Vascobelo: koffie met stijl!

Sinds kort werken wij samen met Vascobelo. Vascobelo is gespecialiseerd in koffie en verkoopt dit onder andere met een mobiele koffiebar. Koffie is niet het enige wat Vascobelo belangrijk vindt. Ze geven ook om kwalitatief goed eten, goede service, warme hospitality en mooie momenten met vrienden en/of collega’s. Organiseert u bij ons een congres of evenement? Dan is dit een leuke toevoeging voor uw gasten!

Vascobelo ‘Le Roi’

Vascobelo werkt met hun eigen koffie, namelijk de Vascobelo ‘Le Roi’. De koffiebonen die hiervoor worden gebruikt zijn zorgvuldig samengesteld uit de allerbeste koffiebonen en komen uit landen zoals Brazilië, Costa Rica, Zambia, Java en Rwanda. Deze koffiebonen zijn 100% Arabica, Fair Trade en Rainforest Alliance gecertificeerd. Dankzij de goede kwaliteit is de koffie van Vascobelo al drie jaar op rij verkozen tot de beste koffie van Amsterdam en zijn ze de nummer één in de UK Coffe League Table!

De Vascobelo outlets

Naast de heerlijke koffie, heeft Vascobelo verscheidene outlets. Deze outlets zijn mobiele barren waar de koffie wordt bereid en verkocht. Zo hebben ze de Vascobelo Bicycle, Vascobelo Basic bar en Vascobelo Vleugelbar. Heeft u andere wensen? Dan denken onze Meeting Experts graag met u mee!

De barista’s

De werknemers van Vascobelo zijn professionele barista’s en zijn in staat 150 kopjes per uur te zetten. Ook beheersen deze barista’s de befaamde latte art en maken ze de beste Cappuccino, Café Latte, Latte Macchiato, Ristretto, Espresso, Americano en thee.

Verantwoord

Naast Vascobelo koffie enorm lekker is, is het ook nog verantwoord. Vascobelo werkt met ecologische verpakkingen en steunt de lokale koffieboeren in Brazilië, Costa Rica, Java, etc. Verder steunen ze KOCA; een belgisch instituut die kinderen en volwassen helpt met communicatie problemen, zoals doofheid en autisme. In 2017 heeft Vascobelo door middel van een sponsor diner maar liefst €82.000,00 opgehaald voor KOCA!
Zijn uw gasten liefhebbers van koffie en wilt u een keer iets anders tijdens uw congres of evenement? Kies dan voor Vascobelo! Neem contact op met één van onze Meeting Experts, onze Meeting Experts helpen u graag.