Vergaderen

 

Vergaderzaal

VERGADEREN IN AMERSFOORT

Op zoek naar een geschikte locatie om te vergaderen in Amersfoort? De Eenhoorn is al jarenlang een bekende en populaire locatie voor vergaderingen, beurzen en congressen. We bieden u een totaaloplossing: prachtige ruimtes met alle denkbare voorzieningen en culinaire verrassingen. Servicegerichte mensen die met u meedenken en aan een half woord genoeg hebben. Eenhoorn Amersfoort geeft u graag de ruimte. Wij maken iedere dag op sprankelende wijze het verschil voor onze gasten.

 

RondeelzaalBIJEENKOMSTEN IN EENHOORN AMERSFOORT

De Eenhoorn leent zich uitstekend voor uiteenlopende bijeenkomsten: van kort overleg, brainstorm of vergadering tot congres, evenement of receptie. De unieke Rondeelzaal van 320 vierkante meter kan 350 mensen herbergen. Wij bieden alles wat uw vergadering nodig heeft: van gratis Wi-Fi en goede koffie tot vakkundig personeel en uitstekende catering. Eenhoorn Amersfoort heeft alles in huis om uw bijeenkomst te laten slagen. U zegt het maar. Wij regelen het.

 

 

Vergaderzaal  VERGADERRUIMTEN IN EENHOORN AMERSFOORT

Bij de Eenhoorn heeft u de keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Van kort overleg tot een volledig verzorgde dag. We beschikken over 25 modern ingerichte vergaderzalen. Stuk voor stuk strak ingericht, voorzien van daglicht en comfortabel meubilair. Multifunctioneel in te zetten dankzij de mobiele wanden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? We denken graag met u mee. Speciale wensen? We vinden altijd een passende en verrassende oplossing voor u.

 

Boek online uw vergaderruimte

Bij Eenhoorn Amersfoort is het mogelijk om direct een online boeking te maken. Via ons online reserveringssysteem bieden wij u de mogelijkheid om zelf online een ruimte te reserveren. Daarnaast kunt u via het reserveringssysteem ook één van onze vele vergaderarrangementen boeken en uw reservering eenvoudig online beheren. 

Wilt u meer informatie over online reserveren of wilt u een van onze medewerkers spreken? Bel dan met 033 – 467 37 30, wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Boek uw vergaderruimte op Regardz.nl