Dinnershow Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Op 14 december 2018 hebben wij in samenwerking met Dinnershow op Locatie onze eerste Dinnershow Amersfoort georganiseerd in Eenhoorn Amersfoort (voorheen Regardz).

Dinner

Tijdens deze gezellige Dinnershow werd er een 4-gangen diner geserveerd voor ongeveer 100 personen. Het voorgerecht bestond uit carpaccio geserveerd met truffelmayonaise. Het tussengerecht was een tartaar van zalm met avocado en wasabimayonaise. Voor het hoofdgerecht kregen onze gasten heerlijke varkenshaas met gegrilde groentes en rosevalt aardappelen. Natuurlijk werd er afgesloten met een dessert. Dit dessert bestond uit tiramisu geserveerd met stracciatella ijs en slagroom. Gedurende de avond werd er uiteraard voor gezorgd dat de gasten voldoende te drinken kregen.

Show

Terwijl de gasten konden genieten van hun eten, werden zij ondertussen ook geëntertaind. Op ons recent vernieuwde podium waren diverse live-acts aan het schitteren. Deze werden in verschillende show blokken vertoond. Nadat de gasten helemaal waren uitgegeten konden zij ook nog met de voeten van de vloer.

Interesse Dinnershow?

Wij vonden het een zeer geslaagde avond! Ook hebben we veel positieve reacties ontvangen van zowel de organisatie als de gasten zelf.

Heeft u ook interesse in een eigen Dinnershow of wilt u de mogelijkheden doorspreken in combinatie met een rondleiding? Kijk dan op www.eenhoornamersfoort.nl/dinnershow-amersfoort  of neem contact met ons op via de mail welkom@eenhoornamersfoort.nl of bel ons op 033 467 37 30.

De avond kan geheel naar uw eigen wens worden ingevuld en wij helpen u daar graag mee!