Vergaderlocatie Amersfoort

Vergaderen en trainen in het midden van het land. Met het Centraal Station Amersfoort op slechts 1 minuut loopafstand. Een ruim parkeerdek voor de deur én misschien wel het allerbelangrijkste: hartverwarmende hospitality van het hoogste niveau. Dat is Eenhoorn Meeting Center, dé vergaderlocatie van Amersfoort.

Met ruim 40 jaar ervaring als vergaderlocatie brengt ons team zakelijk Nederland samen in Amersfoort. Met onze passie en ervaring doen wij er alles aan om uw vergadering of training tot een succes te maken en natuurlijk uw verwachtingen te overtreffen. Het warme welkom, de persoonlijke zorg en de aandacht voor details zijn bij Eenhoorn Amersfoort de beste garantie voor een blijvende herinnering.

vergaderzaal Amersfoort
Vergaderlocatie Cabaret opstelling

Trainingslocatie Amersfoort

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is, mede door de perfecte bereikbaarheid, een uitstekende locatie voor het geven van uw training. U zoekt een comfortabele zaal voorzien van alle faciliteiten? Moderne techniek mét technische ondersteuning? Waar u uw cursusmateriaal veilig op kunt slaan en in subgroepjes even uit elkaar kunt gaan?

Niet één zaal, maar met 32 zaaloplossingen is er altijd een passende ruimte voor uw training. Een goede trainingslocatie heeft uiteraard een zaal die is uitgerust met een flipover, whiteboard én geteste stiften en dankzij onze All-Cables-Available-Service hoeft u zich tijdens het trainen geen zorgen te maken over een vergeten oplader of andere kabel.

Meeting Services

Led schermen

Touchscreens in elke zaal tot 50 personen. Swipe door uw PowerPoint en mail direct notities naar alle deelnemers

Hybride meeting

2 videocall zalen, de geïntegreerde speaker zorgt ervoor dat uw vergaderingen net zo goed klinken als ze eruit zien

Climate control

Alle ruimtes beschikken over climate control om ervoor te zorgen dat de juiste temperatuur altijd instelbaar is

Ondersteuning

Onze professionele technische dienst ondersteunt u graag bij het gebruik van audiovisuele middelen

Meeting Experts

Hulp nodig rondom uw meeting? Onze Meeting Experts denken graag mee bij de organisatie van uw bijeenkomst

All-cables-available

Kabel of oplader vergeten? Geen probleem, wij hebben voor uw de meest voorkomende kabels op voorraad

Capaciteiten

Groot of klein gezelschap? Ons congrescentrum heeft 32 zaaloplossingen met verschillende capaciteiten tot 320 m2. Geschikt als congreslocatie tot 350 deelnemers of als vergaderlocatie voor kleinere groepen. Alle zalen hebben maximaal daglicht en zijn uitgerust met zeer comfortabel meubilair. De stoelen hebben een actieve zit, bieden ergonomisch zitcomfort en een goede rugleuning. Onmisbare ingrediënten voor uw bijeenkomst.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

zaalopstellingen congrescentrum
Menu