Servicemedewerker Banqueting

Ben jij spontaan, een harde werker en wil je graag gasten verrassen met uitmuntende gastvrijheid en service? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor Eenhoorn Meeting Center Amersfoort zijn wij per direct op zoek naar een Servicemedewerker Banqueting die ons enthousiaste team wil komen versterken.

De functie

Als Servicemedewerker Banqueting vragen wij jou om de aardigste te zijn en tegelijkertijd flink de handen uit de mouwen te steken. Het werk van een Servicemedewerker Banqueting is zeer afwisselend en omvat alle zaken van het treffen van voorbereidingen van bijeenkomsten: het klaarzetten van meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d. en het verzorgen van de gasten gedurende en na een bijeenkomst. Je draagt er te allen tijde zorg voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Kortom, jij bent het visitekaartje van ons bedrijf!

Het liefst zoeken we iemand die flexibel inzetbaar is; zowel doordeweeks als in het weekend en tevens in de avonduren!

De organisatie en cultuur

“Eenhoorn Meeting Center is natuurlijk dichtbij”. Met onze centrale ligging op slechts 84 stappen van station Amersfoort brengen we zakelijk Nederland letterlijk dichter bij elkaar. Met 32 zaaloplossingen en een restaurant is er altijd een passende oplossing voor een bijeenkomst op maat. Of het nu gaat om een vergadering, training of een (product)presentatie. Daarnaast biedt STUDIO33 met haar 320 m2 ruimte aan congressen en events tot 350 personen. Op de begane grond van de Eenhoorn bevindt zich Bakery Cafe Hartig met een breed assortiment koffie- en theespecialiteiten, huisgemaakte lekkernijen en ambachtelijke sandwiches. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze websites: www.eenhoornamersfoort.nl, en www.hartig.nl.

Ons mooiste product is onze hartverwarmende gastvrijheid. We zullen nooit vergeten hoe belangrijke onze service en gastvrijheid zijn voor onze klanten en gasten. We stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van onze klanten en gasten te overtreffen met als doel dat zij teruglustig worden. We vormen een hardwerkend, loyaal en betrokken team bij wie het woord ‘nee’ niet in het woordenboek voorkomt. De betrokkenheid bij elkaar geeft een familiegevoel weer. Korte communicatielijnen zorgen er bovendien voor dat er snel geschakeld kan worden.

Wat bieden wij?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;

  • Parttime of fulltime overeenkomst, de functie is voor 30-38 uur;
  • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Horeca & catering;
  • Deelname aan onze ANW-Hiaatverzekering;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt over deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van je motivatie om bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort te komen werken. Je sollicitatie kun je sturen via onderstaand sollicitatieformulier naar Wendy Alblas, Supervisor Banqueting.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of met Maarten via telefoonnummer 033 – 467 3730. Of kom gewoon even binnenlopen bij de Eenhoorn, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!