Meeting Hygienics

Een veilige meeting omgeving

Hygiëne en veiligheid zijn belangrijke peilers voor een onbezorgde bijeenkomst. Sinds Corona zijn onze normen en waarden nog verder verscherpt. Dat heeft geleid tot aanpassingen, in onze mindset en in praktische zin.

Wij introduceren Meeting Hygienics; onze hygiëne formule die volledig aansluit op de geldende richtlijnen en maatregelen. Waarmee we zorgdragen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo is een controle op een CTB en ID van toepassing per 25-09-2021. Onze Meeting Hygienics Manager houdt alles nauwlettend in de gaten, adviseert medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne omgeving.

Eenhoorn Amersfoort Lounge

De 7 hygienics

Onze uitgangspunten & beloftes

1. CTB en ID

Wij heten u van harte welkom, maar vragen wel even naar uw coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs.

2. Routing

We houden rekening met de routing in onze locatie, zodat we zoveel mogelijk voorkomen dat gasten en medewerkers elkaar onnodig kruisen. Daarnaast houden we ‘altijd rechts is always right’ aan.

3. Veiligheid & klimaat

Wij dragen zorg voor een veilige omgeving en klimaat. Alle veiligheidsaspecten worden jaarlijks extern getoetst en we zetten ons in voor maximale ventilatie.

4. Contact

De hele dag door desinfecteren wij alle contactpunten in onze locatie. We adviseren gasten gebruik te maken van tissues en stellen desinfectiemiddelen ter beschikking.

5. Food & beverage

We hebben aanpassingen gedaan in ons Food & Beverage assortiment en manier van presenteren en serveren, zodat onze gasten hier op een veilige manier van kunnen genieten.

6. Communicatie

We communiceren, adviseren en inspireren pro-actief, zowel op onze locatie (contactloos) als online op onze website en via social media.

7. Controle

Onze Meeting Hygienics Manager houdt alles nauwlettend in de gaten, adviseert medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.

Meeting Hygienics Manager

Bij Eenhoorn Meeting Center is dagelijks één van onze vier Meeting Hygienics Managers op locatie aanwezig om alle maatregelen nauwlettend in de gaten te houden. De Meeting Hygienics Manager adviseert daarnaast medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Bij binnenkomst op onze locatie, ziet u bij de receptie wie de Meeting Hygienics Manager van de dag is.

Wilt u meer weten over onze Meeting Hygienics Formule? Neem dan gerust contact met ons op!

Rhett Kreuning

Senior Servicemedewerker Banqueting

Wendy Alblas

Assistent Banqueting
Manager

Menu