Team Eenhoorn

Al 40 jaar stellen zij alles in het werk om uw bijeenkomst tot een succes te maken: het team van de Eenhoorn. Met hun hartverwarmende hospitality geven zij u en uw gasten keer op keer een hartelijk welkom. Service met een glimlach, oprechte aandacht en Amersfoortse gezelligheid, dat vindt u bij de Eenhoorn in Amersfoort.

We doen er alles aan om uw bijeenkomst tot een succes te maken en uw verwachtingen te overtreffen. Het warme welkom, de persoonlijke zorg en de aandacht voor details zijn de beste garantie voor een blijvende herinnering. State-of-the-heart-hospitality noemen we het ook wel. De medewerkers van Eenhoorn Meeting Center maken het verschil. Zij kennen geen ‘nee’ en denken graag met u mee.

Interesse in een leuke werk- of stageplek? Bekijk eens onze vacatures!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Green Key

Op een duurzame wijze maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om op een zorgvuldige manier om te gaan met de wereld waarin we leven. Om te laten zien dat wij voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben wij een verklaring opgesteld met onze getroffen maatregelen.

Best Workplaces 2020

Onze organisatie heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan Great Place to Work en staat direct in de Top 10 Best Large Workplaces! In het onderzoek scoren we hoog op de onderlinge verbondenheid en plezier. In de analyse van de organisatiecultuur laten we qua werkgeversbeleid hoge scores zien, passend bij onze ambitie. Volgens Great Place to Work is onze gastvrijheid terug te zien in alle facetten van de organisatie.

Toon Hermans Huis

Het Toon Hermans Huis Amersfoort is er voor iedereen die met kanker te maken heeft. Voor jong en oud, vrienden en familie. Als sleutelhouder van het Toon Hermans Huis helpen wij mee aan het bieden van een plek waar mensen terecht kunnen voor (na)zorg en ondersteuning bij deze ziekte.

Ronald McDonald Kinderfonds

Sinds 2013 is Eenhoorn Meeting Center Amersfoort trotse partner van het Ronald McDonald Kinderfonds en zetten medewerkers zich actief in om acties te organiseren met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zo zijn er o.a. bij onze receptie gehaakte producten te koop welke onze collega’s Franciëne & Wendy belangeloos maken ten behoeve van het Kinderfonds.

Mens & Maatschappij

We willen groei en ontwikkeling stimuleren bij mensen waar onze business mee in aanraking komt. Waar het kan nemen wij mensen aan komende uit een UWV-traject om ook hen een veilige en vertrouwde werkplek te bieden. Daarnaast besteden wij werk uit aan mensen met een arbeidshandicap. Zo hebben wij bijvoorbeeld recentelijk 500 stoelen laten herstofferen door medewerkers van een Social Enterprise (ofwel een sociale onderneming).

Dopper Wave

Wij hebben ons aangesloten bij de Dopper Wave en verbannen wegwerpwaterflessen uit onze organisatie. Onze collega’s en bezoekers moedigen we aan om kraanwater te drinken en herinneren iedereen eraan om altijd een herbruikbare waterfles mee te nemen.

Interface

Interface was de eerste wereldwijde vloerenfabrikant die ervoor zorgde dat zijn producten wereldwijd CO2-neutraal zijn. Ze berekenen zelfs de bijdrage die een aankoop levert aan de aanpak van het broeikaseffect.

Interface heeft de missie om de grootste uitdaging waar de mens ooit voor heeft gestaan te overwinnen en de opwarming van de aarde tegen te gaan. Het is niet langer voldoende om de schade die we aanrichten als mens te beperken. We moeten het zien terug te draaien. Interface wil onze planeet herstellen en een positieve impact achterlaten.

Bekijk hier onze impact via Interface’s Carbon Neutral Floors-programma

Jinc

De Eenhoorn is trotse partner van JINC. JINC gelooft dat Ieder kind talent heeft. Daarom strijdt JINC samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt.

Wij werken actief samen met JINC door deel te nemen aan diverse projecten zoals bliksemstages om jongeren kennis te laten maken met onze branche en door het geven van sollicitatietrainingen om jongeren klaar te stomen voor hun toekomst.

samenwerking Jinc Eenhoorn congrescentrum Amersfoort

Groenbalans – Klimaatneutraal Vergaderen

Hoe het werkt? Per (vergader)arrangement hebben wij in samenwerking met Groenbalans de CO2-uitstoot berekend. Voor een kleine bijdrage kunt u de uitstoot van uw bijeenkomst vrijwillig compenseren door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject ‘Run of the River’ Karanata in India. Bij Onemeeting.com vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een betere en schonere wereld.

Uw bijeenkomst in 5 stappen klimaatneutraal

1. Elke vergadering veroorzaakt CO2-uitstoot
2. Tijdens uw aanvraag geeft u aan graag een klimaatneutrale bijeenkomst te willen organiseren
3. Per arrangement betaalt u hiervoor een kleine bijdrage
4. Deze bijdrage wordt door Onemeeting.com volledig geïnvesteerd in een duurzaam energieproject, die de CO2-uitstoot van uw arrangement volledig compenseert
5. Uw bijeenkomst is 100% klimaatneutraal!

Vacatures

banqueting vacature

Servicemedewerker Banqueting 0-uren

Vacatures

Nieuws

Green Key duurzaam vergaderen Amersfoort

Green Key certificaat 2022

congres Amersfoort

Verheugen op fysieke bijeenkomsten

offerte aanvragen

Het geheim van positiviteit

STUDIO33 Symposium Amersfoort

7 tips om een succesvol evenement te organiseren

sfeerfoto lounge

Back to the Office, maar hoe?

Nieuws

Nieuws! Alles over Wendy!

Menu