Verheugen op fysieke bijeenkomsten

congres Amersfoort

Wij verheugen ons bij de Eenhoorn altijd op uw komst en nu in deze gekke tijd doen we dat nog steeds. De huidige pandemie heeft een hoop verandering met zich mee gebracht. Je favoriete bijeenkomst, concert of dinnershow ging niet door. Een hoop dingen waar we ons op hebben verheugd moesten nog even op zich laten wachten. Wij van de Eenhoorn zijn hoe dan ook klaar om er weer tegen aan te gaan! De agenda begint al vol te stromen voor het najaar. Daarom vinden wij het een goed moment om wat ‘verheugmomentjes’ met u door te nemen om alvast in de stemming te komen. De Eenhoorn is namelijk optimistisch over de toekomst, u ook?

Een van de eerste dingen waar veel mensen waarschijnlijk aan denken zijn de simpele bijeenkomsten. Dit kunnen zowel bijeenkomsten met een klein groepje zijn als met een hele zaal vol. Mensen houden van elkaars aanwezigheid en zullen elkaar altijd blijven opzoeken. Hier zijn wij bij de Eenhoorn van overtuigd en daarom helpen wij hier onze gasten graag mee. Het bijeenkomen in grote groepen zal zodra het weer kan, beter en fijner zijn dan ooit tevoren. Ook wij kunnen niet wachten tot wij u weer mogen ontvangen, we hebben u namelijk gemist.

“Mensen houden van elkaars aanwezigheid en zullen elkaar altijd blijven opzoeken. Hier zijn wij bij de Eenhoorn van overtuigd.”

Bij een bijeenkomst kan natuurlijk een van de belangrijkste momenten niet ontbreken, het eetmoment. Kunt u het zich nog herinneren? Je hebt een uur zitten luisteren naar een steengoede spreker of naar elkaar, maar nu is het pauze. Je waagt je aan een lopend buffet en kletst met de aanwezigen over de spreker en zijn verhaal. Het is bijna niet meer voor te stellen maar deze ontzettend fijne momenten gaan wij binnenkort weer met elkaar meemaken.

Wanneer heeft u voor het laatst op werk met uw collega’s geluncht? Veel mensen werken tegenwoordig thuis en eten hun boterham achter de computer. Thuis een boterham eten achter je computer zal nooit zo fijn zijn als een heerlijke bedrijfslunch nuttigen met je favoriete collega’s. Als Broodpartner van Hartig.nl verzorgen wij de allerlekkerste bedrijfslunches voor bedrijven door heel Nederland. Wij zijn dit gaan ondernemen toen wij noodgedwongen moesten sluiten. Dit heeft ons echter nog meer het belang laten inzien van een goede bedrijfslunch met collega’s. Wij kunnen daarom ook niet wachten tot het weer zover is.

“Bij een bijeenkomst kan natuurlijk een van de belangrijkste momenten niet ontbreken: het eetmoment.”

Hiernaast zijn er natuurlijk ook genoeg non-werk gerelateerde activiteiten waar we met zijn allen weer naar uit kunnen kijken. Denk aan het bezoeken van een festival, een film kijken in de bioscoop, naar een restaurant of op vakantie gaan. Gelukkig mogen deze activiteiten bijna allemaal weer! Wij van de Eenhoorn kijken uit naar verdere versoepelingen en kunnen niet wachten tot wij u weer in tot de nok gevulde zalen mogen ontvangen! Bij de Eenhoorn is ons motto: “High Tech loves Human Touch”. Hierbij laten wij u kennis maken met de mogelijkheden om de nieuwste techniek zoals onze C-touch schermen, samen te brengen met het fysiek bijeenkomen. Want de combinatie van Tech & Human touch is de toekomst! Hopelijk komt u snel weer een langs bij ons zodat u dit weer kunt komen ervaren.

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is onderdeel van The Onemeeting Company (voorheen Regardz Hospitality Group).