Catering in Amersfoort

Smakelijk, verrassend en gezond. Ons keukenteam maakt van elk gerecht een beleving. Van ontbijt tot diner en alles daar tussen; het assortiment aan eten en drinken is uitgebreid en de mogelijkheden zijn eindeloos. Niet voor niets waarderen onze gasten de lunch gemiddeld met een 8.7!

Tijdens uw vergadering of training verzorgen wij uw catering op maat. Genieten van ons uitgebreide ontbijt of lunchbuffet? Een broodjeslunch in de zaal, zodat u uw tijd efficiënt kunt benutten? Of wilt u uw bijeenkomst afsluiten met een smaakvol 3-gangen diner in ons restaurant? Alles kan en ons keukenteam maakt van elk gerecht een culinaire beleving. Bekijk al onze all-in vergaderarrangementen.

Lunchbuffet trainingen
Eenhoorn Lunch Salade

Lunchmogelijkheden

Kom genieten van ons lunchbuffet. Met een uitgebreid assortiment aan broden, beleg, salades, warme items en dessert is er voor ieder wat wils! Wilt u liever een broodjeslunch in uw zaal geserveerd hebben? Informeer naar de mogelijkheden.

Op onze tweede etage vind u het moderne restaurant waar we een gevarieerd lunchbuffet serveren. De keukenbrigade werkt vol passie aan een culinaire beleving tijdens uw bijeenkomst. De dagverse, lokale ingrediënten die het keukenteam gebruikt zullen zeker bij u en uw gasten in de smaak vallen.

Heeft u allergieën of dieetwensen? Wij spelen er graag op in.

Borrel en diner

Uw bijeenkomst op informele wijze onder het genot van een hapje en drankje afsluiten? Geniet dan van één van onze borrelarrangementen. Van nootjes en bittergarnituur tot culinaire verrassingen zoals gamba’s en zalmtartaar; ons assortiment is uitgebreid en uiteraard behoort een voorstel op maat ook tot onze mogelijkheden.

Liever uw dag afsluiten met een informeel diner? Of uw avondbijeenkomst starten met een heerlijke dagschotel? Ons keukenteam stelt graag een passend menu aan u voor.

Eenhoorn Borrel
Menu