Eenhoorn Meeting Center introduceert nieuw meeting concept

vergaderzaal Amersfoort

De zomermaanden in 2019 stonden bij Eenhoorn Meeting Center in het teken van renoveren, verbouwen, schilderen en inrichten. In 6 weken tijd zijn 4 verdiepingen volledig gestript en opnieuw gericht onder het nieuwe motto: “High Tech Loves Human Touch”.

Dé locatie voor vergaderingen, trainingen, congressen en events

“U herkent de Eenhoorn niet meer terug. Al onze verdiepingen zijn voorzien van luxe espressomachines van Eversys, ook wel de Rolls Royce onder de koffiemachines genoemd. Ook nieuwe watertaps zijn geïnstalleerd waar onze gasten zelf vers plat of bruisend water kunnen tappen, met of zonder toevoeging van een heerlijke siroop naar keuze. De parel binnen ons meeting center is de nieuwe sfeervolle en comfortabele lounge op de 1e verdieping, uitstekend geschikt als ontvangstruimte tijdens een congres of event”, aldus Maarten Geurtse Directeur & Gastgever.

26 High Tech Meeting Rooms

De 26 multifunctionele meeting rooms binnen de Eenhoorn zijn opnieuw ingericht met ultamoderne 4K CTOUCH touchscreens met eindeloze digitale mogelijkheden. Interactief swipen door een presentatie of aantekeningen direct meeschrijven op het scherm en mailen naar alle deelnemers van een vergadering of training, het kan allemaal. Ook videovergaderen behoort tot de mogelijkheden met de MeetUp in 2 videocall zalen. De Logitech camera’s met 4K Ultra HD-sensor zorgen bij elke conference call voor haarscherp beeld en bevat het geïntegreerde geluidssysteem kraakhelder geluid.

Natuurlijk duurzaam

“Over duurzaamheid gesproken, maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons natuurlijk en vanzelfsprekend. Al onze bijeenkomsten kunnen namelijk CO2 Klimaatneutraal geboekt worden. ‘Duurzaam vergaderen in centrum Nederland’ noem ik het ook wel, de Eenhoorn ligt tenslotte in het geografische middelpunt van Nederland. Onze ligging direct tegenover Amersfoort Centraal Station zorgt ervoor dat wij altijd dichtbij zijn. Dit zorgde ervoor dat wij onze bereikbaarheid verder wilde verduurzamen. Omdat wij op een duurzame en bewuste manier kijken naar de toekomst, hebben wij de ambitie om in 2020 het Green Key certificaat te behalen. ‘Natuurlijk duurzaam’ past bij wie wij zijn en willen zijn. Het zorgt er zelfs voor dat de sanitaire stop bij ons een beleving is geworden.”

Het resultaat laten we u natuurlijk graag zelf ervaren! U bent van harte welkom. Echt waar! Tot gauw.

Maarten Geurtse
Directeur & Gastgever
Bel 033 – 467 37 30 of mail naar welkom@eenhoornamersfoort.nl voor een afspraak of rondleiding.