ontvangstruimte

Dinnershow in Amersfoort

Uw dinnershow, in het hart van Amersfoort én in dat van uw gasten. Neem uw gasten mee in de wereld van STUDIO33 en geef ze de ervaring van het onverwachte. Laat ze proeven van het goede leven: zang, dans, prachtig gedekte tafels en culinaireverrassingen. STUDIO33 maakt uw dinnershow een spraakmakend en smaakmakend moment, hier in het hart van Amersfoort.

Ook onze techniek is een wereld op zich. Of eigenlijk, mét onze techniek creëert ons technisch team de wereld die u voor ogen hebt. Bewegend licht in alle denkbare kleuren, geluidsinstallatie van de hoogste kwaliteit, een groots projectiedoek en – natuurlijk – een podium waar elke act de ruimte en aandacht krijgt die het verdient. Vertel ons uw wensen en ideeën, wij brengen ze tot leven.

STUDIO33 Dinnershow
Menu