Vacature • Stagiair Reserveringen & Sales

Ben jij een commerciële duizendpoot en geloof jij dat luisteren belangrijker is dan praten? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor Eenhoorn Meeting Center Amersfoort zijn we namelijk per september 2024 op zoek naar een enthousiaste en leergierige Stagiair Reserveringen & Sales.

De stage

Als Stagiair Reserveringen & Sales ondersteun je zowel de Manager Sales en Reserveringen als de Meeting Expert. Je zal medeverantwoordelijk zijn voor het reserveringstraject van A tot Z Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Voeren van verkoopgesprekken voor reserveringen van onder andere trainingen, vergaderingen, congressen en evenementen voor De Eenhoorn en STUDIO33;
 • Opstellen van offertes en bevestigingen en het vastleggen van de gemaakte afspraken in het reserveringssysteem;
 • Bewaken en tijdig opvolgen van geboekte opties en taken;
 • Verzorgen van rondleidingen;
 • Relaties onderhouden met onze klanten.

Wij zijn wij?

“Eenhoorn Meeting Center is natuurlijk dichtbij”. Dat is de slogan van ons volledig vernieuwde meeting center. Wij brengen alle bijeenkomsten altijd dichtbij. Amersfoort is tenslotte het echte middelpunt van Nederland en de Eenhoorn ligt op slechts 1 minuut loopafstand van het Centraal Station. Onze ligging en mogelijkheden hebben ons in de afgelopen jaren een unieke positie gegeven in de internationale, landelijke, regionale en lokale markt voor zakelijke bijeenkomsten. Ons veelzijdige event center STUDIO33, onze 32 high tech meeting rooms en ons restaurant bieden ongekende mogelijkheden voor elk type bijeenkomst: van 2 tot 350 personen.

Op de begane grond bevindt zich Bakery Café Hartig met een breed assortiment koffie- en theespecialiteiten, huisgemaakte lekkernijen en ambachtelijke sandwiches. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze websites: www.eenhoornamersfoort.nl, www.studio33.nl en www.hartig.nl.

Wat vragen wij?

 • Je volgt een opleiding op (minimaal) HBO niveau, bij voorkeur Hotel Management, Facility Management of Marketing & Communicatie, Commerciële Economie en bent beschikbaar voor minimaal 20 weken;
 • Je maakt je systemen snel en gemakkelijk eigen;
 • Je bent energiek, warm en enthousiast;
 • En… je werkt graag zelfstandig, maar ook goed samen!

Wat bieden wij?

Binnen de Eenhoorn behandelen wij jou niet als een stagiair, maar als een collega. De deur van iedereen staat te allen tijde open en is er een ongedwongen, informele sfeer. Daarbij zullen wij er alles aan doen om jou zoveel mogelijk te leren, zodat jij volledig voorbereid uit je stageperiode komt. En hopelijk leren wij ook van jou! Verder bieden we jou onder andere:

 • Een heerlijke werkcultuur (genaamd Kindest Together), met informele en collegiale werksfeer;
 • Een uitdagende en brede stage, met een passende stagevergoeding;
 • Een kantoor op 33 stappen van Amersfoort Centraal Station.

Geïnteresseerd?

Krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Laat zien wie je bent! Stuur een creatieve motivatie en cv naar Maarten Geurtse, Directeur Eenhoorn Meeting Center Amersfoort, via onderstaand formulier.

Ben je enthousiast geraakt over deze stage én De Eenhoorn, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 033 – 467 37 30.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!