Vergaderen in Amersfoort

Vergaderen en trainen in het geografische middelpunt van het land. Met het Centraal Station op slechts 1 minuut loopafstand. Een ruim parkeerdek voor de deur én misschien wel het allerbelangrijkste: hartverwarmende hospitality van het hoogste niveau. Dat is Eenhoorn Meeting Center, dé vergader- en trainingslocatie van Amersfoort.

Met al 40 jaar ervaring brengt ons team binnen de Eenhoorn zakelijk Nederland samen. Met onze passie en ervaring doen wij er alles aan om uw vergadering of training tot een succes te maken en natuurlijk uw verwachtingen te overtreffen. Het warme welkom, de persoonlijke zorg en de aandacht voor details zijn bij Eenhoorn Amersfoort de beste garantie voor een blijvende herinnering.

Vergaderen Cabaret

Trainen en leren

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is, mede door de perfecte bereikbaarheid, een uitstekende locatie om te trainen. U zoekt comfortabele zalen voorzien van alle faciliteiten? Moderne techniek mét technische ondersteuning? Waar u uw cursusmateriaal veilig op kunt slaan en in subgroepjes even uit elkaar kunt gaan?

Met 32 zaaloplossingen is er altijd een passende ruimte voor uw training. Uiteraard is uw zaal uitgerust met een flipover, whiteboard én geteste stiften en dankzij onze All-Cables-Available-Service hoeft u zich tijdens het trainen geen zorgen te maken over een vergeten oplader of andere kabel.

Meeting Services

4K ctouch

Touchscreens in alle zalen tot 50 personen. Swipe door uw PowerPoint en mail direct notities naar alle deelnemers

Videovergaderen

2 videocall zalen, de geïntegreerde speaker zorgt ervoor dat uw vergaderingen net zo goed klinken als ze eruit zien

Climate control

Alle zalen beschikken over climate control om ervoor te zorgen dat de juiste temperatuur altijd instelbaar is

Ondersteuning

Onze professionele technische dienst ondersteunt u graag bij het gebruik van audiovisuele middelen

Meeting Experts

Hulp nodig rondom uw meeting? Onze Meeting Experts denken graag mee bij de organisatie van uw bijeenkomst

All-cables-available

Kabel of oplader vergeten? Geen probleem, wij hebben voor uw de meest voorkomende kabels op voorraad

Capaciteiten

Wegens de huidige RIVM richtlijnen waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd moet worden, is onderstaande informatie niet actueel. Benieuwd naar de huidige mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u dan graag verder.

Groot of klein gezelschap? Er zijn 32 zaaloplossingen met verschillende capaciteiten tot 320 m2. Geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 350 deelnemers. Alle zalen hebben maximaal daglicht en zijn uitgerust met zeer comfortabel meubilair. De stoelen hebben een actieve zit, bieden ergonomisch zitcomfort en een goede rugleuning. Onmisbare ingrediënten voor uw bijeenkomst.

Menu